עבור לתוכן

מה לדעתכם המנוע הגראפי הטוב ביותר שעומד לצאת?

Featured Replies

פורסם

לאלו שמעודכנים ומתעניינים..בתערכות E3 2oo6 הוצגו: "אנריל טורנמט 2007" : בעל מנוע הגראפי -אנריל 3-

crysis" :בעול המנוע הגראפי crytek 2 שמציג יכולות מדהימות...

מה לדעתכם לוקח?

אגב יש את Killzone משנה שעברה שידוע לכולם שהסרטון רונדר מראש...ובכל זאת מי שראה משלושת המשחקים לדעתכם מי לוקח בגראפיקה?

פורסם

מקום ראשון CRYSIS

מקום שני UT2007 מקום שלישי KILLZONE

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני דווקא חושב

killzone-הגרפיקה שהוצגה בסרטון

אנריל טורנמנט 2007

crysis

פורסם

Crysis

Unreal Tournament

(לא ראיתי את Kill Zone)

פורסם

Killzone לא הוצג בכלל בE3 השנה

ואם אתה מדבר על שנה שעברה, אז זה היה מזויף

פורסם

Crysis :)

UT07

פורסם

אנריל טורנימאנט זה משחק... למנוע קוראים פשוט אנריל 3 והוא הולך להיות המנוע החזק ביותר בזמן הקרוב...

ו...

Killzone לא הוצג בכלל בE3 השנה

ואם אתה מדבר על שנה שעברה, אז זה היה מזויף

:xyxthumbs:

פורסם

מקווה שהכרטיס לא יאכזב אותי... :silly:

פורסם

אל תפתח יותר מידי ציפיות... לפי הדרשות שפירסמו לאנריל 3 בפעם האחרונה, תצתרך כרטיס פיזיX טוב (שהיום עדיין אין כאלה..), 2 ג'יגה זיכרון פנימי, מעבד בדירוג 3000 ומעלה, כרטיס מסך עם 512 MB וכו...

פורסם

אל תפתח יותר מידי ציפיות... לפי הדרשות שפירסמו לאנריל 3 בפעם האחרונה, תצתרך כרטיס פיזיX טוב (שהיום עדיין אין כאלה..), 2 ג'יגה זיכרון פנימי, מעבד בדירוג 3000 ומעלה, כרטיס מסך עם 512 MB וכו...

אתה בטוח?: http://www.ageia.com/physx/index.html (זמין. אפילו בארץ, אם מתאמצים להשיג).

אתה ממש לא מעודכן :jump:

פורסם

יחי ההבדל הקטן... בינתים לא ראיתי דוגמא ליישום שהכרטיס הקיים משפר את המראה שלו... גם לא במשחק(ים?) שאמורים לתמוך בו...

פורסם

יחי ההבדל הקטן... בינתים לא ראיתי דוגמא ליישום שהכרטיס הקיים משפר את המראה שלו... גם לא במשחק(ים?) שאמורים לתמוך בו...

זה כבר נושא שונה, שלא קשור לזה שאמרת שהכרטיסים הפיסים לא קיימים היום.

טוב אני סולח לך, בטח שכחת. :hi:

פורסם

איפה כתבתי שהם לא קיימים :s05:

פורסם

מה זה עוזר שהגרפיקה יותר מציאותית? רק לשדרג ולשדרג כל שנה. אני רק רוצה לשחק ולהנות :silly:

איפה המשחקים של פעם :hat:

פורסם

איפה כתבתי שהם לא קיימים :s05:

אני רואה שיש לך זכרון קצר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים