עבור לתוכן

כדאי לי לשנות משהו במפרט?

Featured Replies

פורסם

חח בלי להתלהב אה

תיקח את המארז של ג'יגה בייט הוא עולה 630 שקל זה מארז מצויין

• תגובות 36
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אני חושב שמאוד לא משתלם לך לקנות בKSP. המחירים שלהם לא ממש זולים למזומן, הם מכפירים לתשלומים. אתה תשלם 700 שקל יותר מאשר אם תקנה בלוג'יק/פנדה/זיזג/נעה/למיר. וגם מבחר המארזים שלהם בקאנטים.

קח בחשבון שה930 באוברקלוק בקירור אויר עושה 4GHZ ואוכל את ה3800, ושהזכרונות שלו הם DDR2 שישמשו אותך בעתיד אם תחליט לשדרג.

אני ממליץ לך, מתוקף כל נסיוני לא לקנות את המפרט הזה, למרות שהוא יחסית חזק. הוא גרוטאה חסרת אופציות בפוטנציה.

או שתקנה את מה שהצעתי לך, שזאת נראית לי אופציה מאוד מועדפת, או שבאמת תחכה לדור הבא של המעבדים שיצא עוד חודשיים.

פורסם
  • מחבר

KSP שמעתי מחבר שהם טובים והתבלבלתי מרוב שאתה כותב דברים דוקטור נוב תגיד לי בבקשה מה אתה ממליץ לעשות?....אני מעדיף AMD עם שתי ליבות מאשר קונרו

פורסם

אתה בטוח שהוא חבר ?

שמור אותי מאוהביי ומשונאי אשמרנה בעצמי ...

פורסם

KSP שמעתי מחבר שהם טובים והתבלבלתי מרוב שאתה כותב דברים דוקטור נוב תגיד לי בבקשה מה אתה ממליץ לעשות?....אני מעדיף AMD עם שתי ליבות מאשר קונרו

אני ממליץ שתקנה את המפרט שנתתי לך מהחנות שציינתי, אחרת לא הייתי ממליץ עליו. גם ל930 יש 2 ליבות, וגם לקונרו יהיו 2.

פורסם
  • מחבר

אני קונה את מה שהראתי מ-KSP אני עובר ביולי-אוגוסט לתל-אביב ואני קונה מהסניף שלהם ליד קניון עזריאלי

פורסם

כל הכבוד.

תתחדש.

פורסם

ארקדי גאיידמק

בפורום הזה אתה לא תכנה אנשים בשמות גנאי.

יש לך אזהרה שלישית. זה אומר מיוט\באן.

ההודעה שלך נמחקה.

פורסם
  • מחבר

את מי הוא כינה בשם גנאי?

פורסם

godfather הכרטיס שלי :

EN7900GTX ASUS עלה 3200 שח.דרך חבר אבל אפשר להשיג במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

אההה סבבה אני מעדיף את רדאון יותר טובים לפי דעתי והבנתי גם שעל רזולוציות יותר גבוהות ה-X1900XT לוקח את ה-GTX וגם יש עדכון לדרייברים

פורסם
  • מחבר

?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE

?ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra

DDR 400 2Gb (1024X2) 400MHz A-DATA

WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB

Sapphire (ATI) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E

7.1 channel audio-out S/PDIF

DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC)

On Board 10/100/1000

Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W

Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS

Price of Pakage 8655

Total price 8655 ¤

for payments 12 X 787 ¤

לא נראה לי שנתנו לי קירור במפרט...זה יכול להיות?....או שאני מתבלבל במשהו?........

פורסם

למה ש"יתנו" לך משהו? רוצה קירור טוב? תשלם. לא רוצה לשלם? אז יש מאוורר בודד במארז המחורבן הזה, ויש את הקירור סטוק של המעבד שהוא לא משהו (במערכת שהצעתי לך שמבוססת על אינטל, יש קירור נוסף, והיא עדיין עולה 1300 שקלים פחות).

אתה משלם דרך האף דרך אגב, זאת מערכת בזבזנית ולא משתלמת, וכבר מתחיל להמאס לי להגיד לך את זה.

פורסם
  • מחבר

כמה עולה קירור טוב??....מי שמבין שיביא לי בבקשה מקרר ויגיד כמה זה יעלה לי אצל KSP מקווה שלא יעבור בהרבה את ה-8600 אם יעבור נשאר ככה גם טוב:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים