פורסם 2006 במאי 1219 שנים אני צריך חנות טובה למשחקי מחשב במנהטן , אם אתם מכירים אחת כזאת בבקשה תרשמו את השם או את הכתובת , וזה יעזור לי מאוד .
פורסם 2006 במאי 1219 שנים יש את COMPUSA באזור קולומבוס ליד הוורנר. כמה קומות של כל מיני דברים, גם משחקי מחשב.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר יש את COMPUSA באזור קולומבוס ליד הוורנר. כמה קומות של כל מיני דברים, גם משחקי מחשב. קולומבוס זה בדאונטאון? אני כבר שכחתי
פורסם 2006 במאי 1219 שנים ישנה חנות אחת אחת מעולה נראה לי זו הייתה B&H ליד העירייה או איפה שהוא שם במרכז מנהטןחנות ענקית עם פול משחקים, לקח לי לפחות שעה וחצי רק לעקיף אותה
פורסם 2006 במאי 1219 שנים B&H מוכרים גם משחקים [לפי מה שזכור לי מהפעם האחרונה שביקרתי שם]ויש גם את COMPUSAבעיקרון עדיף שתלך לCOMPUSAאה,ואל תצפה לאיזה מחירים אטרקטיביים,המחיר של המשחקים היום הוא לא ממש נעים לכיס בכל העולם.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר B&H - "בעזרת השם" (זה שמה) היא חנות לצילום חובבני+מקצועני .אם אתם אומרים שיש שם גם משחקי מחשב אני אבדוק .וב- Compusa יש אותם מחירים בדיוק כמו ב- BEST BUY שגם נמצאת במנהטן (50$ למשחק PC חדש - פשוט גניבה , אבל משחקים שייצאו לפני חצי שנה+ממש משתלמים שם )החנות הכי זולה היא JR ששם המחירים זולים ב2-3$ מ- Compusa ומ- BEST BUY .אבל נראה לי אני אקנה בCOMPUSA כי היא הכי קרובה והכי אמינה לדעתי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.