עבור לתוכן

בעיה בהתקנת כל משחק.

Featured Replies

פורסם

קודם כל, אני לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה, למרות שהבעיה הזאת מתאימה לפורום תמיכה טכנית(לא של חומרה).

אז ככה, בכל פעם שאני מתקין משחק, גם על משחקים שהוצאתי 200+ ש"ח בשביל עותק מקורי, וגם על הורדות פרטיות, אני

מקבל הודעת שגיאה עם הכותרת CRC Error, הינה תמונה:

44md.jpg

בנוסף לזה, אם אני מוריד קובץ rar ששוקל 50+ מגה ואני מחלץ מתוכו את התוכן אני מקבל הודעה זהה "ארכיון מקולקל".

אני שוב יגיד, זה קורה תמיד, אני אפילו ניסתי להתקין במחשבים אחרים בשביל לראות אם מדובר בדיסק פגום, אבל

התשובה שלילית.

אני אודה מאוד מאודד למי שיעזור לי, זה פשוט משגע אותי.

פורסם

אם אתה טוען שהדיסקים עובדים בכוננים במחשבים אחרים אז אולי הבעיה היא בכונן דיסקים/דיוידי שלך?

ואולי אם יש לך זמן ורצון לנסות, פשוט תעביר את הכונן שעבדה ההתקנה אצלו מהמחשב השני ותתקין אצלך, ואחר כך תחזיר...

כמו כן בקשר לקבצים והתקנות עם כונן וירטואלי (אני מנחש) שלא עובדות אז אולי הבעיה היא בווינדוס (מסיבות רבות)

ואז הייתי מציע לעשות פירמוט.

מקווה שעזרתי וחכה לעוד תגובות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה על הרצון לעזור :)

אני בטוח ב 100% שאין בעיה בכוננים, גם הצורב וגם כונן ה dvd בני 3 חודשים גג, והבעיה הזאת הייתה גם לפני שקניתי

אותם.

המחשב שלי עבר פירמוט(בגלל סיבה שלא קשורה לבעיה הזאת) והבעיה הזאת הייתה גם לפני הפירמוט וגם אחרי הפירמוט.

יש מצב שזה בגלל הדרך שבה אני מפרמט את המחשב, אני עושה זאת ע"י boot דרך דיסקט עם התוכנה Parttion Magic, ככה

אני מפרמט, ואז אני מתקין את הווינדוס.

פורסם
  • מחבר

מצטער על הדאבל, אבל אני ממש זקוק לעזרה, זה מייאש :(

פורסם

חיפשתי כמה דברים , ולפי דעתי זאת בעיה בווינדוס עצמו.

ניסית לפרמט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים