עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש מסוג gigabyte 6600 256mb agp בגלל שהכרטיס הישן שלי Radeaon 9600pro 128mb agp

נהרס..

עכשיו הבעייה שלי היא כזו, הכרטיס מסך החדש שקניתי מציג ביצועים הפחות טובים בהרבה מהרדאון שהיה לי ... האם זה יכול להיות???

בדקתי בהגדרות משחקים שההגדרות תצוגה הן אותו דבר כמו שהיו בכרטיס הקודם ובכל זאת הכרטיס החדש(6600) מציג ביצועים גרועים והמשחק פחות זורם..

השאלה שלי היא, מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אפשר לפתור אותה..

פורסם

מחקת דריברים הישנים?

התקנת דריברים חדשים?

אולי הפילטרים מופעלים דרך הדריברים?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג על איזה פילטרים אתה מדבר

והתקנתי את הדריברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס...

פורסם

פילטרים תבדוק בדרייבר אם הם מופעלים... הם נמצאים תחת Performance & Quality Settings.

בכל זאת, תעדכן דרייברים מהאתר של Nvidia.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הדריברים ויש שיפור קטן,

אבל עדיין הכרטיס פחות טוב מהרדאון 9600pro שהיה לי...

לגבי הפילטרים ... להגדיר את ה "Anisotropic filtering" ב off??? כי כרגע זה מסומן לי כ"Application controlled"...

ומה להגדיר ב antialiasing settings? וב image settings???

פורסם

ה Anisotropic filtering וה antialiasing settings צריכים להיות על Application controlled, ומהמשחק כבר לכבות אותם (תלוי אם הם היו מופעלים מהמשחק או מכובים.) ה Anisotropic filtering במשחק יכול להופיע גם ב Texture Filtering.

פורסם
  • מחבר

כמו שרשמתי בהתחלה..

ההגדרות במשחק הן בדיוק כמו שהיו בכרטיס הרדאון הישן שלי...

מוזר שזה עובר פחות טוב..

יכול להיות שזה קשור ל directx ??

פורסם

הסרת את הדרייברים הישנים עם DRIVER CLEANER?

6600 יותר טוב מ9600פרו נקודה.יש כנראה בעיה ואנחנו נפתור אותה.

פורסם
  • מחבר

לא השתמשתי בדרייבר קלינר..

אבל הסרתי את הדרייברים הקודמים לפני שעדכנתי את החדשים....

פורסם

אני רק משער, אבל יתכן שהכרטיס החדש תומך בטכנולוגיות(Shader Models לדוגמא) שהקודם לא תמך, וכיוון שעכשיו הן פועלות, לכרטיס יש יותר עבודה ומפה נובעת האיטיות.

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לבטל את התמיכה הזאת של הכרטיס??

פורסם

אמורה להיות אפשרות שכזו בתוכנות צד שלישי כדוגמת RivaTuner. ישנם הסברים מובנים בתוכנה הספציפית הזו כך שתוכל להתנסות בשינויים תחת Textures בהגדרות ה-D3D. אפשר כמובן להכריח את המשחק לתמוך בגירסאות ישנות יותר של DirectX ע"י שינוי ערכים ברג'יסטרי אבל כל משחק והמבנה שלו, לכן תצטרך לחפש לא מעט בגוגל ובפורומים.

פורסם

אני לא חושב שצריך ריבה טיונר בשביל זה , פשוט צריך לעשות הכל Aplication ocontrolled

פורסם

תבדוק את הגרסה של ה-DXD, המעודכנת ביותר היא "C".

גש לתפריט התחל, בחר הפעלה ותקליד את הפקודה הבאה: "dxdiag"+מקש enter.

פורסם

אני רק משער, אבל יתכן שהכרטיס החדש תומך בטכנולוגיות(Shader Models לדוגמא) שהקודם לא תמך, וכיוון שעכשיו הן פועלות, לכרטיס יש יותר עבודה ומפה נובעת האיטיות.

ההפך SM3 אמור לתת לו בוסט בביצועים ולא להחליש אותו, זה לא כמו שהיה פעם עם הכרטיסים החלשים שתמכו ב DX9 שהייתה איתם בעיה ( FX 5200 )

החיבור חשמל מחובר לכרטיס מסך מהספק ?

תוריד 3DMARK ותעלה לכאן תוצאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים