עבור לתוכן

ביצועים עלובים ולא מובנים במשחקים.

Featured Replies

פורסם

במשחקים חדשים כמו OBLIVION עם הגרפיקה על בינוני וכשאני הולך בחוץ הFPS הוא20-60 (בעיקר בסביבות ה-30).

במשחקים כמו CSS המשחק עושה פעמים רבות דרופים ל-40-30FPS (לא שזה מפריע לי כל כך- זה פשוט העיקרון). אני יודע שזה צריך לפעול יותר טוב כי, כמו שאמרתי קודם, היתה תקופה קצרה בה המחשב הציג ביצועים טובים יותר.

אני לא יודע מה ההבדל בין מה שאני אמור לקבל למה שאני באמת מקבל- אני רק זוכר שפעם עשיתי ניסוי כזה על BF2, והFPS הממוצע יצא כמו שצריך, אבל הדרופים הגדולים בFPS גרמו לזה לקרטע. ולא, הבעייה היא לא בהתחממות יתר של הכרטיס מסך (כשהתקנתי סיילנסר לא היה שיפור בביצועים. מה שכן, היו לי חשדות לשריפה בכרטיס שכן הוא הגיע פעם ל-100 מעלות בדיוק, אבל היצרן חשב אחרת) ולא בעייה בספק הכוח (יש לי ENERMAX 420W).

אני אנסה לעשות את מה שאמרת

בOBLIVION אם אתה שם את המרחק עד הסוף אתה צריך מחשב מאוד חזק

תנסה לשחק בהגדרות של המרחק ולהוריד כל פעם קצת

זה יכול לתת דחיפה מאוד גדולה לביצועים בעיקר בחוץ

CSS זה מישחק רשת וזה צפוי שיהיו לגים ליפעמים

יש עוד מישחקים?

• תגובות 62
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הממ... כן נגיד בWOW גם לפעמים יש דרופים אבל בעיקר ברגעי לחץ אז זה מובן.

יש עוד משהו מוזר ששכחתי לציין- מדי פעם יש לי מעין "תקופת קירטוע"- הFPS מדרדר למספרים נמוכים בצורה מגוחכת, ואני רואה שהנורה שליד כפתור ההפעלה של המחשב מהבהבת (כאילו המחשב מתאמץ מאוד). יש למישהו מושג אם זה קשור?

ודרך אגב, בנוגע לCSS- יש הבדל בין לאגים שמקורם בשרת לקירטועים שמקורם במחשב :-*

פורסם

הממ... כן נגיד בWOW גם לפעמים יש דרופים אבל בעיקר ברגעי לחץ אז זה מובן.

יש עוד משהו מוזר ששכחתי לציין- מדי פעם יש לי מעין "תקופת קירטוע"- הFPS מדרדר למספרים נמוכים בצורה מגוחכת, ואני רואה שהנורה שליד כפתור ההפעלה של המחשב מהבהבת (כאילו המחשב מתאמץ מאוד). יש למישהו מושג אם זה קשור?

ודרך אגב, בנוגע לCSS- יש הבדל בין לאגים שמקורם בשרת לקירטועים שמקורם במחשב :-*

תגיד לפני כמה זמן עשיתה פירמוט שלם?

אם זה לפני הרבה זמן אולי הגיעה הזמן לפירמוט והתקנה מיחדש

פורסם

תגיד לפני כמה זמן עשיתה פירמוט שלם?

אם זה לפני הרבה זמן אולי הגיעה הזמן לפירמוט והתקנה מיחדש

לא עשיתי פירמוט מאז שקניתי את המחשב לפני שנה בדיוק, אבל אני לא בטוח שזה יעזור כי הביצועים לא היו מרשימים מההתחלה (כמעט)...

בכל מקרה, נכנסתי לביוס (ולא מצאתי את מה שאמרת sgsg :P) וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 67C. האם זה הטמפרטורה שלו על IDLE? כי אם כן זה גבוה מאוד..0

פורסם

לא עשיתי פירמוט מאז שקניתי את המחשב לפני שנה בדיוק, אבל אני לא בטוח שזה יעזור כי הביצועים לא היו מרשימים מההתחלה (כמעט)...

בכל מקרה, נכנסתי לביוס (ולא מצאתי את מה שאמרת sgsg :P) וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 67C. האם זה הטמפרטורה שלו על IDLE? כי אם כן זה גבוה מאוד..0

שנה שלמה זה הרבה זמן

ופירמוט והתקנה מיחדש צריכים מאוד לעזור

רק על תישכח להתקין גם תדריבר של הציפ הפעם

יאלה תגבה קבצים תפרמט פירמוט עמוק ותגיד לנו מה קורה אחרי הכל

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

חברה, מה שאתם אומרים נכון ברמה מסויימת. אבל בטוח שלא ברמה של קירטוע מול עובד חלק.........

בסופו של דבר המנוע של המשחק משתמש ב GPU ו CPU ומבצע בעזרתם חישובים. אם יש Spyware או לא זה לא מה שישנה את המהירות של זה כל כך. בסופו של דבר המהירות תלויה ביכולות החומרה ובמנוע, ולא יעזור כלום. גם פירמוט לא יהפוך משחק ממקרטע לחלק. (כמובן שלפמעים HD ממש לא מאוחה, מלא תוכנות שטוחנות זיכרון וכו' יכולים לגרום לקפיצות)

זה שהזיכרון מוגדר על 2T במקום 1T לא יגרום למשחק פתאום לעבוד טוב. תהיו רציניים....ההבדלים הם בקושי מורגשים.

