פורסם 2006 במאי 1019 שנים אחים שלי,הורדתי את התוכנה STEAM שממנה אפשר לשחק COUNTER STRIKE ברשת אבל אני צריך CD KEY כדי לשחק.בשביל לשחק רגיל עם המחשב ולא ברשת לא צריך CD KEY, אבל צריך אותו כדי לשחק עם התוכנה STEAM.אם מישהו קנה את המשחק ויש לו CD KEY והוא לא משתמש בו, אז בבקשה תביא לי את הCD KEY.תודה למי שמביא
פורסם 2006 במאי 1019 שנים פחחחח למה אתה חושב שמשהו יביא לך סידיקי מקורי!?!?! ??? ???לך תקנה כמו כולם!
פורסם 2006 במאי 1119 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *מתגלגל על הרצפה* :lol: :lol: :lol: :lol: *קם וכותב תגובה* מי המפגר שיביא לך סידיקי של CS? לך קנה כמו כולם. ROFL LMAO הוא קרע אותי אני נשפך פה :funnypost:
פורסם 2006 במאי 1119 שנים לפי מה שאתה רואה אף אחד לא מתכוון להביא לך סידיקי בחינם, אולי אם בפרטי תציע סכום כספי אז דברים ישתנו, אבל אני מציע לך פשוט לקנות ב-50 שקל את half life 1 ולקבל משם cd-key אישי סודי
פורסם 2006 במאי 1119 שנים חוץ מזה, אין בקאוונטר סטרייק אפשרות לשחק לבד על המחשב ולא ברשת חחח אז למה בדיוק אתה צריך את זה?
פורסם 2006 במאי 1119 שנים חוץ מזה, אין בקאוונטר סטרייק אפשרות לשחק לבד על המחשב ולא ברשת חחח אז למה בדיוק אתה צריך את זה? צריך מה? את המשחק half life1? כי בקופסא מקבלים cd-key שאפשר לשחק איתו ב-counter strike.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים צריך מה? את המשחק half life1? כי בקופסא מקבלים cd-key שאפשר לשחק איתו ב-counter strike.למה הוא צריך סידי קי בכלל? הוא כתב שהוא רוצה לשחק בקאוונטר סטרייק לא ברשת ואין למשחק בכלל אפשרות כזאת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.