עבור לתוכן

sata לא מזוה בביוס

Featured Replies

פורסם

קים ברשותי מחשב חדש של חבר עם לוח אם של abit ax8 ומשום מה הביוס לא מזה את הדיסק הקשיח (sata)

.בכל מצב הבנתי שדגם הזה של הלוח יש בעיה בזיהוי ולכן צריך דריבר להרדיסק שצריך להתקינו במהלך התקנת ה win .

ניסיתי כמה פעמים להתקין את הדריבר והיה כיאילו שהצליח אבל בסופו של דבר ה sata לא מזוהה

מה עוד אני יכול לעשות

פורסם

מצטרף גם לי זה קרה עם לוח של MSI ,למרות שתקנתי את הדיסקט שבה עם הלוח ובו יש דריברים ל - SATA לא זוהה הדיסק קשיח ,והמצחיק הוא שדיסק קשיח אחר מאותה חברה אפילו מאותו דגם זוהה !

פורסם
  • מחבר

בסוף אם אני לא טועה סידרו לך את עם הביוס נכון

פורסם

לא ניסתי לעדכן לא עזר ,להגיד את האמת די נכנעתי בענין וכיום הוא משמש כדיסק קשיח נוסף ,כלומר המערכת לא עליו ,אלה על דיסק קשיח אחר.

צריך להמתין אני בטוח שיש למישהו כאן בפורם תשובה למצב הזה .

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת אתה מזה אותו אחרי התקנה של win בכונן אחר .

אם כן תגיד לי איך

פורסם

ל-zoman

תנסה "לשחק" עם המגשרים בדיסק הקשיח אולי הם לא מוגדרים נכון.

פורסם

סליחה! שככתי להוסיף: תנסה להסיר את החומרה(ההרד דיסק) דרך מנהל ההתקנים ולהתקין אותו מחדש!

פורסם
  • מחבר

ב sata לא אמור להיות מגשרים . אתה מיתכון לגמפר נכון

פורסם

צודק! טעות שלי (זה קורא לי הרבה...) סליחה!

פורסם

תאמין לי ניסתי הכל ,להתקין מערכת הפעלה לא מאפשר כי הדיסק קשיח לא מזוהה ,אך בכל זאת כאשר מחברים אותו כדיסק נוסף מזוהה ואין בעיות ,וכפי שציינתי דיסק קשיח אחר גם של WD אותו דגם ,הכל אותו דבר ,ניתן להתקין בלי שום בעיות על גבו מערכת הפעלה :s05:

פורסם

יש לך דיסק התקנה עם SP2?

פורסם

חיובי ,אפילו מערכת הפעלה חוקית למהדרין , XP_PRO ,הלוח כפי שרשום במפרט שלי .

עוד רעיונות ?

עריכה : סליחה לא הבנתי בתחילה את השאלה לא הדיסק ללא SP2 !

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני יגיד לך את האמת גם לי יש SATA2 והוא גם לא מזוהה בביוס אבל הוא כן מזוהה בתור מערך RAID

אבל לי יש לוח של ASUS

תנסה ללחוץ אחריי הPOST על הTAB

זה אמור לפתחו לך את ההגדרות של הRAID/SATA

(לפחות כך זה אצלי. נ.ב בהתקנה של הווינדוס אתה חייב ללחוץ F6 ולהכניס דריברים בשביל הSATA)

מקווה שעזרתי

פורסם

כמה קשקושי שכל על נושא כזה פשוט...

אם ההארדיסק שלך מזוהה בBIOS, אז אתה צריך ליצור דיסקט (ורק דיסקט) אתחול עם הדרייברים של הSATA שלך (לרוב זה בא ביחד עם הRAID) שנמצאים על הדיסק של לוח האם שלך. אם ההארדיסק שלך לא מזוהה בBIOS ,תבדוק שבקר הSATA מופעל, ואם אתה לא מתכנן על RAID, אז תכבה אותו אם אתה יכול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים