פורסם 2006 במאי 1719 שנים כל הקונסולות שצינתי תומכות ברשת ורציתי לדעת איך זה פועל בארץ לדוגמה אני יודע שב360 צריך לירשם ולשלם לשרות הLIVE אבל אין את השירות רישמית בארץ והשירות רשת של הPSP והDS אמורים להיות בחינם אבל איך הם פועלים בארץ?אני שוקל ליקנות WII בעתיד שאמור לאפשר רשת כמו הDS ורציתי לדעת יותר על איכות המולטיפליר בארץ כי את כל הידע הרישמי קראתי מאתרים בחולבתודה STONE
פורסם 2006 במאי 1719 שנים אין לי אף אחת מהקונסולות אבל לפי מה שאני יודע, המולטיפילייר של הDS והPSP פועל ע"י רשת אלחוטית במכשיר עצמו כך שאתה יכול לשחק רק ליד שחקנים לידך ולא בכל הארץ.My two cents
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר אין לי אף אחת מהקונסולות אבל לפי מה שאני יודע, המולטיפילייר של הDS והPSP פועל ע"י רשת אלחוטית במכשיר עצמו כך שאתה יכול לשחק רק ליד שחקנים לידך ולא בכל הארץ.My two centsלא אתה מיתבלבל יש אפשרות של מכשיר מול מכשיר כמו שאתה אמרתהויש אפשרות של מישחקי רשת נגד שחקנים מי כל מקום בעולםהשאלות שלי זה איך זה בארץ ולא איך זה פועל
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר קודם כל דוגמה למישחק שפועל ברשת לנינטנדו DS The multiplayer aspect to Metroid Prime: Hunters holds, perhaps surprisingly for a Metroid game, more appeal than its single-player game. You can play with up to four players locally through game sharing or multicard and online for up to four players through Nintendo's Wi-Fi service. Single-card game sharing limits you to playing standard battle (deathmatch) mode, and all players have to play as Samus. However, multicard battles and online play let you use any of the bounty hunters you've defeated in the single-player campaign. Each hunter has a unique alt form (such as Samus' morphball) and special weapon. Weavel, for example, can split himself into two, with his bottom half being an automated turret, while his top half can run around and melee or find more power-ups. Each character has different strengths that can be exploited depending on the arena, though not all can be used with each game mode.http://www.gamespot.com/ds/action/dsmetroidprimehunters/review.html?sid=6146423ו2-איך הLIVE מיתחבר? הוא לא רישמי בישראל וצריך לירשם?
פורסם 2006 במאי 1719 שנים זה כמו שאני אשאל אותך איך אתה מתחבר למשחקים בשרתים בחול. הוא לא נתמך רשמית אבל אם אתה קונה חשבון בחול אתה יכול להתחברהייתי מציע לך לדבר עם TeaTime יש לו 360 והוא עובד עם live.http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=1298
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר אני יודע מי זה הזמן אבל אני לא יתריד אותו ויחכה שהוא יכנס לפה בזמנו החופשי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.