פורסם 2006 במאי 2019 שנים המחשב עבד בסדר גמור ותפאום בלי שום הודעה מוקדמת כל משחק שניסיתי להפעיל מופיע הבעיה כאילו אין גרפיקה...פירמתי את המחשב והבעיה לא נפטרה עדיין קורה בכל משחק שאני מנסה להפעילהכרטיס הוא GFORCE FX5200 128MB הנה תמונה להמחשת הבעיה...http://img406.imageshack.us/my.php?image=untitled3aj.jpg(בכל המשחקים יש לי את הדרישות מערכת שמבקשים ויותר)התמונה לא יצאה טוב אני כבר מעלה מחדשאני צריך תשובה דיי מהר כי אם זה בעיה בכרטיס מסך אני הולך היום לקנות חדש...הקטע הוא שאם יש לי כסף לקנות כרטיס חדש כדאי לקנות אפילו אם זה לא בעיה בכרטיס? כי הכרטיס שיש לי עכשיו דיי חלש
פורסם 2006 במאי 2019 שנים אני הייתי מציע לך להעיף את הדגם הכושל הזה מהמחשב שלך כמה שיותר מהר הבעיה שלך נפוצה מאוד בקרב הדגמים האלה( של אסוס האמת ) אני אומר לך מנסיון, ואם יש לך אוברקלוק תוריד אותו.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר מזה OVERCLOCK? מישו יכול לומר לי בבקשה מה המקום הכי זול לקנות ממנו את הכרטיס NVIDIA GeForce 7600GS בקיצור מה שאתה אומר זה שאם אני יחליף כרטיס מסך לכרטיס הנ"ל זה יפטור תבעיה?
פורסם 2006 במאי 2019 שנים איך אתם קובעים שזה הכרטיס מסך!אולי זה דרייברים או הDX!!ואלי אחד החיבורים של הכרטיס מסך תנסה לנקות לו את הסלוט(AGP) או הכבל למסך!
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר התקנתי את הדרייבר הכי חדש וזה לא עזר אז ניסיתי גם גירסא ישנה יותר כי בדרך כלל בחדשים יש קצת באגים...אין לי מושג מה זה DX והחיבורים בסדר גמור ורק ניקיתי תמחשב מאבק לגמרי לפני כמה שבועות
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר אה...יש ליורק ליתר ביטחון פתחתי תמחשב הוצאתי תכרטיס מסך ניקיתי אז המעט אבק שהיה בחיבור שלו ללוח אם ועדיין אותה בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.