עבור לתוכן

מחפש המלצות לנגני MP4

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש נגן MP4 (נגן וידאו קטן נייד, לא חייב להיות דווקא "נגן MP4").

נפח: סביבות 1-2GB (ברור שאפשר לעלות, אבל תאכלס, אני לא חושב שאני אצטרך הרבה יותר).

מסך: משהו שיאפשר לראות סרטים בלי זכוכית מגדלת - אני חושב ש-2-2.5" זה המינימום.

פיצ'רים: הכי פחות חשוב - כל עוד התכונות למעלה מתקיימות - אני מעדיף לחסוך כמה שיותר בכל השאר. איכות סאונד, איכות מסך (עד כמה שאפשר לדבר על איכות בגדלים כאלה) וכו' - פחות משמעותי.

לגבי תקציב - אני לא יודע כמה אני צריך להקציב לכל הסיפור... לצורך הענין, נגיד סביבות ה-800-900 שקל, אבל זה משהו שאני אומר כדי לתת סדר גודל, אני פשוט לא מתמצא בזה מספיק. האם זה ריאלי למצוא משהו בסכומים האלה? מה המחיר המינימלי למשהו עם הדרישות שלי?

תודה מראש :hi:

פורסם

יש לך את הIAUDIO U3 אבל המסך שלו קטן

IRIVER U10 אבל יש בו יותר מדי פיצ'רים וג'יגה זה מעל התקציב שלך

יש את הSANDISK SANSA E250 אבל הוא מחוץ לתקציב שלך והמסך קטן

פורסם

הסאן דיסק מחוץ לתקציב אבל לא בהרבה נדמה לי.......הוא הכי מתאים במקרה הזה נראה לי.

פורסם

הסאנדיסק הוא באזור ה1000 אבל הוא עדיין לא מיובא ביבוא מסודר ורשמי וגם המסך שלו הוא לא 2-2.5 אינץ'

פורסם

הוא לא עונה לדרישות שלו

אם הג'יגה הוא מחוץ לתקציב שלו אז ברור שזה יהיה עוד יותר מחוץ לתקציב שלו

פורסם

הClix נגן מדהים אבל הוא זמין רק בארה"ב כרגע, מחיר מומלץ של 200$.

הייתי מעדיף בידיוק את אותו הנגן רק עם דיסק קשיח, או מיני דיסק קשיח.אז הוא היה ללא ספק נגן מושלם.

יש ג'נרים שמנגנים סרטים לא רע בכלל, עם מסך של 2.5 מבוססים כרטיסי הרחבה, הם גם בטווח התקציב שלך, שקול אותם.

או כמו שהמרצה שלי תמיד אומר - אין כמו דוגמא: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=377535

פורסם

ארגוטק זה זבל

למה היית מעדיף CLIX עם מיני HD?

פלאש יותר טוב

פורסם

תמטח את התקציב ולך על זה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905

הנגן הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב שלו

מחזק. הבעיה היא שאין ייבוא סדיר של הנגן לארץ (בטח יהיה עוד כמה שבועות ע"י באג. הזכרתי לעצמי לשאול אותם).

ד"א זה רק אני או שה-Clix הוא U10 רק עם 2GB?

פורסם

לא בדיוק U10..... שונה אבל ממש בקצת. התפריטים שלו שונים קצת, יש לו סוללה של 25 שעות ולא כמו של הU10 ....שהיא 28.

אמממממ לא זוכר אולי יש עוד משהו.

ונדמה שהCLIX הוא רק בארה"ב אבל אני לא בטוח. כי ראיתי באתר האירופאי שיש U10 של 2 ג'יגה.

פורסם

האמריקאים תמיד אוהבים לתת שם שונה. להכל.

פורסם

זה U10 עם 2 ג'יגה בגדול

פורסם

אה ועם הclix כתוב שמקבלים נרתיק ומנקה מסך.

כן בגדול זה U10.

כמה חבל שהנגן הזה לא עם 4 ג'יגה היה מעיף את הנאנו לכל הרוחות.

פורסם

מה זה מנקה מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים