עבור לתוכן

מה ההבדל בין 9800PRO ל9700PRO?

Featured Replies

פורסם

כרטיס מצויין, מן הסתם.

אבל עדיף לקחת X1800XT 512M מנעה במחיר דומה.

פורסם

כרטיס מצויין, מן הסתם.

אבל עדיף לקחת X1800XT 512M מנעה במחיר דומה.

WORD!!!

פורסם
  • מחבר

הת'ארד שלך הוא לצורך קניה או לצורך השוואה?

אם אתה מתכוון לקנות כרטיס מסך רשום בבקשה את המפרט של המחשב שלך + תקציב מינימום \ מקסימום

במידה אתה מתכוון להשוואה ה9800 כמו שציינו כאן הוא המחליף של ה9700,אומנם אותה כמות צינורות עיבוד אך הליבה חזקה יותר ובעלת קלוקים גבוהים יותר...

אני אסביר את עצמי, אני עומד לקנות כרטיס יד שניה, אצל אחדד שמוכר אותן וכנראה יש לו מכמה סוגים ויש לו איך להשיג כרטיסים שונים ובזול, יד שנייה אבל לא שחוקים.

סיכמנו על 9800PRO עבור 300 שקלים ואנ ימגיע לקחת אותו, היה לי עיכוב עם הכסף והכרטיס נמכר ב 350.

הכסף איהיה אצלי ביום ראשון, והתקשרתי והוא אומר שיש לו 9700PRO להציע לי... הוא אומר אותו מחיר, אני קראתי בנצ'מרקים, וה9700PRO פחות טוב מ ה9800P, והבנתי עד כמה והבנתי איפה הם עומדים אחד ביחד לשני ומה ניתן להוציא מכל אחד מהם ואני מעוניין ב 9700P. יש לי לוח אם של VIA, ישן, AGPx4 , מעבד סלרון 800, 133 באס אם אני לא טועה... בכל אופן אחרי החלפת כרטיס המסך, (יש לי גיפורס2 שמת, אחרי שרצחתי בטעות גיפורס 4), צוואר הבקבוק איהיה המעבד והדבר הבא הוא OC למעבד+הוספת קירור. עכשיו אתם אומרים שאולי לבקש ממנו גיפורס 660GT באותו מחיר!?

מפרט:

Physical/BIOS Memory Banks

DIMM1 (RASL-0 RASL-1) : 64MB DIMM SDRAM double-bank

DIMM2 (RASL-2 RASL-3) : 256MB DIMM SDRAM double-bank

DIMM3 (RASL-4 RASL-5) : 256MB DIMM SDRAM single-bank

Chipset 1

Model : Giga-Byte Technology VT82C694X Apollo Pro 133A System Controller

Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus

Front Side Bus Speed : 1x 100MHz (100MHz data rate)

Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 1x 133MHz / 1x 133MHz

Temperature Sensor(s)

Board Temperature : 21.9°C / 71.4°F

CPU Temperature : 49.1°C / 120.4°F

Power / Aux Temperature : 30.3°C / 86.5°F

Voltage Sensor(s)

CPU Voltage : 1.78V

+3.3V Voltage : 3.34V

+5V Voltage : 5.20V

+12V Voltage : 12.78V

פורסם

אחי, ה9700P יהיה מעל ומעבר בשבילך ובכלל לא תרגיש הבדל לעומת ה9800P

וזה בגלל שהמעבד שלך, במילים עדינות, הוא דינוזאור מתקופת הג'יפורס 2 (וגם אז הוא לא היה כזה להיט)

למען האמת, עם צוואר בקבוק כזה לא הייתי מוציא יותר מ200 ש"ח על כרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

חחחחחח... אני יודע אבל כשאני אגיע להחלפת המעבד והלוח, עדייף שהכרטיס שאיהיה לי איהיה המיטבי בסכום הזה... לא?!

עלה כרטיס נוסף על הפרק. קיבלתי תשובה לאימייל ששלחתי מלפני הרבה זמן. מדובר על 9600XT SAPPHIRE 256MB

אותו מחיר.

מה חזק יותר, זה או ה9700PRO? לא מצאתי בנצ'מארקים שמשווים אותם. אבל הליבה של 9600XT היא RV360, ול9700P זה RV350... אין לי מושג מה ההבדל.

למי שאין כוח לחפש מידע על ה9600XT:

Specifications

Powered by ATi Radeon 9600 XT VPU (RV360)

Memory configuration: 256mb DDR

VPU Core clock: 500MHz

Memory clock: 600MHz

128-bit DDR memory interface

Four parallel rendering pipelines

*

Two parallel geometry engines

AGP 8X support

*

SMARTSHADER 2.0

Supports DirectX® 9.0 and the latest version of OpenGL®

SMOOTHVISION 2.1

*

HYPER Z III+

*

TRUFORM 2.0

VIDEOSHADER

MPEG-2 decoding with motion compensation

*

DTV/HDTV decoding

Dual integrated display controllers

*

Dual integrated 10-bit per channel 400 MHz DACs Integrated

*

Integrated TV Output support up to 1024x768 resolution

PC 2002 compliant

משו שלא ברור לי עד כדי כך, בהקשר ל9700P ,בהרבה מקומות מוזכר העניין של דרייבר פרוץ, עם פאטצ', פאטצ' של SOFT 9800. בכל אופן, כל הבאצ'מאקים מראים שעם הדרייבר הפרוץ הזה הביצועיים משתפרים, באופן מאוד סביר.

ל9600XT, יש 4 צינורות עיבוד עד כמה שקלטתי... וכמה יש ל9700P?

9600XT זה אותו כרטיס ששמעתי עליו שאפשר לפתוח לו עוד 4 צינורות רדומים או משו כזה?!?

פורסם

ה 9600XT חלש מ 9700P...

ל 9700P יש 8 צינורות עיבוד לעות 4 שיש ב 9600XT (אין שום צינורות רדומים).

ובנוסף לזה, ל 9700P יש 256BIT רוחב פס לזיכרונות לעומת 128BIT שיש ב 9600XT. (זה משפיע בעיקר בהגדרות גראפיות גבוהות).

פורסם

יש לך סלרון 800, אף אחד מהם לא יביא אותך לביצועי על...

ה-9700P יותר חזק מה-9600XT, ואי אפשר לפתוח את ה-9600XT יותר. (וכמו שאמרת, כן אפשר לחפש דברים על 9700P-->9800).

אם אין 9800P, הכי טוב שמציעים לך זה ה-9700P.

פורסם

9600XT יותר איטי מ9700P

אבל זה עדיין לא משנה עם סלרון 800

אגב, אתה לא חושב שעדיף לשדרג את כל המחשב באותו זמן?

עד שתחליף לוח+מעבד ה9700P יהפוך לגרוטאה ואז מה השגת בזה?

אני מציע שתקנה עכשיו כרטיס מסך ב200 ש"ח ומטה (9600XT משומש נשמע מצוין)

או שתמשיך לחסוך את הכסף למחשב חדש בעתיד, כי הרבה כבר לא תסחוט מהנוכחי

פורסם
  • מחבר

החלפת המעבד והלוח ככל הנראה איהיו בעוד חודשים ספורים מאוד... ככה שהכרטיס לא יספיק להתיישן עד כדי כך...ובינתיים, אני צריך כרטיס מסך, כי הגיפורס 2 שלי גוסס בתאוצה. ולכן אין טעם לבזבז כסף על כרטיס חלש... :jump:

פורסם

:kopfpatsch:

תחליף כבר את כל המערכת בעוד כמה חודשים! כך תרוויח כרטיס חזק יותר באותו המחיר (מה PCIE).

פורסם

אם אתה קונה מחשב חדש, לא תוכל להשתמש באף אחד מהכרטיסים האלו בו - אלו כרטיסי AGP ומערכות חדשות זקוקות לכרטיסי PCIE

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

תחליף כבר את כל המערכת בעוד כמה חודשים! כך תרוויח כרטיס חזק יותר באותו המחיר (מה PCIE).

אז אתה משאיר אותי בלי מחשב לאותם כמה חודשים?!?! :nono: או שיש לך איזה גיפורס4 להשאיל לי.... הא!?! :silly:

אם אתה קונה מחשב חדש, לא תוכל להשתמש באף אחד מהכרטיסים האלו בו - אלו כרטיסי AGP ומערכות חדשות זקוקות לכרטיסי PCIE

מחשב חדש!? אאאממממ..... מצטער, אבל אני מהאנשים ברמה קצת יותר נמוכה... הכי קרוב שאני אגיע למחשב חדש זה בקוסמוס בתצוגה.

כשאמרתי שאחליף לוח אם ומעבד בעוד מספר חודשים התכווונתי לזה שאני יקנה איזה מעבד ולוח יד שנייה, איזה AMD, בתקווה 64BIT, אבל לא בטוח... האם גם אלה עברו ל PCIE? ולא יתמחו ב9700P?

פורסם

היום A64 תומכים ב-PCIE, אבל בהחלט ניתן למצוא יד שניה לוחות טובים למעבדים יותר חזקים משלך (כן, גם A64) שתומכים ב-AGP.

במקרה כזה, אני אייעץ לך לחפש כרטיס מסך חזק וטוב שישמש אותך לתקופה יותר ארוכה. 9800P זה טוב. אם תמצא GeForcr 6600GT במחיר שאתה יכול לעמוד בו, זה גם מעולה.

פורסם
  • מחבר

הגיפורס 4 שימש אותי ל 3 שנים או משו כזה אולי יותר, לא ספרתי... =\... חחח... קיצר להרבה זמן...

עד איזה גירסת AMD נשמרה התמיכה בAGP ואז עברה לPCIE?

בהזדמנות זו אוסיף שאלה, האם הספק 350W שלי יסחוב את הכרטיס? את שאר המפרט רשמתי בהתחלה, לא!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים