עבור לתוכן

איזה כרטיס יותר חזק.?

Featured Replies

פורסם

1800GTם חזק משמעותית מ 7600GT גם בסטוק וגם ב- OC.

ה 1800GTO נמכר היום בכ- 1250 ש"ח, לכן 7600GT לא בא בחשבון.

פורסם

ממש לא ::)

זה הבדל קטן.אל תשכח שצריכת החשמל של 1800GTO גבוהה משמעותית מ7600GT ולכן השיקול של ספק חזק יותר נכנס פה.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל בכל זאת ה-7600gt הזה נראה חייה וגם התדרים של הזכרונות שלו מהירים יותר משל ה-1800gto.

אבל אם אתם אומרים..

תודה חברה אם למישהו יש עוד משהו לומר אז שיגיד :yelclap: :yelclap:

פורסם

אבל הוא 128 ביט והשני 256... זאת אומרת שאם המהירות זכרונות שלהם הייתה זהה הרוחב פס הסופי של ה GTO יהיה גדול פי שניים.

פורסם

בסטוק X1800GTO מהיר מ7600GT, לא בהרבה, אבל עדיין יותר מהיר

וצריך לקחת בחשבון שלמרות הקלוקים העלובים כביכול, לGTO יש זכרונות 1.4ns ואפשר לסחוט מהם המון

גם הליבה טובה מאוד לאוברקלוק ומגיעה הרבה יותר רחוק מ7600GT

ועדיין לא דיברנו על פוטנציאל פתיחת הצינורות...

פורסם

אבל הוא 128 ביט והשני 256... זאת אומרת שאם המהירות זכרונות שלהם הייתה זהה הרוחב פס הסופי של ה GTO יהיה גדול פי שניים.

זה כל הקטע. הכרטיס ה"מסורס" של נויידיה מגיע לאותם ביצועים של ה1800GTO. בכל מקרה לא ראיתי עוד בנצ'מרק שמכריע לטובת אחד הכרטיסים. סה"כ הכרטיסים די דומים בביצועים.

אם מישהו חושב שה18000GTO חזק משמעותית מה7600GT שיגבה את זה בבאנצ'ים.

בכל מקרה יצא לשוק ה7900GS שאמור לעלות בארה"ב כמו ה1800GTO ויהיה חזק מה7600GT, הבאסה שנכון להרגע רק יצרנים מקבלים אותו והוא לא יוצא לRETAIL.

פורסם

לא מזמן הייתה אותה דילמה עם ה 6600GT וה X800GT שהשני בעל 256 BIT והראשון 128BIT.

לא הייתה אז שום סיבה להוצאת כסף מיותרת ולקחת את ה X800

וגם היום אני לא רואה שום סיבה לעשות זאת. כי מה שמעניין זה בפועל ולא מה יש על הנייר!!

(אבל אם יש לך ספק חזק אז ההבדל הכספי כבר פחות משמעותי..... 100 שקל +-)

פורסם

VanHlen- מה שאתה אומר לא קרוב להיות נכון

X800GT חזק משמעותית מ 6600GT. ההבדל ביניהם גדול בהרבה מההבדל בין 7600GT ל X1800GTO

וכולם שוכחים שיקול אחד חשוב לטובת ה X1800GTO- בנוסף לזה שהוא קצת יותר חזק ובעל פוטנציאל OC ענק, הוא יכול להפעיל AA+HDR במקביל, מה שה 7600GT לא יכול לעשות.

פורסם

VanHlen- מה שאתה אומר לא קרוב להיות נכון

X800GT חזק משמעותית מ 6600GT. ההבדל ביניהם גדול בהרבה מההבדל בין 7600GT ל X1800GTO

וכולם שוכחים שיקול אחד חשוב לטובת ה X1800GTO- בנוסף לזה שהוא קצת יותר חזק ובעל פוטנציאל OC ענק, הוא יכול להפעיל AA+HDR במקביל, מה שה 7600GT לא יכול לעשות.

אומנם הדיון הזה שייך להיסטוריה אבל מה שאני אומר יותר מקרוב להיות נכון ואתה כנראה הדחקת את העבר.

אז אם אתה בכל זאת מעוניין להזכר, אתה מוזמן לצפות בזה: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/pc-x800gt_6.html

חוץ מ Battlefield 2 אני ממש לא רואה שום יתרון ל X800GT

באמת על הנייר AA+HDR נשמע מגניב לגמרי......אבל לא ברור לי בפועל עד כמה זה "משפר לי את חווית המשחק"

(אגב היו שטענו שגם ב ATI בחלק מהמשחקים השילוב הזה לא ממש עובד, אם אני לא טועה)

פורסם

אגב היו שטענו שגם ב ATI בחלק מהמשחקים השילוב הזה לא ממש עובד, אם אני לא טועה

הייתה לכך בעיה באובליביון אבל ייצא פאץ' וזה סודר

לגבי שאלת הת'ארד שני הכרטיסים דומים, יתרון אחד פה, יתרון אחד שם

עכשיו הבהרה קטנה, מנסיון בשביל משחקים שוטפים בלי שום התייחסות של HDR+AA עדיף את ה-7600GT, אך לא בהרבה כלל

עכשיו אם ברצונך להוציא תוצאות גבוהות ויפות יותר בתוכנות הבנץ' השונות- רק X1800GTO!

פורסם

עכשיו אם ברצונך להוציא תוצאות גבוהות ויפות יותר בתוכנות הבנץ' השונות- רק X1800GTO!

אני יודע שהמשפט הזה נכון (גם ה1600XT מביא תוצאות יותר טובות מה6800GS) אבל הוא בכל זאת גורם לי לרצות :s07:

פורסם

בכל האתרים שעשו השוואה בין הכרטיסים X1800GTO ו-7600GT לא היה שום יתרון ברור וחד משמעי

בחלק מהשוואות היה יתרון לכרטיס אחד ובחלק לשני

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה לכם חברה אני כעיקרון מחפש כרטיס למשחקים שיריץ אותם חלק על הגדרות גבוהות.

אז הבנתי שה-1800 חזק יותר מה-7600 תודה לכולכם ..

ושוב אם יש למישהו עוד משהו להוסיף בכיף.

פורסם

VANHALEN !

אם אמרת משפט כמו "לא מבין למה נחוץ AA"

אז אין לך טעם בהתלבטויות

קח כרטיס ב 700 800 שקל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים