עבור לתוכן

שאלה בקשר לשתי מפרטים...תקציב 5000-5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מבין באמפרים בואטים וולטים הכל...אני סטונדט להנדסת אלקטרוניקה...

רק בספקים עצמם אנלא ממש מבין...

פורסם

BINGO

ברוך הבא לפורום :)

ערוך בבקשה את כותרת ההודעה כך שתכיל את התקציב

קרא בבקשה את חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0

.

פורסם
  • מחבר

לעשות אוברקלוק לרוב המעבדים זה כאב ראש לא קטן למשתמש מתחיל, אתה צודק.

למעבד הזה לעומת זאת, זה שטות במיץ. נכנסים לביוס, משנים את מהירות נבאס מ133 ל166 או 180, ובזה נגמר העניין, קיבלת מעבד כפול ליבה במהירות 3.6GHZ במחיר מצחיק.

גם בלי אוברקלוק, מדובר על מעבד חזק מאוד שלא יגביל אותך במשחקים ברזולוציות גבוהות.

Dr. n00b למה התכוונת שאני נכנס לביוס ומשנה את המהירות כאילו זה עם oc או רק עם הקירור למעבד?

פורסם

WHAT?

תנסח מחדש את השאלה למשהו ברור, ואולי תקבל תשובה.

פורסם
  • מחבר

כשאמרת לשנות את המהירות ל166 או 180, האם זה מחייב oc?

פורסם

זה לא מחייב OC, זה OC...

פורסם

לשנות את תדר הבאס פירושו להמהיר בעקיפין את מהירות המעבד. להמהיר = אוברקלוק.

המעבד הזה נועד לאוברקלוק, חד וחלק.

הצפי הוא בין 3.3 לאוברקלוק נמוך, ל3.9GHZ באוברקלוק גבוה, כשרוב המעבדים בקירור אויר יכולים לעשות 3.6-3.8 בלי בעיה. זה משהו כמו 40% תוספת לביצועים באותו מחיר, מה שמציב את המעבד הזה ברמת של מעבדים שעולים למעלה מפי 2 ממנו.

גם בלי זה הוא די חזק.

וכמו שציינתי, האוברקלוק שלו מאוד פשוט - לשנות מספר אחד בלבד בביוס. אין צורך לשנות שום משתנה אחר כמו מתח למעבד/זכרונות.

הקירור לא קשור לאוברקלוק. הוא נועד לתת לך שקט פיזי ושקט נפשי שהמעבד נשאר קריר ובטוח, בין אם באוברקלוק ובין אם במהירות סטוק.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל Dr. n00b אם המעבד הזה הוא ל-oc אני חייב גם לקנות משחת קירור וגוף קירור?

פורסם

את הOC הזה, המעבד הזה יכול לשרוד על קירור סטוק (מה שמגיע איתו), למרות שזה לא רצוי. מאוד מומלץ גם לאלה שלא ממהירים לקנות קירור נפרד בגלל הרעש (ותאמין לי, הוא מפיק דציבלים בקצב מטורף!)

לגבי משחה תרמית - זה לא חובה, זה רצוי, זה יכול רק לשר. אבל לא אם זה בא על חשבון דברים אחרים - עם כל קירור תגיע משחה תרמית או שיהיה מודבק עליו פד תרמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים