פורסם 2006 במאי 2019 שנים יש לי קאזה כחול לבן לייט בגירסת 2.6אני התקנתי אותה היום והתוכנה פשוט לא מתחברת לי...!!מה אפשר לעשות? או איך אפשר לפתור את הבעיה?אם מישהו יכול לעזור לי אז בבקשה....תודה בר....
פורסם 2006 במאי 2019 שנים ברכותיי, כרגע התקנת משהו כמו 20 סוגים שונים של ספייוואר במחשב והרשת של קאזה מתה כבר לדעתי
פורסם 2006 במאי 2019 שנים אני מוריד מקאזה רק מוזיקה...ספויירים היו ויהיו עם הקאזה ובלי הקאזה..לא היה לי ספייוואר אחד במחשב הזה בערך שנה , הכל תלוי במשתמש .
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר אני רוצה תוכנה שתיהיה לי אפשרות להוריד בה גם מוזיקה וגם לא תזיק ולא תביא צרות למחשב...!!!יש החלטה כלשהי?
פורסם 2006 במאי 2019 שנים אני רוצה תוכנה שתיהיה לי אפשרות להוריד בה גם מוזיקה וגם לא תזיק ולא תביא צרות למחשב...!!!יש החלטה כלשהי?emuleאוDc++קאזה התוכנה הכי חרא שקיימת!!!
פורסם 2006 במאי 2019 שנים אמיול זה התוכנה הכי טובה לדעתי, מורידה במהירות של האינטרנט (לפחות אצלי המהירות היא 150 בממוצע ויש לי 1.5 מגה)יש שם הכל והרוב נקי
פורסם 2006 במאי 2019 שנים תשתמש במה שאתה רוצה רק אל תשכח לנקות ולטפל במחשב בזמן!!אני משתמש גם בקזה והרוב באימיול!!הקזה רק לשירים ואפילו לא!!והאימיול הוא להכל!!
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר אחי אבל הקאזה כחול לבן לא מתחברת אף פעם ואם היא מתחברת אז היא מייד מתנתקת...!!!בעיה שלאף אחד אין פיתרון אליו....במחשב השני שלי יש קאזה כחול לבן לייט והוא אחלה.... אבל עכשיו התקנתי גם במחשב הזהוהיא לא מתחברת לי אף פעם.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.