בקשר לזה שהכרטיס הגיע ל 100 מעלות= אני לא חושב שזה צריך *לשרוף* אותו. מקסימום לגרום לו להיתקע.

אם הוא היה נשרף הוא פשוט לא היה עובד.

פורסם

חברה, מה שאתם אומרים נכון ברמה מסויימת. אבל בטוח שלא ברמה של קירטוע מול עובד חלק.........

בסופו של דבר המנוע של המשחק משתמש ב GPU ו CPU ומבצע בעזרתם חישובים. אם יש Spyware או לא זה לא מה שישנה את המהירות של זה כל כך. בסופו של דבר המהירות תלויה ביכולות החומרה ובמנוע, ולא יעזור כלום. גם פירמוט לא יהפוך משחק ממקרטע לחלק. (כמובן שלפמעים HD ממש לא מאוחה, מלא תוכנות שטוחנות זיכרון וכו' יכולים לגרום לקפיצות)

זה שהזיכרון מוגדר על 2T במקום 1T לא יגרום למשחק פתאום לעבוד טוב. תהיו רציניים....ההבדלים הם בקושי מורגשים.

בקשר לזה שהכרטיס הגיע ל 100 מעלות= אני לא חושב שזה צריך *לשרוף* אותו. מקסימום לגרום לו להיתקע.

אם הוא היה נשרף הוא פשוט לא היה עובד.

ממקרטע לחלק אולי לא

אבל בטח לתת שיפור משמעותי

פורסם

תן לי נתונים שמוכיחים את זה.

פורסם

תן לי נתונים שמוכיחים את זה.

תעשה חיפוש באתר על הנושא

פורסם

:\

בקיצר זה לא נותן שיפור משמעותי.

פורסם

:\

בקיצר זה לא נותן שיפור משמעותי.

בטח שכן

גם בחלק מהמישחקים כתוב על תיקון שגיאות בדיסק הקשיח

פירמוט עמוק גם יעיף לך תוכנות מיותרות וגם הWIN לא תיהיה מוצפת בשטויות שיכבידו על המערכת

פורסם

:bash:

יש גבול לכמה שתוכנה מכבידה על המערכת. שום תוכנה לא תחלק לך ב 2 את הקצב שבו מנוע המשחק מעבד תמונות.

פורסם

:bash:

יש גבול לכמה שתוכנה מכבידה על המערכת. שום תוכנה לא תחלק לך ב 2 את הקצב שבו מנוע המשחק מעבד תמונות.

נכון, אבל גם הקצבים שלו לא כל כך נמוכים במשחקים.

60FPS על הגדרות בינוניות ב OBLIVION נראה לי לא רע בכלל.

הבעיה שלו הם הלאגים, יכול להיות שהם נגרמים מחוסר איחוי/רוגלות/או עוד מיליון סיבות.

הוא הזכיר שכשיש ירידה ההרדיסק טוחן, כלומר יש שימוש אינטנסיבי ב PAGE FILE מה שפירמוט או איחוי רציני אמור לסדר.

אני מצטרף לדעה של stone cold שכדאי לבצע גיבוי, פירמוט ואיחוי, נראה לי שזה ינקה הרבה זבל שהצטבר על הכונן.

פורסם

דווקא אפשרות סבירה יותר היא שהמשחק לא משתמש בזיכרון כמו שצריך.

פותח הת'רד, האם הגדרת למשחק שישתמש ביותר זיכרון?

לי לדוגמה הייתה בעיה מעצבנת (שבגללה קניתי ספק...): כשהרצתי את הדמו של DOOM3 היו קפיצות מעצבנות ביותר.

עד שפתאום גיליתי שהמשחק בכלל לא משתמש בכל הזיכרון שיש וצריך להגדיר לו שישתמש ביותר זיכרון בקובץ ini.

פורסם

זה לא 60 FPS בOBLIVION, הממוצע הרבה יותר נמוך- אבל בטח כי שמתי את הVIEW DISTANCE על הכי גבוה.

בקשר לפירמוט- לא ממש נראה לי שזה יעזור- כי אז איך מסבירים את זה שהביצועים לא היו כל כך טובים מההתחלה? תקנו אותי אם אני טועה.

וד"א- אני לא פותח הת'רד :P ולא הגדרתי למשחקים שיששתמשו ביותר זיכרון- וגם לא נראה לי כל כך הגיוני שכולם לא משתמשים בכל הזיכרון שיש.

עריכה: לא ראיתי התייחסות ל

יש עוד משהו מוזר ששכחתי לציין- מדי פעם יש לי מעין "תקופת קירטוע"- הFPS מדרדר למספרים נמוכים בצורה מגוחכת, ואני רואה שהנורה שליד כפתור ההפעלה של המחשב מהבהבת (כאילו המחשב מתאמץ מאוד). יש למישהו מושג אם זה קשור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים