עבור לתוכן

מה הכרטיס טלויזיה הכי טוב שיש ?

Featured Replies

פורסם

1. אני מחובר ב-composite

2. ל-Bagheera גם יש yes, ותראה איזה הבדל

3. dscaler כל כך יותר טובה מכל תוכנה אחרת, אין בכלל מה להשוות. במיוחד בתנועה. כדורסל למשל, נראה ורץ יותר טוב מאשר בטלויזיה.

4. קראתי המון דברים טובים על HAUPPAUGE, נראה לי שיש להם כרטיסים טובים. אבל בכל מקרה לפני שאתה קונה, תוודא שהוא נתמך ע"י dscaler, אתה פשוט לא תאמין כשתראה את ההבדל. אני הוצאתי 250 ש"ח על הכרטיס הזה של לידטק בזמנו... http://www.dscaler.org/card-support/index.htm

5. ממש מפתיע אותי שהאיכות בכרטיסי VIVO פחות טובה, הרי אני לא משתמש בטונר של הכרטיס...

6. מצחיק אותי שאף אחד מכם לא התייחס לטקסט שבתמונה. אני תפסתי את התמונה הזו במקרה בריל טיים :)

פורסם

אני מבין שהתמיכה בתוכנה הזאת, אין יותר גרוע ממנה בכרטיסים . . . למה?

ראיתי שם דגם של ASUS V6600 שהיה כרטיס GE FORCE 1 הראשון בעולם עם VIVO . . . הוא היה הGE FORCE הראשון שלי בשנת . . . 1999 . . . לפני 7 פאקינג שנים כשהייתי אולי בכיתה ט' . . .

לא מעדכנים את התוכנה לכרטיסים חדשים בכלל . . . ביזיון.

בכל מקרה, למישהו יש תשובה בקשר לשאלותיי בהודעות הקודמות?

פורסם

1. אני מחובר ב-composite

3. dscaler כל כך יותר טובה מכל תוכנה אחרת, אין בכלל מה להשוות. במיוחד בתנועה. כדורסל למשל, נראה ורץ יותר טוב מאשר בטלויזיה.

4. קראתי המון דברים טובים על HAUPPAUGE, נראה לי שיש להם כרטיסים טובים. אבל בכל מקרה לפני שאתה קונה, תוודא שהוא נתמך ע"י dscaler, אתה פשוט לא תאמין כשתראה את ההבדל. אני הוצאתי 250 ש"ח על הכרטיס הזה של לידטק בזמנו... http://www.dscaler.org/card-support/index.htm

5. ממש מפתיע אותי שהאיכות בכרטיסי VIVO פחות טובה, הרי אני לא משתמש בטונר של הכרטיס...

6. מצחיק אותי שאף אחד מכם לא התייחס לטקסט שבתמונה. אני תפסתי את התמונה הזו במקרה בריל טיים :)

הכרטיס של לידטק מעולה, זה ידוע.

וכמו שאמרתי- גם אני משתמש ב Dscaler כבר שנים.......... אי אפשר לחזור למשהו אחר.

ולמי שאמר שאפשר לקנות טלווזית 21": שמע, זה נכון מצד אחד.

מצד שני הטלווזיה היא לא PVR (אי אפשר להקליט, לתפוס תמונות וכו').

בקשר לשאלות:

א. אני לא הבנתי את הקטע של הרז'....לפי מה שאני יודע הכרטיס עובד ברז' הסטנדרטית. הוא משתמש בדיוק באותם צ'יפים שבהם כל החברות משתמשות הרי.

ב. ה Hauppauge הוא טוב רק אם אתה באמת מתכוון להקליט הרבה. אם לא גם כרטיס בלי תמיכה בקידוד MPEG 2 בחומרה יהיה טוב (המעבד שלך מספיק טוב בשביל להתמודד עם קידוד MPEG 2 בזמן אמת, רק שיהיה מומלץ לא לאמץ את המעבד באותו זמן כדי שלא יהיו קפיצות).

בעקרון יש לך את הכרטיס PVR של לידטק שעולה 650 שקל בערך.

פורסם

הצלחתי להפעיל את Dscaler, תוכנה חמודה.

יש המון אופציות שאפשר לשנות, Hero יש לך איזה עצה?

כשזה מגיע ללכידה של וידאו או תמונות האיכות בינתיים פחות טובה משל FlyDS

בכל מקרה אני עדיין מעדיף את הכרטיס העתיק שהיה לי ואני עדיין מאוכזב מה PVR 150

של האפוג או הVIVO של ATI.

פורסם

1. אני מחובר ב-composite

למה לא התייחס?

זה ניראה סבבה, ישר רואים

באיזו רזולוציה התמונה צולמה?

כשאני מתמש ב-WINFAST PVR אז התמונה גם ניראת סבבה (אבל לא ברמה כזאת כי החיבור הוא חיבור של כבלים אנלוגים) אבל הירידה באיכות היא כשפותחים את התמונה לכל המסך. ב -1280X1024 זה לא ניראה כל כך טוב.

פורסם

לא התכוונתי לאיכות של הטקסט, אלא לטקסט עצמו... תרגום למתקשים:

what? skillz? there's nothing simpler than that. u got no skillz

אם אתה מתכוון לתוכנה של לידטק, אז אולי סטילס נראות טוב, אבל ההבדל בתנועה הוא שמיים וארץ.

אגב, התמונה צולמה ברזולוציית עבודה, 768x576

הצלחתי להפעיל את Dscaler, תוכנה חמודה.

יש המון אופציות שאפשר לשנות, Hero יש לך איזה עצה?

כשזה מגיע ללכידה של וידאו או תמונות האיכות בינתיים פחות טובה משל FlyDS

בכל מקרה אני עדיין מעדיף את הכרטיס העתיק שהיה לי ואני עדיין מאוכזב מה PVR 150

של האפוג או הVIVO של ATI.

באתר של dscaler אני רואה שהכרטיס שלך לא נתמך ממש, תנסה לראות כמה בדיוק פונקציונלי.

בגדול, תפעיל deinterlace של greedy 2 frame, או tomsmocomp, ותעלה את הרזולוציה למקסימום שאתה יכול. אם יש לך אפשרות ב-sources להשתמש ב-dshow, תשווה את איכות התמונה. אצלי נתן תמונה יותר נקייה. חוץ מזה, יש שם המון אופציות אבל ההשפעה שלהן היא די מינורית.

dscaler לא מיועדת להקלטה. בשביל להקליט תשתמש במשהו כמו virtualdub. מכיוון שאני לא מתעסק בזה, מעולם לא בדקתי.

פורסם

למה לא התייחס?

זה ניראה סבבה, ישר רואים

באיזו רזולוציה התמונה צולמה?

כשאני מתמש ב-WINFAST PVR אז התמונה גם ניראת סבבה (אבל לא ברמה כזאת כי החיבור הוא חיבור של כבלים אנלוגים) אבל הירידה באיכות היא כשפותחים את התמונה לכל המסך. ב -1280X1024 זה לא ניראה כל כך טוב.

אין קשר. אצלי רואים יותר טוב חד דווקא בחיבור של הכבלים האנאלוגים.

פורסם

אין קשר. אצלי רואים יותר טוב חד דווקא בחיבור של הכבלים האנאלוגים.

זה מאוד קשור.

לא יודע להמ אצלך זה ככה אבל זה קשור.

איכות הסיגנל באנלוגי נמוכה בהרבה מאשר בדיגיטלי.

פורסם

לי יש את הכרטיס Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ואני מרוצה ממנו. זול ומפיק איכות טובה יחסית. בא עם תוכנה די נוח של leadtek.

רציתי לשאול האם השימוש ב DScaler באמת ישפר לי את האיכות תמונה ביחס לתוכנת PVR של Leadtek? אם כן יש הגדרות מסויימות שהן ממומלות בתוכנה?

פורסם

לי יש את הכרטיס Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ואני מרוצה ממנו. זול ומפיק איכות טובה יחסית. בא עם תוכנה די נוח של leadtek.

רציתי לשאול האם השימוש ב DScaler באמת ישפר לי את האיכות תמונה ביחס לתוכנת PVR של Leadtek? אם כן יש הגדרות מסויימות שהן ממומלות בתוכנה?

מצטרף לכל מה שאמרת

פורסם

ישפר.

במקום לשאול... פשוט תוריד. כולה כמה מגה. :nixweiss:

פורסם

שלום, אני חדש

מה זה dscaler

זו תוכנה

או תכונה שיש בתוכנה מסויימת

אשמח אם תיתנו לי קישור מאפה להוריד את זה

יש לי WinTV-PVR350

וכרטיס מסך ג'יפורס 6600

האם זה נתמך אצלי

אם צריך עוד פרטים אז תגידו

פורסם

שלום, אני חדש

מה זה dscaler

זו תוכנה

או תכונה שיש בתוכנה מסויימת

אשמח אם תיתנו לי קישור מאפה להוריד את זה

יש לי WinTV-PVR350

וכרטיס מסך ג'יפורס 6600

האם זה נתמך אצלי

אם צריך עוד פרטים אז תגידו

גבר, הכרטיס שלך לא נתמך ע"י התוכנה, כמו רוב כרטיסי HAUPPAUGE לצער הרה של המון אנשים בישראל . . .

"

WinTV-PVR-350

This Card Will Not Work With DScaler -- It Contains An Unsupported Chipset "

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים