עבור לתוכן

כרטיס מסך ATI עושה הרבה בעיות- עכשיו רוצה לקנות X1600 פרו

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי 9550 128 זיכרון 64 ביט של חברת פאליט.

הכרטיס הינו גרוע מאוד.

בזמן האחרון כל משחק נתקע או שמופיעים סימנים על המסך, הכרטיס לא עבר שום שינוי מיום רכישתו.

הכרטיס בן שנה ו 5 חודשים אני לא מתכוון להשתמש באחריות.

התקנתי את המחשב מחדש ושוב אותם הבעיות, על הכרטיס מותקן הגירסה הכי חדשה של ATI ו גירסת ה דירקס הכי חדשה.

מה לעשות?, עדיף לשמור כסף ולקנות משהו חזק במקום?

אם כבר AGP.

תודה

פורסם

גם לי יש של PALIT FX 5700 חברה לא מוקרת :-X

טוב באילו משחקים נתקע לך?

פורסם
  • מחבר

בהכול

פורסם

במשחקים ששיחקת בהם והם לא ניתקעו אכשיו נתקעים?

פורסם

יש לכרטיס קרור אקטיבי(מאורר)? אם כן תבדוק אם המאורר עדין עובד?

ויש לכרטיס הזה חיישן?

פורסם
  • מחבר

נתקע עדיין רק נוספו בעיות :pissed:.

קירור פאסיבי בלי שום מאוורר, ואין חיישן, אבל הוא בקושי חם שאני שם יד.

במשחקים הללו: BF2,כל משחקיי סטים, SETTLER IV,וכל דבר אחר שרק אפשר לחלום.

פורסם

באמת נשמע כמו כרטיס מת..

אבל תבדוק את הזכרונות שלך בכל מקרה. רק בשביל להיות בטוח.

יש לי TI4200 של PALIT, בן שנתיים ועדיין עובד :)

פורסם

כראיס חלש ל BF2 :s05: :silly:

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה לבדוק זכרונות?

אז איזה משחקים אפשר בדיוק לשחק????, הכול על סופר חלש בהגדרות.

נמאס לי!!, הכול בגלל אבא שלי שרוצה לקנות כרטיסי מסך ב 300 שקל :pissed: :pissed: ממש אלימות זה התחיל ככה גי'פורס 2 -גיפורס FX5200- ואז ה 9550.

בעע יש לי כסף משלי ואני אקנה משהו חזקקק

פורסם

להריץ איזה MEMTEST86 בשביל לבדוק את הזיכרון במחשב,

בלי קשר לכרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

אגב יש לי משהו מוזר כתוב: Plug and play monitor on Readeon 9550

וזה Default monitor on Readeon 9550 Secondary מזה בכלל??? זה רשום לי ב display properties

זה : http://img474.imageshack.us/img474/7282/untitled7wa.jpg

אגב יש לי משחקים שרוצים לעבוד רק על 16 סיביות :o , איך אני מפעיל את המם 86?

הינא תמונת מצב של המשחק SETTLERS יש לציין משחק מקורי: http://img423.imageshack.us/img423/7592/17mh1.jpg

איך הכרטיס מסך הזה ?Radeon X1600 PRO 256MB, TV, DVI, AGP? ? ב 760 שח?

http://www.sapphiretech.com/us/products/products_specifications.php?gpid=133 מידע

פורסם

X1600 PRO AGP של ספיר-כרטיס לא רע ביכלל יותר טוב משחשבתי(די התלבטתי לגביו) למחיר שלו(750 שקל).

מריץ איתו משחקים כמו OBLIVIO ,FEAR,QUAKE 4 ברזולוציה 1024*768 על ההגדרות הגבוהות ללא שום בעיות.BF2 עוד לא ניסיתי

סכ"ה קנייה משתלמת מבלי לישבור את הכיס עד שניתקדם לPCI-E

פורסם

אני קניתי לפני שבוע את הכרטיס sapphire x1600pro ל agp , אני מאוד מאוד מרוצה ממנו אני משחק fear ,quake 4, need for speed ועוד

אם יש לך 17 אינץ מסך ומריץ משחקים על 1024*768 ,הכרטיס הזה מצויין הוא מריץ לי את רוב המשחקים ברזולוציה הזאת על הגדרות כמעט הגבוהות ביותר , הבעיה שאם יש לך 19 אינץ(כמו שלי יש) ואתה רוצה להריץ על 1280*1024 עם הגדרות גבוהות הכרטיס מתקשה מאוד...אם יש לך 17 אינץ מסך אני מייעץ לך לרוץ לקנות כי יחסית לכסף באמת אתה תקבל יותר ממה שאתה חושב...

פורסם

אני קניתי לפני שבוע את הכרטיס sapphire x1600pro ל agp , אני מאוד מאוד מרוצה ממנו אני משחק fear ,quake 4, need for speed ועוד

אם יש לך 17 אינץ מסך ומריץ משחקים על 1024*768 ,הכרטיס הזה מצויין הוא מריץ לי את רוב המשחקים ברזולוציה הזאת על הגדרות כמעט הגבוהות ביותר , הבעיה שאם יש לך 19 אינץ(כמו שלי יש) ואתה רוצה להריץ על 1280*1024 עם הגדרות גבוהות הכרטיס מתקשה מאוד...אם יש לך 17 אינץ מסך אני מייעץ לך לרוץ לקנות כי יחסית לכסף באמת אתה תקבל יותר ממה שאתה חושב...

תגיד האם יש לך תופעה של פסים לבנים לרוחב המסך בזמן האיתחול של המחשב? ובזמן הכניסה לביוס של המחשב?

פורסם

לי יש חירבושים בכניסה לווינדוס חירבושים לבנים כאלה... יכול להיות שזה בעיה בדייבר של ATI ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים