פורסם 2006 במאי 1119 שנים האם ניתן לעקם היטפיים?במקסימום 70 מעלות...נמאס לי מהרעש של המאורר ציפסטאז ראיתי פיתרון מעולה שמגיע עם חיבורים אוניברסלייםרק את ההיט פייפים צריך להתאים.http://www.aerocool.us/p-cooler/vm-101/vm101.htm
פורסם 2006 במאי 1119 שנים אני לא מבין את השאלה? אתה רוצה לעשות מוד לקירור של הכרטיס מסך שיתאים לצ'יפסט?
פורסם 2006 במאי 1119 שנים יש בתוך ההיטפייפ נוזל, אם בטעות תשבור אותו תהיה לך בעייה רצינית (א.אם זה יקרה מעל חלקים במחשב זה יכול לקצר ב. הקירור כבר לא יהיה אפקטיבי)יש המון קירורים פסיביים מצויינים לצ'יפסט שמתאימים גם בגודל וגם מקררים טוב, אל תסתבך סתם
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר אני לא מבין את השאלה? אתה רוצה לעשות מוד לקירור של הכרטיס מסך שיתאים לצ'יפסט?כן.כי הציפסט במיקום כמו בDFI שלא מאפשר שיהיה HS גבוה....
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר יש בתוך ההיטפייפ נוזל, אם בטעות תשבור אותו תהיה לך בעייה רצינית (א.אם זה יקרה מעל חלקים במחשב זה יכול לקצר ב. הקירור כבר לא יהיה אפקטיבי) יש המון קירורים פסיביים מצויינים לצ'יפסט שמתאימים גם בגודל וגם מקררים טוב, אל תסתבך סתם בגלל מיקום הציפסט אין משהו שקט [ליד AGP] הגיע הזמן שחברות לוחות האם ישנו את המיקום!
פורסם 2006 במאי 1119 שנים יש בתוך ההיטפייפ נוזל, אם בטעות תשבור אותו תהיה לך בעייה רצינית (א.אם זה יקרה מעל חלקים במחשב זה יכול לקצר ב. הקירור כבר לא יהיה אפקטיבי)יש המון קירורים פסיביים מצויינים לצ'יפסט שמתאימים גם בגודל וגם מקררים טוב, אל תסתבך סתם לא נראה לי שזה יישבר כל כך מהר...ובכל אופן, ברגע שעיקמת את ההיטפייפ, איבדת את היעילות שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.