עבור לתוכן

תוכנה להסרה מלאה של דרייברים למטרת GHOST במחשב 1 ולפותחו במחשב עם חומרה שונה

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנה להסרה מלאה של כל הדרייברים אבל ממש הכל.

תודה

פורסם

המעודפת עלי ביותר להסרה של זבל שנשאר מדרייברים קודמים

http://www.drivercleaner.net/

:xyxthumbs:

משתמש בה אחרי הסרה של כול דרייבר לכרטיס המסך .

פורסם
  • מחבר

תודה אני רוצה הסרה של כולם בלי יוצא מן הכלל.

לא התכוונתי לזבל שנשאר .

פורסם

ואיך אתה מצפה שהמחשב יעבוד אחרי זה?

פורסם
  • מחבר

אני עורך נסיון כלשהו ולצורך הענין אני צריך תוכנה זו.

תודה

פורסם
  • מחבר

הסרתי את כל הדרייברים ע"י תוכנה בשםDriver Genius Professional Edition ממערכת הפעלה XP התקנתי אופיס ואנטי וירוס לאחר מכן עשיתי "גוסט" צרבתי את הקבצים וניסיתי לפתוח על מחשב אחר .המחשב מאתחל את עצמו מחדש. מדוע לא הצליח העסק ? לא הוסרו כל הדרייברים? האם ניתן ליצור גוסט במחשב אחד ולפתוח אותו על מחשב בעל סוג חומרה אחרת? אשמח לקבל תשובות בענין זה!

תודה!

פורסם

איזה טיפשות למה לא להתקין את מערכת ההפעלה בצורה נקייה :nixweiss: ממש לא רואה מה הטעם בלהעביר מערכת ש"התאימה את עצמה " למוכנה אחת.

ואז להעתיק אותה 1:1 למכונה אחרת זה מתכון לצרות

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שלא הבנת את הענין.

לפתוח קובץ גוסט על מחשב בכמה דקות עם תוכנות נלוות,זה כמו לשבת כמה שעות בהתקנה רגילה?

במידה ואני צריך להתקין לחבר או לכל אדם ,אני עושה זאת במהירות,לא חושב?

להבא לפני שאתה מחליט לענות,קרא היטב את ההודעה!!!

פורסם

אתה לא מבין שאיאפשר לעשות גוסט על חומרה אחרת? אם זה מחשב עם חומרה דומה (אותו מעבד לוח אם וכדומה) אז זה יעבוד.

הסרת דרייברים לא תעזור. וגם יש בעיה נוספת. מחשב משוכפל לא יעבוד תקין ברשת של מחשבים. בכל וינדוס יש מספר מיוחד שנקרא מספר SYD. ברגע שיש לך רשת בבית ולא רק מחשב אחד והמחשבים משוכפלים עם גוסט אז הרשת לא תעבוד תקין בגלל שלכולם יש את אותו מספר SYD. מה שאתה צריך לעשות זה להשתמש בכלי שנקרא SYSPREP שמוחק את מספר הSYD ולאחר מכן אתה מבצע גוסט לאותו מחשב. אבל עדיין זה לא פותר את הבעיה אם מדובר במחשב עם חומרה אחרת.

פורסם
  • מחבר

צריכה להיות אותה חומרה בדיוק או אותם Chipset או רק לוח תואם ומעבד לא. או מעבד תואם ולוח לא?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים