עבור לתוכן

האם DVI באמת יותר טוב מVGA?

Featured Replies

פורסם

נתחיל מכך שחיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה, אם יש אשמח לקבל לינק. אם הנושא מתאים יותר לפורום מסכי LCD אז תעבירו בכיף, למרות שאני לא רואה שום סיבה.

בכל אופן, יש לי שאלה:

האם ההבדל באיכות בין DVI לבית VGA סטנדרטי כל כך משמעותית ששוה להוסיף למסך שמאפשר חיבור למחשב בDVI, גם אם כרטיס המסך שלי בשלב זה לא מאפשר DVI (ההבדל מהותי במחיר, בין 300-500 שקל לפעמים), אבל הוא ישאר למחשבים הבאים שלי כנראה?

אם התשובה היא כן, אז במה זה מתבטא?

פורסם

אם הכרטיס שלך לא מאפשר אז כנראה לא כדאי

ההבדל ביניהם בהחלט מורגש, אבל זה גם סובייקטיבי

פורסם

אין הבדל !

אם יש הבדל אז זה פסיכולוגי , לאנשים ששומעים את המילה חיבור דיגיטלי , זה משפיע

פורסם

יש הבדל אם כרטיס המסך שלך כולל יציאה כזו. אם לכרטיס מסך שלך יש רק יציאה אנלוגית - לא תרגיש בהבדל כמובן.

הבדלים כן קיימים בעירון ונובעים מהעובדה שכמה שפחות התעסקות עם אות המקור - האיכות נשמרת טוב יותר.

פורסם

יש הבדל אם כרטיס המסך שלך כולל יציאה כזו. אם לכרטיס מסך שלך יש רק יציאה אנלוגית - לא תרגיש בהבדל כמובן.

הבדלים כן קיימים בעירון ונובעים מהעובדה שכמה שפחות התעסקות עם אות המקור - האיכות נשמרת טוב יותר.

בתאורייה זה נכון ונשמע טוב , אבל לצערי פה נגמר ההבדל

פורסם
  • מחבר

כמובן שאם אצלי יש רק VGA אני לא אוכל להנות מDVI, אבל השאלה היא - האם להשקיע למען העתיד (שדרוג עתידי של כרטיס המסך או כל המחשב) או לא? כלומר - האם ההפסד הוא גדול הוא לא משמעותי?

פורסם

DVI תקף היום רק לגבי מסכי LCD, וההבדל היחיד שבאמת קיים, הוא באיכות הטקסט, זה הכל. איכות תמונה=זהה. צבעים=זהים

רק הטקסט מוצג בצורה טובה יותר. כל מי שאומר לך אחרת- מבלשט (פועל לבולשיט, זמן הווה, גוף נוכח, בניין פיעל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים