עבור לתוכן

הדפדפן האולטימטבי. . . . .

Featured Replies

פורסם

אח שלי תשמע!:

אני הייתי עם FF והיה סבבה.

יום אחד הFF לא עבד אין כלום נדה, טוב אמרתי אני יעבוד עם IE6 אבל אחרי 20 דקות הלכתי למות! דפדן מסריח ברמות:

בלי לשונית, לא פותח דפים בקלות, כבד,ללא כלים......>>>>בקיצור חתטא

אז החלתי לנסות את OPERA > דפדן נמחד ביותר עם כלים נוחים קיצורים מראה סבבה ..... אבל היו לא שתי בעיות עיקריות:

-התמיכה בעיברית גרועה!!! העיברית רשומה הפוך.....

-אין אפשרות להרחבות, כמה שזה נישמע לא החרכי אבל פשוט משעמם, יותר קשה.......

AVANT BROWSER: דפדן נמחד ביותר, ממש ממש טוב , הרבה מאוד כלים!!!, נוח , קל מאוד לתיפעול, מבוסס על IE .....

חוץ מהרחבות (שלא הכי צריך בדפדפן הזה כי הרבה כלים) הוא ממש מעולה!

אבל אתמול בערב הצלחתי לסדר את הבעיה בFF! אומנם אני לא יכל לעדכן אבל לא נראה לי שיש הבדל בין גירסא 1.5.0.1 ל - 1.5.0.3 :nixweiss:

לסיכום:

תנסה את FF תוריד כמו הרחבות פלוס IE TAB הוא משהו בסיגנון שיכל לפהפעיל את הIE בFF

אם אחרי שבעים +- לא תתחבר אליו (כי לי לקח המון זמן להתחבר אילו לעומת דפדפנים אחרים) אז תעבור לAVANT דפדן גם דפדפן מעולה!

בהצלחה :xyxthumbs:

ד"א SORRY על השגיאות כתיב

GavTivX

• תגובות 42
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

FF דפדפן מעולה! במיוחד עם כל השיפורים והתוספות שאפשר לדחוף לו...

הבעיה היא שהוא עושה בעיות באתרים מסוימים ( בעיקר באתרים עם עברית ) , ועוד כל מיני דברים מעצבנים...

לכן אני אישית ממשיך עם ה IE6 שלי... למרות שיבוא יום ואני יחזור ל FF

אל תתקרב לאופרה אם אתה גולש באתרים בעברית...

פורסם

^^^^^^

למה לא באבנט?

פורסם

ואני אקח את עמדת המיעוט.

IE7 שולט!!!!1

גם אני לא אוהב את IE6 אבל הוא עדיין מהיר יותר מפיירפוקס (ויש בנצ'ים למי שרוצה לראות). בIE7 יש כמעט כל מה שיש בפיירפוקס + מעלה את כל האתרים + מהיר יותר + אין דליפת זיכרון כמו שיש בפיירפוקס.

אז עכשיו אתם אומרים חורי אבטחה, ונכון יש בIE חורי אבטחה לא מעטים, אבל גם בFF (לי כבר מותקנת גירסא 1.5.0.4 זה כמעט כל שבועיים גירסא..).

והבוטום ליין - לא מעניין אותי שיש תוספות כמו IETAB ושהאתרים לא עולים כי מיקרוסופט הרחיבה את התקנם - אני רוצה דפדפן שיציג את כל האתרים.

אחרת - כבר הייתי בגולש באופרה שהוא הכי מהיר עם הכי הרבה פיצ'רים והכי קל על המחשב. אני לא רואה סיבה למה להשתמש בFF ולא באופרה.

פורסם

בוא אני אחסוך לך קצת זמן:

אחרי שתנסה את כל הדפדפנים, אתה בסוף תישאר עם מקסתון.

פורסם

:imwithstupid:

גם אני עברתי על כל הדפדפנים ולבסוף נשארתי עם מקסטון-מהיר, נוח, מפעיל הכל ושליטת טאבים הרבה יותר נוחה מאשר שאר הדפדפנים.

(אופרה דפדפן אפילו יותר טוב אבל החוסר תמיכה בעיברית גורמת לי לא להשתמש בו)

פורסם

מזל שהוקפצת לדף 3 אחרת הייתי עוד נעלב. 2073468.gif

פורסם

מישהו יכול להסביר קצת על הטאב של IE לפיירפוקס ויכול לתת אולי לינק להתקנה?

***כמו כן שמתי לב שיש המון גירסאות של FF! בטא וכל מיני! אני מחפש בעיקר מהירות בדפדפן, אז בבקשה שמישהו ימליץ על גירסה של FF שתספק לי מהירות !

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

פיירפקוס בשבילי.

ממליץ בחום :yelclap:

פורסם
  • מחבר

היי הייי!! אם נתתם עצות והלהבתם פה אנשים (כמוני) לעבור ל-FF. אז לא רק שתתנו לינק ישיר להורדה... תעשו רשימה של עדכונים לאותו דפדפן שלפי דעתם הכרחיים ביותר.. אם אני עכשיו רוצה לעבור ל-FF אז הבנתי שאני לא רק יוריד ויתקין אותו.. אני צריך עוד כל מיני UPGRADE נקרא לזה כדי שאני יהנה מכל מיני תוספות! אבל אל תרשמו כל מיני עדכנוים מטומטים שלא הכרחיים. מה לדעתם הכרחי.. כמו תמיכה עברית מהירות פתיחת אתרים וכ"ו... FF נשמע מנצח למרות שבאמת הוא סוג של מנצח כרגע!

פורסם

היי הייי!! אם נתתם עצות והלהבתם פה אנשים (כמוני) לעבור ל-FF. אז לא רק שתתנו לינק ישיר להורדה... תעשו רשימה של עדכונים לאותו דפדפן שלפי דעתם הכרחיים ביותר.. אם אני עכשיו רוצה לעבור ל-FF אז הבנתי שאני לא רק יוריד ויתקין אותו.. אני צריך עוד כל מיני UPGRADE נקרא לזה כדי שאני יהנה מכל מיני תוספות! אבל אל תרשמו כל מיני עדכנוים מטומטים שלא הכרחיים. מה לדעתם הכרחי.. כמו תמיכה עברית מהירות פתיחת אתרים וכ"ו... FF נשמע מנצח למרות שבאמת הוא סוג של מנצח כרגע!

תסתכל בפורום תוכנה למעלה בדביק יש תרד של תוספים לפיירפוקס ;)

פורסם

גם אתה, דוקטור, תעבור בסופו של דבר למקסתון... אבל כמו שנאמר: enjoy the trip!

פורסם

פיקציה תפרוש

אף אחד לא רוצה את המקסתון המעפן הזה

פורסם

מה?? לא!!!!!!!!!!

2214368.gif

פורסם

FF :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים