פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר שרופה היא לא. והחדות מופיע על החרק עצמו, לא על הכנף מכיוון שעומד השדה רדוד מעט - וזה משדרג את התמונה לדעתי.כנ'ל, חדות מצויינת והכל בסדר.כנראה והעדשה שלו לא מסוגלת להוציא חדות ברמה סופר מקצועית, עדשות עם איכות כזאת עולות המון כסף.אחי אני מציע לך לכוון את האור שבמסך שלך טוב טובואתה מצפה יותר מהמצלמה הזאת?!אתה רוצה אני ישלח לך את התמונה המקורית ואז תראה איכות?אתה ילד חסר נסיון בזה הרי שאתה מעלה תמונה לאינטרנט אתה מקטין קצת ומשנה כל מיני דברים כדי שהקובץ יהיה קטן
פורסם 2006 במאי 1719 שנים אחי אני מציע לך לכוון את האור שבמסך שלך טוב טובואתה מצפה יותר מהמצלמה הזאת?!אתה רוצה אני ישלח לך את התמונה המקורית ואז תראה איכות?אתה ילד חסר נסיון בזה הרי שאתה מעלה תמונה לאינטרנט אתה מקטין קצת ומשנה כל מיני דברים כדי שהקובץ יהיה קטןטוב שאתה לא בוכה וזהו, אם אתה רוצה להוכיח לי אחרת (לא שזה ממש משנה) תשלח את התמונה המקורית.אני לא אומר לך סתם כי אין לי אינטרס להעליב אותך או להגיד שאתה לא יודע לצלם, פשוט ככה יצא לך.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים תמונות יפות סה"כ, חרק (?) מגניב ;D הרבה משתמשים כאן חושבים שהם מבינים וסתם רושמים, מי שקורא צריך להיות נבון מספיק כדי לסנן ולא להתייחס להודעות. impreza, אודה אם תקטין את התמונות ותפרסמן כתמונות ולא כקישור.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר תמונות יפות סה"כ, חרק (?) מגניב ;D הרבה משתמשים כאן חושבים שהם מבינים וסתם רושמים, מי שקורא צריך להיות נבון מספיק כדי לסנן ולא להתייחס להודעות. impreza, אודה אם תקטין את התמונות ותפרסמן כתמונות ולא כקישור. תודה רבה והנה עשיתה מה שביקשתה
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אל תצטט הודעות שנמצאות מעליך בבקשה, קרא את חוקי הפורום שנית הנמצאים בסטיקי בראש הפורום.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר אהה הבנתי כן או אפילו הייתי צריך להשתמש בפלאש זה היה נותן תוצאה טובה יותר
פורסם 2006 במאי 1919 שנים הרבה משתמשים כאן חושבים שהם מבינים וסתם רושמים, מי שקורא צריך להיות נבון מספיק כדי לסנן ולא להתייחס להודעות. לא יפה, אני רשמתי מה שראיתי והרגשתי, לא סתם מתוך כוונה רעה כי הרגשתי קטלני באותו רגע
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר סבבה אחי שיהיה לך בכייף אנחנו לא באנו לרדת אלייך או משהו שפוט יש לך עובדותואתה אומר פתאום שזה...עזוב אחי נשכח מזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.