פורסם 2006 במאי 1119 שנים יש אתרים ברשת שמזהים לפי ה IP שלך האם אתה תושב ארה"ב או לאאם כן אתה זכאי לכל מיני דברים .אני מחפש דרך לשנות באופן פיקטיבי את ה IP שלי - האם קיימת דרך לעשות את זה?
פורסם 2006 במאי 1119 שנים הבעיה דרך פרוקסי ויש מלא אתרים שנותנים לךכי פרוקסי קבועים מוכרים ולא יתנו לך בכלל להכנס דרכםפרוקסים מקצועיים של ELITE בכלל לא יאפשרו לעבור דרכםאם כבר רק כאשר זה אנונימי וכאלו שמיתחלפים כל יום
פורסם 2006 במאי 1119 שנים http://www.download.com/Hide-IP-Platinum/3000-2144_4-10502973.html?tag=lst-0-1
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר ניסיתי גם את HIDE IP PLATINIUM וגם עוד תוכנה שנקראית invisible browsingהשניה בכלל חוסמת לי את הרשת עד מצב שאני לא יכול לגלושוזו HIDE IP נראה שהיא עובדת אבל כשאני מנסה להכנס לאתר (כזה שמזהה את ה IP) הוא פשוט לא עולהלמרות שאני בודק את ה IP ונראה כאילו באמת ה IP שונה אבל בעצם זה לא כל כך עוזר לי
פורסם 2006 במאי 1119 שנים ניסיתי גם את HIDE IP PLATINIUM וגם עוד תוכנה שנקראית invisible browsingהשניה בכלל חוסמת לי את הרשת עד מצב שאני לא יכול לגלושוזו HIDE IP נראה שהיא עובדת אבל כשאני מנסה להכנס לאתר (כזה שמזהה את ה IP) הוא פשוט לא עולהלמרות שאני בודק את ה IP ונראה כאילו באמת ה IP שונה אבל בעצם זה לא כל כך עוזר לימה ? ? ? ? ? ?בקיצור זה עובד... תפעיל את התוכנה ואז תכנס לWWW.WHATISMYIP.COM ותראה שזה עובד..
פורסם 2006 במאי 1119 שנים הדרך האמיתית הרצינית היחידה - חיבור VPN. חפש מישהו בארה"ב שיכול לארגן לך אחד כזה. לא קל, אבל לא בלתי אפשרי. (בעולמנו אם יש לך מה להציע בתמורה, תקבל הכל).
פורסם 2006 במאי 1119 שנים VPN זה כשאתה גולש דרך סרבר מרוחק שנותן לך IP של אותו ארגון ורוחב פס משלו. בדרך כלל משתמשים בזה חברות גדולות שמריצות חומת אש חזקה אך עדיין רוצות לאפשר לעובדים להשתמש בכל המשאבים כשהם מרוחקים. לדוגמא: שרת אימייל פנימי, מסדי נתונים רגישים, וכד'. היתרון הבסיסי הוא שהתקשורת מוצפנת, כלומר גם אם אתה עובד עם טכנולוגיות לא מוצפנות (כמו NETWORK SHARES, או WIFI פתוח לגמרי במסעדה, או אימייל סטנדרטי, או בארץ: אינטרנט בכבלים שאתה מתחלק עם כל השכונה) עדיין תהנה מהצפנה של ה-VPN.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.