עבור לתוכן

Heroes Of Might And Magic V - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני תקוע בשלב השני עם האלפים, השלב שצריך למצוא את הדרקונים...

לשדים יש לפחות שני גיבורים עם צבאות ענקיים, 20+ שטנים משודרגים, 50+ אדוני בור, 180+ סקאבי...

כבר ארבע פעמים ניסיתי לעבור את השלב הזה ללא הצלחה, לעזאזל!

דווקא שלב קל יחסית, אתה צריך לתקוף מהר את השדים ולא לתת להם להתפתח.

אחרי שתכבוש עיר האובליסקים יתנו לך דרקונים.

• תגובות 452
  • צפיות 51.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני יודע שהאובליסקים נותנים לי דרקונים, ואני תמיד על השבוע השני בערך כובש עיר אחת של השדים(השמאלית למעלה).

אבל פתאום, שלושה ימים אחרי שאני כובש את הטירה הזאת צץ לו Deamon Lord עם Zounds של Imp, שגונבים את כל המאנה של הגיבור שלי...

פורסם
  • מחבר

דווקא הטירה השמאלית תחתונה היא החשובה ביותר.

אין בעיה עם גניבת המנה, פשוט תביא הרבה קשתים + דרואידים. היכולת של הגיבור לתקוף איתם לפני תחילת הקרב עושה הבדל עצום.

חוץ מהגיבור הראשי תשכור עוד 1-2 גיבורים שיאספו אוצרות.

פורסם

אין לי בכלל גישה על ההתחלה לטירה השמאלית התחתונה, רק לשמאלית העליונה(דרך המנהרות)...

פורסם
  • מחבר

נכון, אתה צריך לפלס דרך.

אגב, את הטירה בצד ימין למעלה כבשתי אחרונה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה , אבל נראה לי עדיף שכל השאלות ימשיכו להיות מרוכזות במקום אחד

בדיוק בהמשך לשאלה הקודמת .... אני נמצא שלב אחד אחרי, כלומר בשלב השלישי בקמפיין של האלפים

ואני פשוט לא מצליח לעבור אותו

הבעייה היא שאני כבר חיסלתי את האוייב הכחול ואני שיחררתי את שני הגיבורים הנוספים ושמתי את כמות היצורים שצריך בשתי המצודות וזה עדיין לא מסמן לי שסיימתי את המשימות ( למרות שעשיתי אותן )

אני לא יודע למה זה ככה, ניסיתי כבר ממש הכל.....

אולי יש באג במישחק ?

פורסם

לפי דעתי עד שלא יצא ערכת ליצירת מפות המשחק ילך וידעך!

הוא פשוט קצר מדי

יוצר מפות נותן למשחק אורך אין סופי!!

דרך אגב איך יוצרים מוד למשחק?

כמו המוד WOG ל H3 מי ששיחק :jump:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מצליח להתקין את הפאטצ', זה אומר שהמשחק לא מותקן

פורסם

אולי התקנת אותו בתיקייה שונה מזאת שהמשחק רצה להתקין את עצמו בהתחלה? הפאץ' מכוון אוטומטית לאותה התיקייה כמו במשחק המקורי (אם שינית תתקין מחדש).

פורסם

יש איזה 300 גראסות של פאצים לגרסאות שונות של המשחק

תוודא שיש לך את הנכונה (אמריקקית/אנגלית/אספנים/פקה פקה)

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מלפני כמה שנים אבל בכל זאת..

בקטע השני שאני משחק עם מישהי שנקראת omelya (אם אני לא טועה. זה הגזע של הundead ערפדים ליצ'ים וכו) יש לי בעיה, אני לא מצליח לחבר שתי יצורים מאותו הסוג- למשל אחרי קרבות שאני משתמש ב necromacy אני לא מצליח לשים את היצורים החדשים על הקיימים למרות שהם מאותו הסוג (אני לוחץ ומעביר על התמונה שלהם וכלום לא קורה..)

מישהו זוכר/שיחק במשחק הזה?

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שזה קצת ישן אבל עדיין..

יש לי את המשחק עם פאצ 3.1 ואני בשלב האחרון שצריך לנצח את השדה (?) ביארה-אני עם זאהיר ואין לי סיכוי למרות כל הצבא שאגרתי

ניסיתי לבדוק אם יש פאצ/קונסוליה שיכולה לעזור לי עם צ'טים אבל לפי מה שהבנתי הם לא עובדים עם הפאצ

יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?

פורסם

ואו... סחטיין על החרישה... :o:screwy:

בכל מקרה, תנסה לבדוק את האפשרות למחוק את המשחק אבל לא את השמירות שלך ואז תתקין אותו מחדש ושים פאטצ' שיש לו צ'יטים עובדים.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות ההכרזה על המשחק השיש החלטתי לחזור לשחק במשחק, אבל יש לי באג מוזר שבו לא מופיעות הטקסטורות.

הנה תמונה:

המשחק מעודכן לטלאי האחרון ומערכת ההפעלה היא WIN 7 32BIT.

בדקתי וזה קורה ברזולוציות: 1920X1200 (הטבעית שלי), 1600X900,1920X1080, 1680X1050, 1600X1200, 1600X1000.

ואילו הכל נראה בסדר ב:1280X1024, 1440X990, 1368X768 ולא בדקתי רזולוציות נמוכות עוד יותר.

מכיוון שהבעיה הופיע ברזולוציות רחבות אבל גם לא הופיעה ברזולוצייה רחבה אפשר לפסול את נושא התמיכה הלקויה ב - WS.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים