עבור לתוכן

האם כרטיס קול ישפר\יגדיל את איכות ועוצמת המוזיקה?

Featured Replies

פורסם

יש לי עכשיו בבית Auditek 4.1 (הסוובפר כמו מגבר), ומתכנן לקנות עוד מערכת -2.

ויש לי לוח GIgabyte NF4 ULTRa-9 עם כרטיס קול בנוי של .REALTEK

השאלה אם אני יקנה את ה AUDIGY 2 אוו את ה X-fi XtremeMusic

אני ירגיש שיפור שיהיה שווה תהשקעה?? וווליום חזק ואיכותי יותר במוזיקה ובמשחקים, אוו שלא שווה.

פורסם

זה מאוד תלוי האם השירים איכותיים או לא אם הם MP3 128 MBPS אז לא בטוח שתרגיש הבדל כלל ואין קשר בין כרטיס קול לעוצמה אלה לאיכות בלבד!!!

פורסם

אני לא בטוח שאני יודע מה זה Auditek 4.1 אבל יש לי הרגשה שזה מערכת רמקולים ב 200-300 ש"ח (תקן אותי בבקשה אם אני טועה)

למערכת שכזאת זה בזבוז מוחלט להשקיע בכרטיס קול. הרכיב על לוח האם מספק בהחלט ולא תרגיש בשום שינוי גם את תקנה כרטיס קול ב 200 ש"ח.

פשוט חבל על הכסף.

ואין שום קשר לווליום שתשמע, זה תלוי במגבר וברמקולים בלבד.

פורסם

מה שמשפיע על העוצמה זה סוג ואיכות המגבר והרמקולים.

אם אין לך משהו איכותי (ברמה של אלפי שקלים) לא תרגיש שיפור מהחלפת כרטיס קול.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לנושא אבל זה משהו שדי חשוב לי:

שמעתי שאם אני קונה כרטיס קול יחסית טוב אז הוא מפחית מהנטל של המעבד בעיבוד הקול (בדומה לכרטיס מסך שמפחית את עיבוד התמונה) וכך בעצם המשחק יהיה מהיר יותר כי המעבד מפנה את עצמו לחישובים אחרים בקלות יתרה

זה נכון :s05:

פורסם

כרטיס קול מוריד כמה אחוזים בודדים מהמעבד. כן זה נכון.

לא משהו שממש חשוב להתעכב עליו אלה אם כן אתה אחד שרודף אחרי כל פריים נוסף במשחקים.

פורסם

אם 100$ נותנים לך עוד 200 מגהרץ במעבד או כרטיס קול, עדיף כרטיס קול (למשחקים).

פורסם

כרטיס קול מוריד כמה אחוזים בודדים מהמעבד. כן זה נכון.

לא משהו שממש חשוב להתעכב עליו אלה אם כן אתה אחד שרודף אחרי כל פריים נוסף במשחקים.

אם 100$ נותנים לך עוד 200 מגהרץ במעבד או כרטיס קול, עדיף כרטיס קול (למשחקים).

זאת אומרת שבמחשב חדש אם אני לא מכניס כרטיס קול (גם אם יש אחד מובנה בלוח אם וגם אם אין מובנה) אז זה יהיה בסדר? כי לדעתי עדיף את ה200 ש"ח האלה להשקיע בספק חזק יותר או כרטיס מסך טוב יותר או הארד דיסק בנפח גדול יותר, לא ככה?

פורסם
  • מחבר

לא קצת זזנו מהנושא???

מה אני צריך לקנות כדי לשמוע בעוצמות ממש גבוההות ואיכותיות ??

אני חייב לקנות מגבר\רסיבר באיזה 2000 ש"ח ?? אין איזו דרך אחרת??

ורמקולים, לא מספיק איזה 120*2RMS 3000W משהוא כזה של חברה טובה?

פורסם

רמקולים חזקים לא שווים בלי מגבר חזק שינצל אותם.

(זה כמו לנסות להזיז מכונית עם מנוע של טוסטוס...)

פורסם
  • מחבר

מה שאתה מנסה להגיד זה, שביל עסק כזה צריך איזה 4000 ש"ח +- פנויים ??

כי רק הרסיבר איזה 2000 + 800 כרטיס קול ועוד איזה 1300 על רמקולים.....

אולי לא הבנתה אותי נכון, אני לא רוצה משהוא מפצייץץץ כול כך, אני צריך משהוא שיהיה סביר כזה.

אם אני קונה למשל מערכת סטיראוו, יש בה כבר מגבר לא ?? אוו כמו שיש לי עכשיו בסאבופר זה עובד כמו מגבר אם אני הבנתי נכון

פורסם

אם אתה מוכן לקנות יד שנייה, אפשר באזור ה 2500 ש"ח לקנות מגבר סטריאו וזוג רמקולים שבהחלט יוכלו להעזר בכרטיס קול יותר טוב ממה שיש לך אונבורד.

פורסם
  • מחבר

יש לך להביא לי אולי איזה קישור למגבר יד שנייה?והמלצה על רמקולים טובים שציינתה?

אם אסור לפרסם חנות אוו משהוא, תן לי בפרטי

פורסם

מצטער, לא יכול להמליץ על מקום ספציפי.

אבל יש אחרים בפורום שבטח יוכלו להמליץ.

פורסם

שלום אני מעונין לעשות קצת סדר בסלט....

מהירות ....כרטיס בתוך המחשב או על ה בורד(שני הרכטיסים דורשים אריטקטורת PCI) דורש מספר אחוזים (אחדות) פחות ממכרטיס חיצוני ..

1) הסיבה לכך שאין לכרטיס החיצוני לרוב ..זיכרון משלו ומנצל את זיכרון המחשב...ולכן לא ניתן להפיק BUFFER מחומרה אלה רק עלידי תוכנה.

2) הטיפול במידע של כרטיס חיצוני בגלל שאין לו DMA אלה משתמש בבקר של USB דורש קצת יותר מהמחשב

3) אם אין לך מערכת שמנצלת את איכות הקול ויש לך רמקולים באיכות נמוכה .....אל תשקיע בכלל על הכרטיס

4) XFI ....זה כרטיס פריצת דרך..של קריאטיב שמנסה ךשחזר את הארמונית של הכלים שהוא יכול לזהות בפס קול.....לרוב הוא נכשל !! אבל שהוא קולע שומעים מדהים ...תריצו את הדמו שלו ...גם שהוא ניכשל ...זה עושה נעים באוזן .....

5) תקליט היה ותמיד היה הדבר הטוב ביותר ....אנלוגי לאנלוגי כמו ש אלקים רצה שהיה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים