עבור לתוכן

צריך מפרט למשחקים ב5000 שקל בבקשה.

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ב20 לחודש.. שזה יוצא בערך עוד שבוע ככה.. אז אני רוצה שיהיה לי מפרט מוכן עכשיו שאני ידע כבר מה להזמין.. אם אתם בבקשה יכולים לבנות לי מפרט טוב למשחקים ב5000 שקל לא כולל מסך.. אפשר אולי לעלות ל 5200 אבל לא ממש להגזים :)

גם אני אוהב לשחק במשחקים "כבדים" ... ^^ אז אם אפשר שיהיה כרטיס מסך חזק.. אגב יש לי סיוטים מהמחשב הזה.. הוא תמיד חם שאני יכול לעשות עליו מנגל.. אז אם אפשר בבקשה גם להוסיף קירור סביר שלא תיהיה לי בעיה... ואני לא מתכוון לעשות OC כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה

• תגובות 32
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש צורך בציוד היקפי?

פורסם
  • מחבר

אממ רק מקלדת... משהו פשוט.. כבר יש לי עכבר מצוין ורמקולים בסדר

פורסם

כמות. מוצרים סה"כ

1 Point Of View Geforce 7900GT 256MB 1,790 ש"ח

1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח

1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח

1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 490 ש"ח

1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 235 ש"ח

1 Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II 395 ש"ח

2 Samsung 512MB DDR2 533 Original 620 ש"ח

סה"כ 4,984 ש"ח

יש צורך להוסיף קירור איכותי יותר למעבד הזה.

ולעשות לו OC זה מאוד מאוד מומלץ ומאוד מאוד פשוט, אבל אפשר גם לא. אם אתה מעוניין, תחזור אלינו לקבל הדרכה אחרי הקניה - מדובר על פעולה של שלב אחד בביוס. קוף יכול לעשות את זה.

מקלדת - תקנה את הכי פשוטה שיש ב40 שקלים.

וזהו.

פורסם

אם הוא לא עושה OC עדיף לחרוג ב200 שקל לטובת מעבד חזק יותר.

פורסם

אין שום סיבה שהוא לא יעשה OC.

כל מה שהוא צריך זה לשנות את התדר של הבאס ל-166 וזהו.

אין שום צורך במתחים או כל דבר אחר, אם הזיכרון הוא 667 לא תהיה גם בעיה עם הזיכרון, כי הוא יעבוד בתדר המקורי שלו.

פורסם

הוא אמר שהוא לא רוצה לעשות.למרות שתכלס זה יהיה מאוד קל.

פורסם

צריך להסביר לו, ש-OC למעבד הספציפי הזה, הוא לא מה שכולם חושבים.

בסה"כ צריך להרים את תדר הבאס, בלי לשנות כלום בביוס, אפילו הטמפ' לא אמורות להשתנות בצורה קיצונית, כל עוד לא מוסיפים מתח (לא צריך ב-99% בהעלאה לתדר הזה).

פורסם
  • מחבר

סתכל... תקן אותי אם אני טועה כי אני לא ממש מבין.. אין לי בעיה אם תסבירו לי איך לעשות את זה..

אני פשוט פוחד אם מחשב חדש להתחיל להתעסק ולנסות דברים עליו.. זה יוריד לי את הביטוח וזה לא?

וגם אפשר לקבל אישור סופי על הפרמט הזה? לקנות את זה?

בקשר למסך.. חשבתי אולי כן לקנות מסך... חשבתי על משהו פשוט וזול זה מסך בסדר נכון?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50&products_id=11572

אגב בקשר לכרטיס מסך.. שמעתי שה7900 הוא מצוין אבל החברה טובה? לא עדיף לקחת משהו יותר מוכר כמו LEADTEK או משהו כזה?

וגם לא הוספתה פה קירור למעבד נכון? אז אם אתה אומר שצריך אז איזה קירור להוסיף? ואם אני שם 170 שקל שיחברו את החלקים.. הם יסדרו הכל נכון? יחברו תקירור וזה.. אני קונה נראה לי מ PANDA..

פורסם
  • מחבר

חחח.. המסך שיש לי עכשיו זה מהמחשב הקודם קודם שלי.. יש לי תמסך בערך 6 שנים..

אני זוכר את הימים שהוא היה לבן פעם.. עכשיו הוא שחור חח

באמת הגיע זמן לקנות מסך חדש..

וגם מה רע במסך שבחרתי? זה של MAG נראה לי טוב לא?

פורסם

זה חרא מזוקק.

יש לך שתי אופציות:

1) אל תקנה מסך עכשיו. קודם תקנה את המחשב כמו שהמלצנו לך, ואחר כך תזדרז ותקנה מסך LCD איכותי ב1500 שקל, כדי שתוכל להנות מהכרטיס הזה.

2) תאכלס, אם אין לך מסך טוב אז חבל על ההוצאה. עדיף קודם להשקיע במסך ורק אחר כך בשאר המפרט - מה שהגיוני לעשות זה להגיד לנו כמה כסף יש לך להשקיע במחשב כולל מסך עכשיו ונתכנן לך את המפרט בהתאם כמובן שאם זה יהיה 5700 כמו שהצעת בתחילה, לא תוכל לקבל כרטיס יותר חזק מ7600GT.

מסך זה החלק הכי חשוב במפרט, קודם משקיעים במסך ורק אז בכל השאר.

פורסם

הוא גם יכול לקנות CRT 17" או 19" איכותי (19" יאפשר לו יותר רזולוציות) וזה יחסוף לו כמה שקלים.

פורסם

19 איכותי יעלה לו כמו LCD 17 אז זה לא יעזור לו.

שיקנה מסך אחר כך.

פורסם

למה? אפשר למצוא יופי של 19" באזור ה1200 שזה פחות מLCD טוב והוא יאפשר לך יותר רזולוציות.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18861

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים