עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך ב-800 ש"ח מקסימום !

Featured Replies

פורסם

אז ככה..יש לי radeon 9800 pro 128 mb ולפני שבוע הוא נשרף (ונגמר האחריות :pissed: )

התקציב שלי הוא 750-800 מקסימום !

ומצאתי כרטיס שנראה תותח אבל רציתי להתעייץ איתכם אם הוא שווה ואם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה

נ.ב סתכלו על הזיכרון שלו 512 MB :D

http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=422

נראה לי הוא שווה את המחיר אבל זה נראה לי קצת מוזר כי זה הסדרות החדשות של הרדאון והוא יחסית זול כי עוד יש לו 512 מ"ב !בטח יש בו משהו דפוק כי הכרטיס שלי שנשרף עדיין עולה איזה 1000 ש"ח וזה קצת מוזר לא..? אני כבר ממש אובד עצות ואני צריך עזרה דחוף!

תודה מראש :xyxthumbs:

• תגובות 37
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא ממש יודע אם הוא שווה אבל זה לא DDR3 זה DDR2 מה שמוזר שם שרשום שזה PCI-Express לפי מה שידוע לי לpci express (לרדאון x1600) יש DDR3 ושם רשום DDR2 שאמור להיות לAGP תקנו אותי אם אני טועה..

אתה מחפש AGP או כרטיס PCI-Express? כי ה9800 זה AGP מן הסתם..

פורסם
  • מחבר

אחי אני לא מבין בזה בגלל זה פניתי אליכם..

ד"א מה שאתה רוצה להגיד לי שיש מצב שהוא לא יהיה תואם ללוח אם?

כי אם כן נראה לי אתה צודק כי גם אני חשבתי על זה..הרדאון שנשרף לי היה עם 3 כניסות כאלה אני לא יודע איך להסביר את זה כי אני לא מבין בזה כל כך..וברדאון x1600 שהראתי פה יש כניסה גדולה כזאת ועוד כניסה קטנה בצד ולא נראה לי שזה יתאים לי ללוח אם יש מצב אני צודק? (כי אני ממש לא מבין בזה..) :s05:

פורסם

אכן הוא לא תואם ללוח שלך - יש לך AGP.. אני במקומך הייתי מחפש איזה 6600GT משומש או חדש במחיר זול... בוא נראה מה יש :

http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=448

הנה.. זה כרטיס שיותר טוב מה9800PRO שהיה לך בסביבות ה20-25אחוז.. תקנה אותו.

פורסם
  • מחבר

אחי תודה אבל הוא לא שווה ת'מחיר אני מעדיף לקנות כבר רדאון 9600 xt עם 256 מ"ב ב-550 ש"ח באותו רמה של הכרטיס שלי פחות או יותר

ד"א הינה תמונה של הכרטיס שלי עם האריזה

photo_r98p128d_big.jpg

מה אתה אומר יותר כדאי לי?

פורסם

הכי טוב בשבילך יהיה ה - XFX 6600GT AGP ב - 715 ש"ח.

לינק - http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1480

ורק שתדע שכמות הזיכרון של הכרטיס מסך היא לא מדד לביצועים שלו.ה- 9600XT 256MB חלש בהרבה מה - 9800PRO 128/256MB ובודאי שעוד יותר חלש מה - 6600GT .

פורסם
  • מחבר

אבל הוא לא כזה טוב לחבר שלי יש משהו דומה לו נראה לי והוא לא מחזיק משחקים משהו..

יש אולי x1600 טוב שיתאים ללוח אם שלי? או שאני חיי באשליות?

ד"א אני לא רוצה לקנות ג'פרוס כי כבר היה לי לפני שנתיים והם סתם יקרים ופחות טובים מרדאון לא ככה?

פורסם

אבל הוא לא כזה טוב לחבר שלי יש משהו דומה לו נראה לי והוא לא מחזיק משחקים משהו..

יש אולי x1600 טוב שיתאים ללוח אם שלי? או שאני חיי באשליות?

ד"א אני לא רוצה לקנות ג'פרוס כי כבר היה לי לפני שנתיים והם סתם יקרים ופחות טובים מרדאון לא ככה?

אתה בטח מתכוון לסדרת ה - FX הידועה לשמצה. עכשיו ה- GEFORCEים לא פחות טובים מה - RADEONים.

אני מציע לקחת את מה שהצאתי לך.

ה - X1600PRO חלש יותר מה - 6600GT ברוב המשחקים.

פורסם
  • מחבר

אחי כמה עולה XFX GF6600GT 128MB DDR3 עם 256 מ"ב?

עריכה:

בואנה איזה זין עשיתי חיפוש ושמתי לב שכל מה שמעל 128 מ"ב לא מתאים לי ללוח אם !!!!!!

http://www.zap.co.il/models.asp?keyword=+XFX+GF6600GT&x=30&y=15

אני צודק?

פורסם

6600GT לא צריך 256MB

הוא לא מנצל כל-כך הרבה זכרון

פורסם
  • מחבר

רגע אז אם אני נגיד במשחק כבד כמו f.e.a.r על איזה רזולציה הוא יעבוד..? (אין מצב שהוא יעבוד על hige)

ועוד שאלה: מה יותר טוב הכרטיס שהבאתם פה או x800 pro 128 mb (אני יודע אני יודע שהוא לא מתאים לי ללוח אם אבל בכל זאת אני רוצה לדעת מה יותר טוב..)

פורסם

אל תשים לב לכמות הזיכרון, היא בכלל לא מדד לביצועים! בכלל!

נכון שבמשחקים מסויימים הכרטיס עם 128M לא יפעיל את המשחק בהגדרות HIGH וכרטיס חלש יותר עם 256M יפעיל...

אבל הכרטיס החלש יותר יציג FPS (כמות התמונות בשניה) כזאת נמוכה, שלא תצליח לשחק.

לך על ה 6600GT שהציעו לך בעיניים עצומות. ובטח ששום 9600P לא מסוגל להגיע לשליש מהביצועים שה 6600GT מציג.

פורסם
  • מחבר
לך על ה 6600GT שהציעו לך בעיניים עצומות. ובטח ששום 9600P לא מסוגל להגיע לשליש מהביצועים שה 6600GT מציג.

זה ברור אחי אבל כואב לי הכסף אני רוצה לקנות משהו ממש טוב שיצדיק את המחיר כי כבר נשרפו לי 1600 שקל בשבוע שעבר..אני לא רוצה להידפק

הקיצר מה שאתה אומר שבמחיר 750 שקל זה הכרטיס שהכי שווה נכון??

כי אני רוצה להיות בטוח ב-100% אחי !

פורסם

4 אנשים מציעים לך לקחת את הכרטיס הזה, מה לא מובן?

פורסם
  • מחבר

לא יודע אני מפחד שאני יקנה אותו ואז אני יראה כרטיס יותר טוב באותו מחיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים