עבור לתוכן

קאזא 2 - שווה מול שאר הגרסאות (לייט, דיאט וכו')?

Featured Replies

פורסם

כרגע מותקן לי במחשב קאזזה לייט ביחד עם דיאט קאזזה

לפי הביקורות והסקרנות אני מאוד מעוניין להתקין את הגרסה החדשה של קאזזה (הלא היה קאזזה 2)

אז רציתי לשאול אותכם מספר שאלות:

-האם כשאני אתקין את הגרסה השניה אני אוכל למחוק את דיאט קאזזה ולייט קאזזה (זתומרת האם אני אהיה בטוח שבתוכנה החדשה לא יהיה וירוסים ו SPY וכל מה שלא טוב ב KMD הראשון)? :s05:

-האם בכלל דיאט קאזזה וקאזזה לייט מתאימים שאני אתקין אותם על הגרסה החדשה של קאזזה? :s05:

-האם בכלל שווה להשתמש בקאזזה החדש? :s05:

תודה מראש :yelclap:

פורסם

מה כל כך חשוב בזה? אתה תמות אם לא תקבל תשובה? משהו בלתי הפיך ורע יקרה? אני בטוח במיליון אחוזים שלא.

אנא שנה את כותרתך.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה לשמוע מה דחוף?! :asthanos:

דבר ראשון לי אישית זה דחוף

ודבר שני אני כבר כמה שעות עם ההתקנה של קאזזה ברקע במחשב שלי ואני לא רוצה לסגור את זה!

וכן אני חושב שזה שאלה חשובה לכל מי שאין לו עדיין קאזזה 2!!!

פורסם

עם המצב בארץ ובעולם, עם המאות אלפי אנשים שבארץ שאין להם עבודה ורבים לצערנו הרב מגיעים למצב שאין אפילו מה לאכול, ועם עוד הרבה מאוד אנשים, זה ממש אבל ממש לא חשוב, זה אחד הדברים האחרונים שאיכפת לרוב האנשים פה, למה אני צריך לסבול כותרות מפגרות ואינפנטיליות בגלל שלך ורק לך דבר כל כך מטומטם חשוב?

פורסם

אולי פשוט תתקין קאזזה לייט 2 ???

פורסם

אולי פשוט תנסה וזהו! מה זה השאלות האלה!

פעם שלישית היום שאני נאלץ להשתמש בזה:

trollfeeder.gif

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני יכול להוריד קאזזה לייט 2 (אם יש בכלל)?

למה לא מצאתי...

פורסם

עדיין אי אפשר להוריד כי לא יצא, אבל ביומיים הקרובים אמור לצאת ויהיה אפשרי להוריד מ- http://www.kazaalite.com/

פורסם

האמת שחוץ מהעיצוב לא הבנתי מה ההבדל בין הגרסא הקודמת של קאזא לחדשה

פורסם

יש בה עכשיו זה רושם לך מכמה משתמשים אתה מוריד, יש סקינים (שאני לא יודע מאיפה מורידים). וכנראה היא יותר מאובטחת...

פורסם

מסוכן !!!!!!!!!!!!!!!!

אל תוריד את הקזה החדש יש בו מלא מרגלים !!!!!!!!!!!!

פורסם

מה זה השטויות האלה, גם בקאזה הישן יש מרגלים!!

תורידו קאזה לייט בלי מרגלים. www.k-lite.tk

פורסם

מסוכן !!!!!!!!!!!!!!!!

אל תוריד את הקזה החדש יש בו מלא מרגלים !!!!!!!!!!!!

אז אם אתה אומר אתה בטח צודק.. ::)

על פי מה אתה אומר את זה? על מה אתה מסתמך?

זה שאתה אומר שיש בה "מלא מרגלים!!!!!!!!" זה כמו שתגיד למישהו שיש בווינדוס "מלא באגים!!!!!!!!!".

אולי נכון, אבל חסר ביסוס, נימוק ולא ספציפי במיוחד.

אז אנא ממך, אני מעריך את הכוונה שלך להזהיר אותנו, אבל הודעות כאלו עדיין נחשבות ספאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים