פורסם 2006 במאי 2019 שנים שלום חבר'הלחבר שלי יש מעבד של celeron 1.699mhz עשיתי לו oc פשוט... העליתי לו את התדר מ100 ל 110 עכשיו מהירות המעבד שלו זה 1.870GHzהאם אפשר איכשהו להוציא מהמעבד הזה יותר?כשניסיתי להעלות לו יותר מזה המחשב כבר לא עלה האם זה השיא של המעבד הזה? בקירור סטוק כמובן!זה תמונה מהתוכנה cpu-z אחרי ההמהרה... הגיוני?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 2119 שנים ליבת וויליאמט בקושי זזה באוברקלוקלא משנה תחת איזה מתח, לא משנה עם איזה קירורואני בספק אם אוברקלוק של 10% יעזור לסלרי המוכה הזה
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מה סלרון? מה זה??תעיף תמעבד הכושל הזה מהמחשב של חבר שלך ושיקנה סמפרון איכותי!
פורסם 2006 במאי 2119 שנים גם סלרון וגם מבוסס ווילמט! קיבלת את הגרוע ביותר! בירכותי! אני מצטער להודיע לך שככל הנראה הגעת לגבול האוברקלוק (שבתכלס לא תרם לשום שינוי משמעותי). אבל קבל ח"ח על הניסיון
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר טוב תודה לכולם מודה לכם מאוד!!!שאלה נוספת:לחבר שלי יש עוד מחשב של p4 1.999GHz ...ושאני רוצה להעלות לו את המגה הרצז רשום לי שם " locked" הכוונה לנעול... למה זה כך.?והאם אפשר לפתוח את זה?כל מי שיעזור לי אודה לו מאוד...!נ.ב. פתחתי טרד בקשר לכך ודיין אף אחד לא ענה לי...!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.