פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מישהו יכול לעזור לי המשחק קורס לי נותן שגיאה RUNTIME ERROR C++בקשה עזרה מישהו
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מישהו יכול לעזור לי המשחק קורס לי נותן שגיאה RUNTIME ERROR C++ זה יישמע די מוזר, אבל . . . זה שייך לפורום תמיכה טכנית. :
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים זה אכן שייך לפורום פהאבל עדיין לא ראיתי פתרון לזה אחיאצלי התדלקת המזגן עזרה לך תבין........למישהו זה קרה וכשהתקין את הפאצ' זה הפסיק?
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים זה ממש לא בעיית חום .יש לציין שהמחשב ב OC קל ויש לי זיכרונות שעובדים בדואל צ'אנלטמפ במאמץ לא עובר 42עוד לא ניסיתי אבל הבנתי שהמשחק לא אוהב דואל כמו BF2
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים אוי, איזה בולשיט.יש לי AMD3200 WINCHESTER 2000@2600MH"Zוזכרונות TWINMOS שרצים במקום ב 200 ב-260. והם 512X2 DUAL CHANNEL . . . בתזמונים הדוקים רצח של 2-2-2-5 והמשחק עבד.אז תפסיקו לזיין את השכל שזה קשור לזה, כי לי יש את כל המכשולים האפשריים וזה עדיין עבד. וכן, הייתה לי גירסה לא מקורית, שכבר מחקתי אז גם המכשול הזה עבר בשלום. תחפש את הבעיה אצל בחומרה שלך אח שלנו.תוריד את כל התזמונים, את כל האוברקלוקים שעשית (מעבד וכרטיס מסך). תריץ REGISTRY SCANNER תעשה RESTART ואז תראה מה קורה.מקסימום? תתקין מחדש ואז תראה.עזרתי לך רק כי אני מבין לליבך. אם זה היה קורה לי עם HOMM 5 גם אני הייתי מתאכזב. טוב אני חייב לישון קצת, עייף מת. משתחרר עוד חודש מהצבא... עד מתי אוגוסט 03, עד מתי?!
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים המעבד שלי הוא 2000@2300 וחוץ מזה שום דבר לא ב OC המחשב הזה יציב SUPER PI + S&Mזה לא קשור לOC ולא לחום משחקים כבדים ממנו אני מריץ ובקלות . יש לי אולי בעיה ב OS אבל לא בחומרה
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים שלי לא עובר את ה40!!אוי, איזה בולשיט.יש לי AMD3200 WINCHESTER 2000@2600MH"Zוזכרונות TWINMOS שרצים במקום ב 200 ב-260. והם 512X2 DUAL CHANNEL . . . בתזמונים הדוקים רצח של 2-2-2-5 והמשחק עבד.אז תפסיקו לזיין את השכל שזה קשור לזה, כי לי יש את כל המכשולים האפשריים וזה עדיין עבד. וכן, הייתה לי גירסה לא מקורית, שכבר מחקתי אז גם המכשול הזה עבר בשלום. תחפש את הבעיה אצל בחומרה שלך אח שלנו.תוריד את כל התזמונים, את כל האוברקלוקים שעשית (מעבד וכרטיס מסך). תריץ REGISTRY SCANNER תעשה RESTART ואז תראה מה קורה.מקסימום? תתקין מחדש ואז תראה.עזרתי לך רק כי אני מבין לליבך. אם זה היה קורה לי עם HOMM 5 גם אני הייתי מתאכזב. טוב אני חייב לישון קצת, עייף מת. משתחרר עוד חודש מהצבא... עד מתי אוגוסט 03, עד מתי?!אתה יכול להגיד כמה בולךשיט שאתה רוצהאני גם לא מבין את זההטמפ' על 40 בלי מזגן והוא קורס מדי פעםעם מזגן הוא יורד לאיזה 36-34 ולא קורס אף פעם
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים אני לא מצליח למצוא update ל-1.1 שעובד ליכולם כותבים לי שהמשחק לא מותקן לי על המחשביש לי Heroes.of.Might.and.Magic.5.Collectors.Edition
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים ftp://ftp.nival.com/pub/homm5/homm5_eu-c_patch_101.exeזה לגירסת אספנית אירופאית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.