פורסם 2006 במאי 1619 שנים אני מתכוון להזמין את המשחק COD2 מאיביי, יוצא לי זול בהרבה מלקנות בארץ.רק ששמתי לב שבכל מכירה מצויין הפורמט של הדיסק. אני יודע שבארץ אפשר להפעיל PAL, אבל מה עם NTSC?יהיו לי בעיות תאימות? המשחק למחשב בדיסק DVD.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר משום מה כולם באיביי מציינים את הפורמט הזה גם למשחקי המחשב, אני משער שזה לא לחינם :-\
פורסם 2006 במאי 1719 שנים לDVD במחשב אין שיטות שידור,NTSC וPAL זה שיטות שידור לטלויזיהמה שאתה מסתכל עליו זה לא CALL OF DUTY 2,זה CALL OF DUTY2:BIG RED ONE....זה הגירסא החרא לקונסולותיכול להיות שאתה גם מסתכל על CALL OF DUTY2 בגירסאת הXBOX360מה שלא יהיה-תחפש CALL OF DUTY 2 PC DVD
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר בעיקרון, בחרתי כבר מההתחלה את הגירסה למחשב, אבל יכול להיות שהמוכרים התבלבלו והכניסו לקטגוריה הזאת את הגירסה לקונסולות.בכל מקרה, כבר הזמנתי את המשחק (היה רשום בפורמט DVD) והוא אמור להגיע תוך שבועיים-שלוש, חדש ב-130 שקל 8).
פורסם 2006 במאי 1719 שנים אם זה במחשב זה לא משנה מאיפה זה אחרי הכל כל מה ששיש בווארז וכו' זה מאמריקה בכלל ואנחנו אירופהדרך אגב הצלחת למכור את הbf2?
פורסם 2006 במאי 1719 שנים לא אמרתי על מה שהוא קנה שזה ווארזנתתי דוגמה לזה שבמחשב זה לא משנה מאיזה ארץ זה, זה עדיין יפעל
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר אני חושב שהוא התכוון לכך שרובנו מורידים משחקים לא חוקיים, שהם "גירסה אמריקאית", שכן עובדים במחשב שלנו, כך שהגירסה לא משנה.בקשר ל-BF2, לא מכרתי. אנשים מעצבנים אותי בנוגע למחיר, הטרחה לא שווה את ה-130 שקל האלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.