עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך AGP עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

אני ממש לא מבין במחשבים ופעם אחרונה שקניתי כרטיס מסך דפקו אותי עם FX5200 שהבנתי שהוא לא משהו.

יש לי מעבד של AMD וכרטיס מסך ASUS A8V Deluxe

אני לא גיימר כבד. אני רק מחפש כרטיס טוב שיכול להריץ לי את Command & conquer ברמות גרפיקה גבוהות בלי בעיה.

אשמח אם תוכלו לעזור לי

תודה

פורסם

איזה מעבד יש לך?

בכל מקרה, נראה לי ש-6600GT מתאים...

פורסם

דיי כבר אני לא יכול לראות כמה אנשים ממליצים פה על 6600gt , היה לי את הכרטיס הזה חודשיים ומכרתי אותו(קניתי ב1100 מפלונטר אבל מרוב שהתאכזבתי מכרתי אותו ב750 להצעה הראשונה שהייתה לי) , תבינו הוא כרטיס ל-א- טוב ואני לא מדבר סתם היה לי אותו ואני משחק המון (quake 4 , doom 3 need for speed most wanted , half life 2)

ברזולוציות טיפה גבוהות ועם טיפה פילטרים הוא קופץ הוא מאוד מתקשה , הכרטיס הזה עשה את שלו , לא הייתי ממליץ לשחק איתו אפילו סופר מריו...

די כבר עבר זמנו ...ועוד היה לי את הגירסה ש 256mb לא 128...

פורסם

דיי כבר אני לא יכול לראות כמה אנשים ממליצים פה על 6600gt , היה לי את הכרטיס הזה חודשיים ומכרתי אותו(קניתי ב1100 מפלונטר אבל מרוב שהתאכזבתי מכרתי אותו ב750 להצעה הראשונה שהייתה לי) , תבינו הוא כרטיס ל-א- טוב ואני לא מדבר סתם היה לי אותו ואני משחק המון (quake 4 , doom 3 need for speed most wanted , half life 2)

ברזולוציות טיפה גבוהות ועם טיפה פילטרים הוא קופץ הוא מאוד מתקשה , הכרטיס הזה עשה את שלו , לא הייתי ממליץ לשחק איתו אפילו סופר מריו...

די כבר עבר זמנו ...ועוד היה לי את הגירסה ש 256mb לא 128...

נו , חכם גדול , תמליץ על כרטיס מסך עד 700 שקל עם חריגה עד 50 שקל ..

פורסם

ואם איזה כרטיס אתה עכשיו?

מה אתה חושב שב700 שקל אתה תקבל כרטיס עם ביצועים של-2000 שקל ? כאילו מה רציתה שהכרטיס יעשה?

66GT הוא כרטיס תותח!

אני מפעיל משחקים על 1600*1400 עם פילטרים פול על הכי גבוהה 16*AA 6*AF על 90-130 FBS ....

אם חשבתה שזה הכרטיס אז :bash::pissed::nono:

פורסם

x1600pro...ואל תגיד לי שהוא פחות טוב...

פורסם

66GT הוא כרטיס תותח!

אני מפעיל משחקים על 1600*1400 עם פילטרים פול על הכי גבוהה 16*AA 6*AF על 90-130 FBS ....מי שרושם דבר כזה אסור לו להכנס לפורום בכלל...

6600gt זה חרא כרטיס ובחיים בחיים בחיים ואני מוכן להתחייב על זה 6600gt ל agp בחיים לא יעבוד אפילו קרוב למה שרשום פה...זה בלוף ואומר את זה אחד שקרא לעצמו ככה כי חשב שהכרטיס שווה משהו...

פורסם

תבדוק את לוח יד שנייה פה בפורום, תוכל למצוא שם דברים סבבה.

אני למשל, מוכר 6800 AGP ב-1000.

פורסם
  • מחבר

איזה מעבד יש לך?

בכל מקרה, נראה לי ש-6600GT מתאים...

יש לי מעבד AMD 3200+ 64 bit

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס נחשב הבא בתור אחרי ה-6600GT , כלומר יותר טוב ממנו?

פורסם

6800NU/X800GT 256MB

פורסם

ל AGP ,

6800gs נחשב התקדמות גדולה מאוד מ6600gt , אני הייתי קונה אותו הבעיה שהוא יקר...

פורסם

x1600pro...ואל תגיד לי שהוא פחות טוב...

כבר אמרו שהוא פחות טוב ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים