עבור לתוכן

PS3 800 דולאר באירופה ומשהו נחמד בקשר ל360

Featured Replies

פורסם

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7283

ועוד דבר יש מכשיר להרצת גיבוים ל360 ((על תדברו על המישחקים עצמם כי המכשיר צריך להיות חוקי בארץ

אבל הורדת מישחקים לא)

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7281

זה עדין לא 100% מושלם ומצריך ידע טכני אבל זה אפשרי :xyxthumbs:

פורסם

מההתחלה סוני אמרו שהמחיר של הps3 באירופה יהיה זהה למחיר בארה"ב, רק ביורו במקום בדולאר.

ז"א, אם בארה"ב המחיר הוא 600 דולאר, באירופה זה יהיה 600 יורו.

פורסם
  • מחבר

זה מחיר מאוד גבוה

פורסם

עוד סיבה לקנות את הx360 החבילה המלאה שלו עולה 400

פורסם
  • מחבר

עוד סיבה לקנות את הx360 החבילה המלאה שלו עולה 400

שיהיו יותר דברים כאלה

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7281

אז תיהיה סיבה טובה ליקנות 360

כרגע הלב שלי נימשך לפיץ ולא למסטר ציף

פורסם

אני כבר מת לקנות את האיקס בוקס 360

אבל אני אחכה עד שיצא ציפ שעובד בוודאות

עם כל הכבוד - אני לא מתכוון להוציא 500 שקל על כל משחק!!

פורסם

500 ש"ח למשחק?

משחקים עולים 60$, וזה יוצא 270 ש"ח למשחק.

מאוד היגיוני שהם יעלו יותר, אבל כשיהיה יבוא רשמי ממיקרוסופט (ויהיה), אני מצפה שהמחיר יתקרב מאוד ל270 ש"ח.

פורסם

500 ש"ח למשחק?

משחקים עולים 60$, וזה יוצא 270 ש"ח למשחק.

מאוד היגיוני שהם יעלו יותר, אבל כשיהיה יבוא רשמי ממיקרוסופט (ויהיה), אני מצפה שהמחיר יתקרב מאוד ל270 ש"ח.

תמשיך לצפות.

פורסם

בקשר למחיר של הסוני, הצחיק אותי שבכיר במיקרוסופט אמר שעדיף לקנות תWII + תXBOX ועדיין יצא לך זול יותר מהPS3 :lol:

פורסם

הם עושים צחוק הסוני האלה.. זה מחיר בכלל לא ריאלי.

פורסם

הם עושים צחוק הסוני האלה.. זה מחיר בכלל לא ריאלי.

המחיר הוא כ"כ גבוה גם יחסית לxbox360 בגלל שבא בתוכו כבר כונן blue-ray. לעומת זאת, הxbox360, מגיע עם כונן dvd רגיל, אבל עם אפשרות להוסיף כונן hd-dvd (המתחרה של הblue-ray) בעוד 150 דולאר.

ז"א שבחשבון פשוט, אם הכונן hd-dvd היה מגיע build-in לקונסולה של מיקרוסופט, אזי ההבדל במחיר לא היה משמעותי.

פורסם

המחיר הוא כ"כ גבוה גם יחסית לxbox360 בגלל שבא בתוכו כבר כונן blue-ray. לעומת זאת, הxbox360, מגיע עם כונן dvd רגיל, אבל עם אפשרות להוסיף כונן hd-dvd (המתחרה של הblue-ray) בעוד 150 דולאר.

ז"א שבחשבון פשוט, אם הכונן hd-dvd היה מגיע build-in לקונסולה של מיקרוסופט, אזי ההבדל במחיר לא היה משמעותי.

ומה לעזאזל אני אמור לעשות עם נגן BLU RAY...לנגב את התחת?

הוא לא שימושי בשיט,בכלל לא בטוח שזה הפורמט שייקח את הדור הבא של נגני המדיה,ואם כן,אז עד שתחילו לאפשר השכרת סרטי BLU RAY ומכירת סרטי BLUE RAY בארץ זה ייקח איזה שנתיים וחצי במינמום.

נמשיך ונוסיף גם שמחיר של מדיה ריקה של BLU-RAY נע בין 20 ל40 דולר...

מדיה ריקה

עכשיו תחשוב כמה יעלו משחקים.

בקיצור,עדיף XBOX360 עם נגן DVD רגיל,ואפשרות להחלפה לHD-DVD בעתיד.

[מה שגם-אני מהמר שהHD DVD הוא מה שבסוף יהיה הממשיך של הDVD,ולא הBLU RAY...]

פורסם

מסכים אם זה שלפניי.. אני לא רואה צורך בטכנולוגיית הבלו-ריי בעתיד בקרוב.. היה מיותר ויקר מאד מצד סוני לשלב את זה בPS3.. ועד היום אני לא מבין למה??!! אין לכם מספיק מקום למשחקים... מממ.. נראה לי שפתרו את זה כבר בעבר בעזרת : "PLEASE INSERT DISC 2" .. הם פשוט יכלו לחלק משחקים לשני דיסקים או יותר.. עכשיו, לגבי המחיר של המשחקים של ה XBOX360 - יש לזה כבר מחיר בארץ לא?? ראיתי באתר של MEDIAGAME שהם מציאים משחקים באזור ה 430 שקל...

פורסם

בשביל לראות סרטי BLUE RAY ולנצל את העדיפות שלהם על DVD רגיל, צריך גם לקנות את הגירסא היקרה של הPS3 שבאה עם מקודד HD, ואז פער המחיר עדיין נשמר.

פורסם

לא אמרתי שזה חכם מצד סוני לשלב את הblue ray לתוך הקונסולה. זה רק ניסיון מצידם לדחוף את הטכנולוגיה הזו.

אגב, גרסא יקרה של xbox360 ביחד עם כונן הhd-dvd תעלה אפילו יותר מגרסא יקרה של ps3 (הגרסא שבאה עם המקודד HD).

הרי המחיר של הכונן hd-dvd יהיה 150 דולאר.

so you do the math (רק תחשב עם המחירים בארה"ב, לא האירופיים, ששם הps3 הולכת להיות הרבה יותר יקרה)

אגב, לפי מה שהבנתי סוני אמורה לשחרר תוספי חומרה שאמורים לפתוח לחבילה הזולה את האפשרות של המקודד HD, ובעצם כל שאר הדברים שסורסו בה (גם שדרוג כונן קשיח בא בחשבון).

אני חושב שמיקרוסופט עשתה בחוכמה שאת הhd-dvd היא לא הכניסה build-in למכשיר. כי אודות לכך, מחיר הקונוסלה נמוך משמעותית ביחס לps3, מה שיגרום להרבה קונים, שלא יודעים על העיניין של ה blue ray או ה hd-dvd(ואפילו אלא שכן יודעים, אבל פשוט לא רוצים את זה), ללכת על הxbox360, בגלל מחירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים