עבור לתוכן

לאנשים המעודכנים! <----!!!

Featured Replies

פורסם

אממ אז ככה למישהו יש מושג מתי יצאו הדור הבא של כרטיסי המסך? גם מחברת נוידיה וגם מati ?

בערך כל חצי שנה הם מוצאים לא?

כי נכון לעכשיו שהדור הבא של המשחקים כבר כאן,שמחובר אליהם מונעי גראפקיה עצומים...הם חייבים להתחיל ולשחרר

סדרת חדשה שתריץ את המנוע הכי כבד קלות לא?

שאלה אחרונה! ה7900gtx הוא הכרטיס החזק ביותר כיום?

אודה מאוד מאודדדדד למי שיענה לי תודה רבה.

פורסם

כן 7900 GTX הוא הכי חזק ו X1900 XTX של ATI :itschy:

פורסם

תשנה את הכותרת לאחת נורמלית יותר שנדע למה אתה מתכוון בדיון.

אף אחד, וזה כולל החברות עצמן, לא יכול להגיד לך מתי יצא הכרטיס הבא. הדבר היחיד שניתן לעשות זה להעלות השערות וזה בטח שלא מוביל לשום מקום.

פורסם

אי אפשר לדעת מתי תצא עוד סדרה של כרטיסי מסך אבל אני מניח שעוד מעט תצא סדרה חדש בעקבות DX10 של וידוס ויסטה!!

שתצא בינואר 2007 אם לא יהיה עיקובים!!

פורסם

תחילת 2007 זה עוד מעט? זה יותר מחצי שנה... ::)

פורסם

סמוך על החבר'ה במיקרוסופט יהיו עיכובים והכרטיסים של היום בטוח לא יוכלו להתמודד עם כל היכולות החדשות של DIRECTX 10 או DIRECT3D 10 אז בטוח שיצאו כרטיסים חדשים

פורסם

למה נדמה לכם שאם בינואר 2007 כביכול יוצג הDX10 למחרת כבר תראו יישומים שמבוססים עליו?

ממש אבל ממש לא.

אגב, זה לא תלוי בשחרור הווינדוס אם כבר מדברים, חברות מפתחות מקבלות את הפורמט של התקן הרבה לפני שהוא מתשחרר לשימוש הציבור בווינדוס וכאלה.

פורסם

זה נכון אולי לא יהיו ישומים אבל כבר קראתי לא מזמן שיצאו כרטיסי מסך שתומכים בDX10!!

ואני לא זוכר איפה קראתי את זה אני חושב שאיפה שהוא באתר!

פורסם

הקיץ אמורה לצאת ליבת ה R600 של ATI

ו G80 של NV

לשתיהן אמורה להיות תמיכה ב D3D10

לך תדע מה יהיה שם.............

פורסם

יש סיכוי שעם השקת הכרטיסים החדשים הם יוציאו גם מאותה סידרה רק תקציביים.. (אני מתכוון אם יש שמועות לכך.. כי אני יודע שאין שום דבר מדוייק)

פורסם

אף אחד מהכרטיסים האלה לא יראה אור לפני נובמבר 2007, ינואר זאת תחזית אופטימית מידי.

פורסם

אז אנחנו תקועים עם G7x ו-R5xx לעוד שנה וחצי?

לא נשמע לי הגיוני

פורסם

אני רואה ששעורי מתמטיקה פסחו עליך.

פורסם

אתה כתבת נוב 07. אנחנו במאי 06.

כלומר עוד 18 חודשים... זה שנה וחצי...

אהה אלון ;)

פורסם

אני רואה ששעורי מתמטיקה פסחו עליך.

חחח כניראה שהם פסחו עליך... :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים