עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה של NEWBI על סוקטים ומאוורים.

Featured Replies

פורסם

המאוור הנוחכי שיש לי על המעבד עושה לפעמים רעשים מזעזעים וזה נראה לי המן להחליף אותו. יש לי לוח אם של ABIT, NF7. לפי מה שראיתי באתר שלהם מדובר על סוקט A (יש לי AMD 1800+ ) בחנויות שראיתי (בעיקר KSP) כמעט ולא ראיתי איזכור לסוקט A. יש לו שם נוסף? יד לכם המלצה למאוור שקט וטוב שלא עולה יותר מ 150 שח ? (פחות או יותר?) צריך משהוא פשוט, לא עשיתי OC או משהוא בסגנון.

תודה.

פורסם

אם המעבד שלך לא מומהר אתה בהחלט לא צריך קירור ב 150 שקל.

אפילו ב OC הוא יוכל לשרוד טוב מאוד עם פחות.

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3076

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=2025

אם אתה רוצה משהו ב 150 שקל ויש לך מארז מאורר כראוי, קח את ה Thermaltake Volcano SilentBoost K7.

פורסם
  • מחבר

מה שחשוב לי זה השקט, הרעש מחרפן אותי. ב KSP יש גם וולקן וגם את ונוס, אבל הוולקן עולה פי שניים מהוונוס. מה ההבדלים? והאם הוונוס יתאים לי למעבד ? יש שם גם מאוורר ג'נרי שעולה 50 ש"ח. אולי הכל אותו דבר...

ועוד שאלה קטנה, כל המאוורים האלה, מגיעים עם שפורפרת של משחה טרמית ? או שצריך לקנות אותה בנפרד ?

פורסם

או שהם מגיעים עם משחה או עם חומר שכבר מרוח על ה HSF. בכל מקרה, לא צריך עוד משהו.

וכולם שקטים בסך הכל.

ב KSP ה Silent boost שמתאים ל Athlon XP (סוקט A) עולה משום מה יותר מזה של Athlon 64 (745/939). לא יודע למה.

הקירור הג'נרי שלהם יכול להיות של Spire. ככה היה שקניתי שם מעבד. תנסה ותראה. אמור לעשות את העבודה מן הסתם (לא יודע בדיוק איזה קירור זה, אבל המעבד שלך לא מומהר והקירורים שלהם שקטים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.