פורסם 2006 במאי 2119 שנים הם קשורים בהחלט, ה HZ הוא פשוט ה FPS האמיתי שאתה מקבל מהמחשב ולא ה FPS במשחק.אתה רואה פריים חדש רק כשהמסך מתעדכן וה HZ קשור לסריקה(תהליך העדכון) של מסכי CRT שאנחנו מדברים עליהם בדיון הזהאם אתה רוצה לדבר על LCD זה כבר משהו אחר.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים תגיד לי דבר אחד ,האם אתה מבדיל בין 85 HZ לבין 100 HZ במסך CRT ?,אני לא וכנראה שגם אתה לא ,אלה אם יש לך עיניים ביוניות
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אני מבדיל, בזמנו כתבתי תוכנה שמאוד דומה למה שחיל האויר האמריקאי בדקהתוכנה שלי הציגה במשך פריים אחד בשניה (כאשר בשניה היו 100 פרימים) תמונהבקלות הצלחתי לזהות מה מופיע בתמונה שלמרות שהיא הופיע רק לחלקיק שניה.כך גם אבא שלי ואחים שלי.(המסך דרך אגב היה ב 100HZ עם Vsync on)ממאמר אחר שאני לא מצליח למצוא נכתב שאין הגבלה פיזית על ה FPS של העיןהאנושית ככל שיותר גבוה כך התמונה תראה יותר טבעית ונעימה לעין בלי כאב ראש.אנחנו תופסים את העולם כתנועה רציפה ולא כפרימים אחד אחרי השני, לא כך המוח עובדאתה אולי לא מרגיש אבל המוח מאוד מתאמץ להפוך את הפרימים הללו למשהו שנראה לך חלק.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים לא יודע מה להגיד לך כנראה שאתה מאוד חד עין (לא בצחוק) אני לא מבדיל מה לעשות זה מה יש ,כמו כן השאלה עם כאשר שמים על המקסימום שניתן זה לא מכביד על כרטיס המסך ללא צורך?
פורסם 2006 במאי 2219 שנים לידיעה כללית קראתי פעם כי העין האנושית לא יכולה להבחין ביותר מ - 75 HZ ,לכן אין טעם לדעתי לשים יותר !כל מקרה עדיף לשים על לא פחות מ- 70 HZ !אני רואה ברור ריצודים גם ב 90HZ, וב 60HZ אני רואה מסך מהבהב ממש כמו שרואים בטלויזיה (אם שמתם לב למסכי CRT שמראים אותם דרך הטלויזיוה).
פורסם 2006 במאי 2319 שנים האם מישהו יכול לענות לי האם כאשר שמים מקסימום של קצב ריענון ,זה לא משפיע כל הביצועים של כרטיס המסך ? בכך שזה מעמיס עליו ?
פורסם 2006 במאי 2319 שנים שזה כבר 85HZ אז אני לא רואה ריצודים בכללאבל שזה מעל התמונה עדיין רואים שהיא טיפה יותר יציבה מהקודמת..ובאמת בטלוויזיות רואים שהכל מהבהב ומרצד..אבל בסרטים לא מרגישים את זה כל כך..בעיקר שמסתכלים על טקסט..
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מחבר אוקיי שמתי על 75 הרגשתי הבדל באיכות ואני חושב שהבנתי את הקטע של הריצודיםהאם מישהו יכול לענות לי האם כאשר שמים מקסימום של קצב ריענון ,זה לא משפיע כל הביצועים של כרטיס המסך ? בכך שזה מעמיס עליו ?לא נראה לי
פורסם 2006 במאי 2319 שנים האם מישהו יכול לענות לי האם כאשר שמים מקסימום של קצב ריענון ,זה לא משפיע כל הביצועים של כרטיס המסך ? בכך שזה מעמיס עליו ?אין שום קשר.קצב הרענון מגדיר את הכמות המקסימאלית של הפריימים שהמסך מסוגל להציג בשניה (FPS).אם קצב הרענון הוא 75HZ, הכרטיס יכול להוציא 1000FPS, אבל המסך יראה רק 75 מתוכם.וכמובן שלא תרגיש הבדל במצב הזה.
פורסם 2006 במאי 2319 שנים אני עובד רק על 100 הרץ,פחות מזה מתחיל לכאוב לי הראש אחרי כמה זמן(85 הרץ) ופחות מזה רואים ריצודים והעיינים ממש מתעיפות.לגבי זה שכתב תוכנה לצהל-אפשרי לקבל העתק שלה?
פורסם 2006 במאי 2319 שנים אני עובד רק על 100 הרץ,פחות מזה מתחיל לכאוב לי הראש אחרי כמה זמן(85 הרץ) ופחות מזה רואים ריצודים והעיינים ממש מתעיפות. לגבי זה שכתב תוכנה לצהל-אפשרי לקבל העתק שלה? התוכנה לא נכתבה לצהל בכל מקרה איבדתי את הקוד מקור שלה, אבל אני יכתוב משהו דומה שוב בקרוב. זה ממש לא מסובך. מה שכן כרגע כבר אין לי מסך CRT לבדוק את זה עליו.
פורסם 2006 במאי 2319 שנים אם תוכל לשלוח לי אותה אז אני מאוד אודה לך.אני גם מאמין שזה לא יותר מידי מסובך לכתוב דבר כזה אבל הבעיה שנאי לא ממש יודע לכתוב קוד שמציג פלט למסך בצורה גרפית של תמונות/לעבוד עם כרטיסי מסך
פורסם 2006 במאי 2319 שנים אם אתה יודע לתכנת טיפה ב C++ ו win32זה מקום טוב להתחיל בוhttp://nehe.gamedev.net
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.