עבור לתוכן

PS3 800 דולאר באירופה ומשהו נחמד בקשר ל360

Featured Replies

פורסם

לא אמרתי שזה חכם מצד סוני לשלב את הblue ray לתוך הקונסולה. זה רק ניסיון מצידם לדחוף את הטכנולוגיה הזו.

אגב, גרסא יקרה של xbox360 ביחד עם כונן הhd-dvd תעלה אפילו יותר מגרסא יקרה של ps3 (הגרסא שבאה עם המקודד HD).

הרי המחיר של הכונן hd-dvd יהיה 150 דולאר.

so you do the math (רק תחשב עם המחירים בארה"ב, לא האירופיים, ששם הps3 הולכת להיות הרבה יותר יקרה)

אגב, לפי מה שהבנתי סוני אמורה לשחרר תוספי חומרה שאמורים לפתוח לחבילה הזולה את האפשרות של המקודד HD, ובעצם כל שאר הדברים שסורסו בה (גם שדרוג כונן קשיח בא בחשבון).

אני חושב שמיקרוסופט עשתה בחוכמה שאת הhd-dvd היא לא הכניסה build-in למכשיר. כי אודות לכך, מחיר הקונוסלה נמוך משמעותית ביחס לps3, מה שיגרום להרבה קונים, שלא יודעים על העיניין של ה blue ray או ה hd-dvd(ואפילו אלא שכן יודעים, אבל פשוט לא רוצים את זה), ללכת על הxbox360, בגלל מחירה.

וזה מצוין

כי עד שיהיה שימוש בHD DVD,ובאמת יהיה צריך לקנות אותו,הוא יתומחר במחיר נמוך בהרבה.

בניגוד לסוני הטפשים שכללו טכנולוגיה חדשה יקרה ומיותרת בקונסולה שלהם.

פורסם

אגב, גרסא יקרה של xbox360 ביחד עם כונן הhd-dvd תעלה אפילו יותר מגרסא יקרה של ps3 (הגרסא שבאה עם המקודד HD).

הרי המחיר של הכונן hd-dvd יהיה 150 דולאר.

so you do the math (רק תחשב עם המחירים בארה"ב, לא האירופיים, ששם הps3 הולכת להיות הרבה יותר יקרה)

אני לא זוכר מה המחירים במדויק אבל מיקרוסופט אמרה שלקנות XBOX + WII יהיה זול יותר מPS3 הזול, והWII אמור לעלות 200 דולר אז איך XBOX + HD יעלו יותר מPS3 היקר :nixweiss:

בכל מקרה עד שהPS3 יכנס למשחק (PART THE PHUN), שיהיה הכי מוקדם בינואר, המחיר של הXBOX יירד עוד יותר (ואולי הסוני יעלה עוד יותר) כי הXBOX משתמש בחלקים שניתן לקנות לבד כמו זיכרון או דיסק קשיח והמחיר שלהם יורד בהתמדה. אני חייב להגיד שסוני איבדה לחלוטין את המובילות שלה בתחום הקונסולות וזה עוד בלי להזכיר את הXBOX LIVE ואפשרות למולטיפלייר בין שחקני מחשב לשחקני קונסולות וזה שהXBOX ייתחבר לכל מחשב ברשת שיהיה בו MEDIA CENTER או VISTA ושתהיה אפשרות לסטרימינג.

בתחום הקונסלות הניידות, הDS LITE יעשו שמות במכירות הPSP - שהבעיה העיקרית שלו שפשט לא יוצאים משחקים שווים. (פורמט הסרטים שלו כבר מת).

גם בקרב על הBLUE RAY קשה לי לראות אותם מנצחים כי:

א) אפשר כבר, בערך, לקנות HDDVD וברגע שאנשים יקנו HD קשה יהיה לשכנע אותם לעבור לBLUERAY

ב) תעשיית הפורנו כבר הודיעה שהיא תעדיף את הHDDVD - ובדרך כלל הפורנו בוחר את הזוכה בתחום הזה (כזכור VHS מול בטאמקס).

פורסם

SONY IS F*CKED :xyxthumbs:

פורסם

זה מה שמייקרוסופט יודעת לעשות, להיכנס לשוק שנשלט ע"י חברה אחרת ולחסל אותה.

זה נכון לכל המוצרים שלה חוץ מחטיבת MSN :hat:

פורסם

MSNBC = חברת המדיה הגדולה ביותר בארצות הברית, לא הייתי מזלזל בה כלכך, טלוויזיה, רדיו, ואינטרנט.

פורסם

לשמחתי הם עדיין לא נכנסו לשוק המכשירים הסלולאריים [עד עכשיו לא הייתי מעלה בכלל מחשבה שכזו כי מייקרוסופט מתעסקים יותר בתוכנה מאשר בחומרה,אבל אחרי האקס בוקס הכל אפשרי]

רק שלא יחסלו את מותג SONY ERICSSON

רק בגלל זה אני עדיין איכשהו מחבב את סוני.

:nixweiss:

פורסם

חח טוב לדעת שהפורנו תומך בHD DVD...

פורסם

חח טוב לדעת שהפורנו תומך בHD DVD...

כן אה

עכשיו נוכל לראות את הכל כלכך הרבה יותר ברור :smile1:

פורסם

MSNBC = חברת המדיה הגדולה ביותר בארצות הברית, לא הייתי מזלזל בה כלכך, טלוויזיה, רדיו, ואינטרנט.

נכון, אבל עדיין הם רחוקים מלחסל את המתחרים שלהלם בחטיבה הזאת.

תסתכל על שאר המוצרים שלהם ותראה שהם אוהבים להיכנס לשוק שאף אחד לא נותן להם שום סיכוי עם זה אופיס שנכנס לעולם של וורד פרפקט ולוטוס 1-2-3, אקספלורר שנכנס עם נטסקייפ בשליטה מלאה (וכאן זה לא היה רק מונופל אלא התמהמות מוזרה מאד של נטסקייפ שלא שיחררה גירסא, כלומר ברור שהמונפול עזר לIE, אבל המוצר היה גם איכותי יותר), הויז'ואל סטודיו שהפך לסביבה המועדפת לפיתוח לחברות רבות, MSSQL שעכשיו מתחיל לתפוס תאוצה מול אורקל, ואפילו ווינדוז התחיל מ-0.

יש חברות שיושבות על התחת ובוכות שלוקחים להם נתח שוק ושהמתחרה לא עוזרת להם - ויש חברות שעושות.

אישית למדתי לא לזלזל אף פעם בביל גייטס. אני גם די בטוח שגוגל לא תמשיך לשלוט בשוק הרבה זמן. הLIVE SEARCH ברמה של גוגל לכל הפחות.

פורסם

לחסל מתחרים? אתה מודע לזה שכדי לחסל את המתחרים שלהם לפי השקפתך זה לסגור כל ערוץ טלוויזיה אמריקני נכון? :s07:

פורסם

התכוונתי בלחסל - להוביל את השוק ללא עוררין (גם לIE יש את FF וגם לוטוס עדיין קיים)

בכל מקרה NBC היא הרשת הכי פחות נצפת מכל הרשתות הציבוריות, וMSN לא מצליח עדיין להתחרות כמו שצריך בגוגל (מבחינת נתח שוק).

אם הייתי ביל גייטס פשוט היייתי קונה היום אחוז גדול ממניות גוגל (למייקרוסופט יש 65 מיליארד דולר במזומן בבנק - גוגל שווה 112 מיליארד דולר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים