פורסם 2006 במאי 1919 שנים טוב אז ככה הבעיה היא שההורדה אצלי איטית! עשיתי המחשת מהירות דרך האתר של בזק וזה מוריד לי הרבה פחות ממה שזה אמור להוריד. (יש לי אינטרנט 1.5 מגה) אוקיי התקשרתי לבזק אמרו לי שזה וירוסים עשיתי סריקה עם NOD32 עם קספרסקי ועדיין הבעיה ממשיכה. כמובן שלא פועלת אצלי שום תוכנת שיתוף הסרתי עוגיות רוגלות עשיתי סריקה עם ad aware לא עזר =\ למישהו יש פיתרון לבעיה אני אשמח מאוד תודה מראש עומרי
פורסם 2006 במאי 1919 שנים תזמין הביתה מישהו בעל לאפטופ שיבצע את הבדיקות של החיבור שלך מהלאפטופ שלו. אם שם זה גם איטי פחות או יותר באותה רמה - אין לך מה לבזבז מאמצים לתקן בעייה שלא קשורה למחשבך.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר אני בצעתי המחשת מהירות דרך השרת של בזק וזה הלך מצויין.דרך היוזר שלי המהירות היתה נמוכה =\וזה מוריד לי על סביבות ה120
פורסם 2006 במאי 1919 שנים תחליט, בהודעה הראשונה אמרת שזה הוריד לך גם מבזק במהירות נמוכה.בפעם השניה, אמרת כבר שמבזק זה מוריד מצויין...WHAT'S IT GONNA BE?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר תקשיב אני התקשרתי לבזק הם אמרו לי להתחבר מהיוזר שלהם וזה הוריד לי במהירות מצויינת כשהתחברתי מהיוזר שלי זאת אומרת מהספק שהוא בזק בין לאומי זה הוריד לי איטי יש מבינה?
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר אז תתקשר לבזק בינלאומי? התקשרתי, הם הפנו אותי לבזק ובזק אמרו לי שיש לי וירוסים =\ תשמע נראה לי יש לי משהו שלוקח לי כחצי מהירות מהאינטרנט וגם בזק אמרו את זה.. מזה יכול להיות?! אולי הקימו לי פאב על המחשב ואני לא יודע תאמין לי :o
פורסם 2006 במאי 2019 שנים שאני יבין,מאותו מחשב,התחברת עם היוזר שלך ושל בזק,והמהירות של בזק יותר גבוהה מהמהירות ביוזר שלך?ועל זה נאמר WTF.אם ככה,הבעיה לא במחשב.תבקש מהם שיחליפו לך משתמש. (מה שלא נשמע הגיוני שיש "בעיה" במשתמש).
פורסם 2006 במאי 2019 שנים תבקש מחבר שיקפוץ אליך ויתחבר עם היוזר שלו ותראה.אם זה מוריד בסדר תתקשר לספקית ואל תעזוב אותם עד שהבעיה תיפתר.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים זה הגיוני ב 100%כשאתה מתחבר לבזק, בלי להגיע לספקית אינטרנט (מה שנקרא 1@1)אתה בעצם לא מחובר לשרת אינטרנטי, והדף היחיד שיהיה זמין, זה הפורטל של בזק, שקיים בשרת הזה, וזה הכל.כלומר, כל דבר אחר שירצה להשתמש באינטרנט, כשאתה מחובר על היוזר של בזק, לא יוכל - זה כולל הכל - אימיול, קאזה, וירוסים שמנסים להפיץ את עצמם, וכל שאר מיני מזיקים.וכמובן לא תוכל לגלוש לשום מקום, כי אתה לא באינטרנט, אתה סתם תקוע בשרת בדיקה באמצע הדרך לאינטרנט, יש ?לכן המהירות שתקבל בבדיקה כזו, תשקף את רוחב הפס שלך כמו שהוא באמת, על הקו של בזק, נקי, בלי ספקית אינטרנט, בלי וירוסים ברקע, או גורמים אחרים שיכולים להפריע.אם אתה רוצה להיות בטוח ב 100% , תתחבר עם יוזר של חבר שלך, לספקית אחרת, אבל תתחבר לספקית, לא לבזק - בזק איננה ספקית והחיבור לא נותן אינטרנטזאת הסיבה שאומרים לך שיש לך וירוס, וזה 100% הגיוני ונכון (וירוס או משהו אחר שתופס רוחב פס)תשתמש בתוכנה TCP VIEW בשביל לראות איזה דברים רצים ופותחים התחברויות והתקשרויות ברשת, בזמן שאתה מחוברכדי לאתר את מקור הבעיה.http://www.sysinternals.com/Utilities/TcpView.html
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר Kidney_stonEאתה צודקמה שאמרת הכי הגיוני לדעתי.אז רגע מה אתה אומר פה בעצם? שהיכן הבעיה נמצאת?
פורסם 2006 במאי 2019 שנים במחשב וירוס/תוכנות ריגול, או סתם חייגן דפוק. תעשה מה שכתבתי עם TCP VIEW... פשוט תראה, כשאתה מחובר (רגיל, לאינטרנט, עם השם משתמש הרגיל שלך) איזה תוכנות יוצרות ומשתמשות בחיבורי TCP/IP, תראה אם אתה מכיר את הקבצים האלה, מקסימום תגגל את השם שלהם, תנסה לסגור את התהליכים שנראים לך חשודים בדיקת וירוסים , אחרי עדכון תוכנות אנטי וירוס, בדיקת SPYWARES, עם ADWARE או SPYBOT , או HIJACK THIS קרא את המדריך לתחזוקת המחשב של HWZONE http://hwzone.co.il/guides/protect_pc/ תתמקד בקטעים שמדברים על הסרת וירוסים ותוכנות ריגול
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר סרקתי את המחשב עם כל התוכונות שיש עם זה אנטי וירוס תוכנות ריגול tuneup AVAST nod32 kaspersky ad aware ספייבוט דיסטרויי. עדין הבעיה נמשכתומה שהבאת לי הtcpview יש פה דברים שאני לא יודע למה הם קשורים אולי למערכת אולי סתם דברים ואני לא רוצה לגעת בלי לדעת =\שלחת לך הודעה בפרטי תן לי את מספר האיסיקיו שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.