עבור לתוכן

בעייה בראוטר 3C0M

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי יש ראוטר של 3COM ופתאום הוא הפסיק להתחבר אלחוטית. המחשב מראה תיבה של מתחבר לרשת וחושב הרבה ולא מתחבר

האות מקסימלי. למישהו יש מושג מה הבעייה

פורסם

תנסה לבטל את ה encryption בלשונית ה WIRELESS

גם תראה אם יש שידור של SSID והכי אחרון, תראה שהוא לא מסנן כתובות MAC.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לראות אם הוא לא מסנן כתובות mac אם אני לא יכול להתחבר? (המחשב והראוטר לא באותו חדר)

פורסם

צריך להפריד בין חיבור לאינטרנט לבין החיבור לרשת האלחוטית בבית.

כדי לפתור בעיות של אי התחברות לרשת (רשת מקומית בבית) אתה יכול לחבר את הראוטר לחשמל בלבד ליד המחשב ולהתחבר אליו בכבל אתרנט לאחד מהפורטים מאחור.

זה יתן לך את האפשרות לבדוק ולשנות את ההגדרות של הראוטר (בכתובת 192.168.1.1 ) תבדוק שהרשת האלחוטית מאופשרת. תבדוק אם יש סיסמא והצפנה - כדאי לבטלן לצורך בדיקת החיבור. ואז תנסה להתחבר מהמחשב אלחוטית. כשתצליח תחזיר הצפנה ואת הראוטר לחיבור אינטרנט ותמשיך משם.

פורסם

איך אני יכול לראות אם הוא לא מסנן כתובות mac אם אני לא יכול להתחבר? (המחשב והראוטר לא באותו חדר)

באמת אחי! קצת יצירתיות. :hi:

צריך להפריד בין חיבור לאינטרנט לבין החיבור לרשת האלחוטית בבית.

כדי לפתור בעיות של אי התחברות לרשת (רשת מקומית בבית) אתה יכול לחבר את הראוטר לחשמל בלבד ליד המחשב ולהתחבר אליו בכבל אתרנט לאחד מהפורטים מאחור.

זה יתן לך את האפשרות לבדוק ולשנות את ההגדרות של הראוטר (בכתובת 192.168.1.1 ) תבדוק שהרשת האלחוטית מאופשרת. תבדוק אם יש סיסמא והצפנה - כדאי לבטלן לצורך בדיקת החיבור. ואז תנסה להתחבר מהמחשב אלחוטית. כשתצליח תחזיר הצפנה ואת הראוטר לחיבור אינטרנט ותמשיך משם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים