פורסם 2006 במאי 1419 שנים שלום רב ;D למדנו היום מערכות בC....ובנאדם...זה הדבר הכי קשה/מתיש/מעפן !!! לא הבנתי פשוט כלום ממה שהמורה הסבירה! יש למישהו אתרים (בעברית) עם הדרכות והסברים לגבי נושא זה? או שאולי תנסו להסביר לי , אולי אני יבין אותכם ולא את המורה בכל מקרה , תודה
פורסם 2006 במאי 1419 שנים זה מערך :|0|7|4|5|6| A לדוגמה... אז איך מעבירים את כל המספרים לצד ימין או שמאל ?משהו עם מעגל ........
פורסם 2006 במאי 1419 שנים לא הבנתי את 2 ההודעות הראשונות. מה זה מערכות בC? אתה מתכוון לשפת התכנות עצמה, או שאתה לומד לתכנת מערכת הפעלה?
פורסם 2006 במאי 1419 שנים לא הבנתי מערכים ..אפשר אתר ? יש איזה אתר רק שכחתי .. עם C ו C++ בעברית עם כמה שיעורים.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מערכים...NITRO טעית...תודה בכל זאת מצאתי :http://staff.netvision.net.il/~yuvalba/yairba/main1.html
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר ס**ק עם המורה הזאת , עלק מערכות....תודה שתיקנתם אותי . :-X תודה על האתר דרך אגב למרות שקצת מעפן לחפש שם בשיעורים...יש למישהו אתר ספציפי?
פורסם 2006 במאי 1419 שנים חחחח מערכות :kopfpatsch:!!!! גם לנו יש מורה מטומטת וגם לי הייתה בעיה עם המערכים (בעצם עם כל החומר) אז למדתי לבד ועשיתי תרגילים והשתפרתי ועכשיו אני מבין מערכים ;D אז תלמד לבד ותחזור על החומר שכתוב במחברת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.