פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר כל מי שלא מצליח להתקין את הפאץ שנתתי מקודם, זה כנראה בגלל שיש לכם את הגרסה האירופאית.קבלו לינק מתאים:http://www.gamershell.com/download_14181.shtmlבשביל לדעת איזה גרסה יש לכם:startrunregeditHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Heroes of Might and Magic Vאם רשום European מן הסתם זו הגרסה שלכם.
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מחבר תרשום את הנוסח המדויק של מה אתה רוצה לשים בעמוד הראשון, אני אוסיף את זה להודעה שלי.
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים כל העדכונים החשובים האלהתוסיף למשל את כל הפאצ'ים ששמו פהיש איזה 3-4 שוניםאת זה המנהלים צריכים לעשות
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מחבר מה הקשר למנהלים? זה לא סטיקי ולא דיון נעול תרשום בדיוק את התוכן + לינקים ותפרסם פה או שתשלח לי בהודעה פרטית ואני אוסיף את זה. (אני טובע בעבודה בגלל שאני עומד לטוס לחו"ל ואין לי זמן להתעסק בדברים אחרים כרגע)
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים כל מי שלא מצליח להתקין את הפאץ שנתתי מקודם, זה כנראה בגלל שיש לכם את הגרסה האירופאית. קבלו לינק מתאים: http://www.gamershell.com/download_14181.shtml בשביל לדעת איזה גרסה יש לכם: start run regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Heroes of Might and Magic V אם רשום European מן הסתם זו הגרסה שלכם. יש לי את האירופאית הורדתי את הפאץ וזה עדיין לא עובד
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים ם הורדתה את הגירסא שאני פירסמתי אז זה אמור לעבוד לך כי לי יש אותה גירסא כמו לך .
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים חברה אני חייב עזרה דחוף : אני במשימה 5 בפרק הראשון כיצד אני משיג את TEARS OF ASHA? ,רק שתבינו אני כבר השתלטתי על כל המסך באנדרגראונד ,וכן למעלה חוץ מהשער והארמון של היריב ,מצב ביש השער הוא עם אוייבים חזקים מאוד כל אחד יש לו שם איזה 10 K ! מודה מראש לעוזרים !!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים זה אוצר שאתה צריך לחפור בשבילויש איזה 3 מקומות במפה שמגלים לך חלקים מהמפה של האוצר
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אני נסחפתי במשחק והחלטתי להשמיד הכל ואכן הייתי בכל מקום אפשרי חוץ מהשער והארמון של היריב ,מצאתי את שלושת האבנים הזוהרותלפני הרבה זמן ושם חשפתי את המפה ,כיצד אני חופר והיכן בדיוק למרות שיש לי פחות או יותר מושג היכן אך כיצד אין לי מושג כלל :s05:
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אתה הולך למקום שאתה רוצה לחפורולוחץ על הכפתור בפאנל הימני עם האיקון של את חפירהאבל חפירה לוקחת את כל היוםאז אם אפילו עשית חצי צעד אתה כבר לא יכול לחפורתעביר יום
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אני תקוע בשלב השני עם האלפים, השלב שצריך למצוא את הדרקונים...לשדים יש לפחות שני גיבורים עם צבאות ענקיים, 20+ שטנים משודרגים, 50+ אדוני בור, 180+ סקאבי...כבר ארבע פעמים ניסיתי לעבור את השלב הזה ללא הצלחה, לעזאזל!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אתה הולך למקום שאתה רוצה לחפורולוחץ על הכפתור בפאנל הימני עם האיקון של את חפירהאבל חפירה לוקחת את כל היוםאז אם אפילו עשית חצי צעד אתה כבר לא יכול לחפורתעביר יוםתודה על העזרה !תגיד לי וכעת אני צריך להגיע לניקולאי ,היכן אני מוצא את ניקולאי הייתי בכל מקום ולא זכור לי שפגשתי ניקולאי?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אני חושב שאתה צריך לשלוח את הגיבור השני (לא הגיבורה פשוט לא זוכר איך קוראים להם) לצדימין למטה של המפהיש שם שעראתה חוצה את השער והוא יעלםשהוא חוזר הוא יביא את ניקולאי ותגמור את המשימהאני חושב שזה ככה לא זוכר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.