עבור לתוכן

Heroes Of Might And Magic V - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כוונתי היתה לא לדרך המשחק, שכמובן לא השתנתה, אלא לאיך שרואים את המשחק מבחינה ויזואלית (וכך בעצם אני שוב חוזר על המסקנה שהגרפיקה היתה מגורמי ההרס ;D)

• תגובות 452
  • צפיות 51.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נתקלתי בבעיה במשחק, כך גם חבר שלי.

כאשר אני קונה שחקנים בבנין הראשי שלי של הגזע שלי, אח"כ כשאני מנסה להעביר אותו ללוחם\קפטן שלי זה פשוט מחזיר אותו אוטומטית למקום שבוא הוא היה, ולא מעביר אותו אלי, כאילו אני סתם בונה בניינים וסתם קונה את החיילים, האם זה קרה למישהו? יש לזה פיתרון?

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם זה באג או בעיה אצלי אבל מאוד קשה להעביר חיילים מהעיר אל הגיבור.

צריך ממש לדייק ברמת הפיקסלים בגרירה של האייקונים של החיילים אחרת הם לא עוברים.

בנוסף אפשר לאחד חיילים מאותו סוג לקבוצה אחת רק בתוך העיר ולא "על" הגיבור. (שוב, כאשר הוא נמצא בתוך העיר)

קודם כל אני ממליץ לך לבחור באפשרויות תצוגה של המשחק להשתמש בעכבר HW.

הוא קטן משמעותית והרבה יותר קל לדייק איתו על המפה.

כאשר אתר גורר חיילים מהעיר לגיבור, הפינה השמאלית העליונה של האייקון של הדמות מוזהבת.

אתה צריך שהפינה הזו תצביע על המיקום המיועד - ולא כל האייקון או חלק אחר שלו.

זו גם הדרך לאחד קבוצות של חיילים אבל משום מה על הגיבור זה עובד רק בחלק מהפעמים.

תרשו לי לצטט את עצמי: (שוב :P)

אגב, מישהו מצא דרך לבטל את שאגות השמחה הטיפשיות בסוף כל קרב? זה חתיכת בזבוז זמן עצבני..

בתוך מסך הקרב יש אפשרויות שונות. יש שם לשונית של מהירות הקרב. מומלץ מאוד להעלות אותה אם אתם רוצים לשמור על שפיות.

פורסם

גם לי יש את הבעיה שאי אפשר להוציא חיילים מהעיר

אז פשוט צריך לדייק....?

אפשר להביא תמונות להסבר שיהיה יותר מדוייק...?

פורסם

יש מצב של שחקנים מרובים על אותו מחשב כמו שהיה בישנים?

פורסם

ווואאייי חשבתי שאני אתאכזב מהמשחק אבל לא !

חרשתי אותו היום !

וואלה זה ממש Heroes 3 אבל עם בונוסים וגראפיקה משופרת !

פורסם

יש מצב של שחקנים מרובים על אותו מחשב כמו שהיה בישנים?

Hotseat, ויש :)

פורסם

מישהו רוצה לשחק?

מחר בכיף אני אשמח לשחק, אני הולך לישון עוד כמה דקות :smile1: צריך להיות עירני למחר להמשיך ללמוד למתכונת במתמטיקה 8)

פורסם

נתקלתי בבעיה במשחק, כך גם חבר שלי.

כאשר אני קונה שחקנים בבנין הראשי שלי של הגזע שלי, אח"כ כשאני מנסה להעביר אותו ללוחם\קפטן שלי זה פשוט מחזיר אותו אוטומטית למקום שבוא הוא היה, ולא מעביר אותו אלי, כאילו אני סתם בונה בניינים וסתם קונה את החיילים, האם זה קרה למישהו? יש לזה פיתרון?

זה לא כמו במשחקים הקודמים

אכן מצד שמאל למעלה יש לך חץ כזה ואתה שם את החץ הזה בתוך המשבצת ולא מלביש אותו על המשבצת כמו במשחקים הקודמים

פורסם

^^

על מה אתם מדברים? oO

אני מעביר חיילים מהגיבור לעיר כמו בהירוס שלוש, יש את השורה של החיילים שבתוך העיר(למעלה) ויש את השורה של החיילים של הגיבור(למטה) ובשביל להעביר חיילים מהעיר לגיבור או ההפך אני פשוט גורר את האייקון למשבצת בשורה של החיילים בתוך העיר/החיילים של הגיבור.

פורסם

עזוב אם לא היה לך בעיות אז לא משנה...לי בדמו היה בעיה כי לא ראיתי את החץ....

בכל מקרה אני לא יודע מה יהיה אם לא ישחררו אדיטור...

פורסם

למה כל כך לחוץ לך map editor?

פורסם

משחק טיפה כבד, אבל אין מה לעשות, עם Radeon 9700pro אני יכול לשחק על 1024X768 ועל LOW בלבד.

הוא נראה יפה רק שלי מפריע שהם חזרו לשיטה שבה הגיבור אינו נפרד משאר החיילים (או ההפך).

בכל מקרה כרגע אני שקוע ב CIV 4+Fall from Heaven MOD (מוד פנטזיה נהדר למשחק), והמשחק מומלץ ביותר למי שמחפש משחקי פנטזיה מצויינים מלבד HOMM5.

פורסם

המשחק הפתיע אותי לטובה.

אף פעם לא אהבתי משחקי תורות כאלה,אבל המשחק הזה שינה את זה.

פורסם
  • מחבר

משחק טיפה כבד, אבל אין מה לעשות, עם Radeon 9700pro אני יכול לשחק על 1024X768 ועל LOW בלבד.

הוא נראה יפה רק שלי מפריע שהם חזרו לשיטה שבה הגיבור אינו נפרד משאר החיילים (או ההפך).

כן, באמת חבל שאי אפשר לשלוח חיילים לשוטט לבד במפה בלי hero.

אגב, אותי המשחק הפתיע בקלילות שלו.

יש לי 6600GT שמריץ אותו ב1280X1024 והכל נמצא על המקסימום ב45 FPS

6600GT בהחלט לא נחשב כרטיס חזק היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים