עבור לתוכן

הרכבתי מפרט לדודים שלי חוו את דעתכם בבקשה 2.9K

Featured Replies

פורסם

סטינגר,

1) שוב שני סטיקים. אני חושב שעדיף אחד כשוויסטה בפתח.

2) למה מארז גנרי?

Equivocator

T1/2 זה ה COMMAND RATE שהוא הפרמטר החשוב ביותר לזכרונות במערכות AMD. תעשה על זה חיפוש בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות. דובר על זה שם הרבה בזמנו.

אני מצטער שוב על התגובה הכפולה!!!!

רגיל לפורום אחר ....

אני יודע מה זה סמוך עלי- אני אחפש סקירה מקיפה בנושא(שקראתי בזמנו, 10 ע"מ), והמסקנה הייתה שהירידה בביצועים הייתה מנורית, תלוי באיזה תוכנות מדובר...

נב הפרטמטר הכי חשוב הוא הCAS...

פורסם

שאנחנו מדברים על A64 והסמפרונים החדשים שהבקר זיכרון שלהם נמצא על המעבד אז כן - ההפרש בביצועים בין 1T ל2T הוא עצום באחוזים! עצום! ואני מרגיש אותו.. שמדברים על ATHLON XP\אינטל אז עוד איכשהוא אפשר להגיד שההבדל הוא קטן.. אבל עוד פעם - בAMD החדשים ההבדל הוא רציני עד מאוד.

בקשר ללוחות של גיגהבייט - אולי הם לא טובים לאוברקלוק "רצחני"(למרות שגם כאלו ראיתי) אבל בשביל אוברקלוק רגיל שכל אחד עושה הם מספיקים מעל ומעבר.

עריכה : אינטגרל - בקשר ל2 סטיקים - אתה צודק.

בקשר למארז - חוסכים כסף וקונים אחרכך ספק נורמאלי מחנות אחרת.. אבל בינתיים הם יכולים להישאר ככה...

פורסם

Equivocator

ה CAS לא ממש רלוונטי לדיון. כל זכרונות ה VALUE באים עם 2.5-3 ככה שמה שמשנה באמת זה ה COMMAND RATE. בכל מקרה, אתה מוזמן לפתוח על זה דיון בפורום המתאים (מעבדים לוחות אם וזכרונות). מי יודע, אולי תשכנע את חברי הפורום.

אין שום בעיה עם הלוח של אביט. רק שאין בחנות הזאת למיטב ידיעתי סמפרון ב 939. גם אין שום בעיה עם הלוח של אלבאטרון.

סטינגר:

לגבי הלוח של גיגהבייט. הם הולכים יותר מדי (מנסיון) בגלל הקרור הפסיבי. שים לב שאף חברה אחרת לא שמה קרור פסיבי כל כך מינימלי ללוחות NF4 . או קרור אקטיבי, או פסיבי עם HEATPIPES (ראה אסוס, אביט). הסיבה היא שה NF4 מתחממים מאוד. ובטח באוברקלוק.

פורסם

שאנחנו מדברים על A64 והסמפרונים החדשים שהבקר זיכרון שלהם נמצא על המעבד אז כן - ההפרש בביצועים בין 1T ל2T הוא עצום באחוזים! עצום! ואני מרגיש אותו.. שמדברים על ATHLON XP\אינטל אז עוד איכשהוא אפשר להגיד שההבדל הוא קטן.. אבל עוד פעם - בAMD החדשים ההבדל הוא רציני עד מאוד.

בקשר ללוחות של גיגהבייט - אולי הם לא טובים לאוברקלוק "רצחני"(למרות שגם כאלו ראיתי) אבל בשביל אוברקלוק רגיל שכל אחד עושה הם מספיקים מעל ומעבר.

עריכה : אינטגרל - בקשר ל2 סטיקים - אתה צודק.

בקשר למארז - חוסכים כסף וקונים אחרכך ספק נורמאלי מחנות אחרת.. אבל בינתיים הם יכולים להישאר ככה...

יש לך 2-4 גגה זכרון? בדקת את העניין?

כי אני בדקתי- ולא הרגשתי שינוי משמעותי ברוב האפליקציות, אבל תכף אני אעלה סקירה מקיפה בנושא...

פורסם

Socket 939 Dual-Channel motherboards were found to exhibit a very wide performance difference between a Command Rate setting of 1T and a setting of 2T. The impact on memory bandwidth is dramatic between these 2 settings. In SiSoft Sandra 2004 standard buffered Memory Benchmarks, a 1T command rate showed a Sandra bandwidth of 6000 Mb/sec, while a 2T rate with the same 2 DIMMs in Dual-Channel mode was only 4800 Mb/sec. This is a huge difference in memory bandwidth and the Command Rate setting definitely impacts performance test results on Socket 939 motherboards.

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2069&p=8

פורסם
  • מחבר

אינטגרל תודה רבה על המפרט תודה רבה גם לשאר על התגובות...

פורסם

מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total

Sempron™ 3000+ (S-754) 540 1 540

לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASROCK Price Units Total

K8-UP-VM800 s754 360 1 360

זכרונות‏ DDR 400 Price Units Total

512Mb 400MHz Samsung 280 2 560

כרטיסי מסך‏ Powercolor Price Units Total

X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E 730 1 730

דיסקים קשיחים‏ Samsung Price Units Total

80GB 7200RPM 8MB SATA II 310 1 310

מארזים‏ Price Units Total

HEC Compucase CI-6A21 400W 450 1 450

Total price 2950 ₪

for payments 12 X 269 ₪

תראו אם תוכלו לבנות משהו יותר טוב ממנו כדי שיריץ משחקים חמודים על LOW וMEDIUM גג וכמובן שיריץ פיפא ואלה על HIGH +יעבוד חלק בתוכנות יעני אייסיקו וורד אינטרנט אודה לכם

ותגידו לי האם הלוח הוא תומך SATA2???

והאם כדאי לרדת ל2800 סמפרון???

תודה.

מעבד גרוע

לוח ישן

בתוספת קטנה אתה יכול לעלות ל 160 גיג'ה בייט HITACHI SATA2

אני עובד כרגע עם מעבד LOW END האמן לי זה סיוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים