פורסם 2006 במאי 1019 שנים Heroes Of Might And Magic V © Ubisoft RELOADED זאת גרסא טובה! :kopfpatsch: אמרו לך לא לדבר על דברים לא חוקים פה
פורסם 2006 במאי 1019 שנים תנו קצת רקע על סדרת המשחקים HEROESמעולם לא שחקתי במשחק הזה,האם הוא משחק תורות??RPGMMORPG?
פורסם 2006 במאי 1019 שנים אסטרטגיה בתורות, עם דגש חזק על הקרב שגם הוא בתורות, ופחות על ניהול משאבים והבניינים וכאלה
פורסם 2006 במאי 1019 שנים תותחים אבל פרצו אותו שבועיים לפני היציאה שלו כל הכבוד ..! יודע שאסור לדבר על ווארז .. הייתי חייב לציין אבל ..! משחק חזק אהבתי חבל עך הזמן .. חיכיתי לו די הרבה זמן את האמת .. ! והנה הוא יצא .. !
פורסם 2006 במאי 1019 שנים גם אני חייב לציין שנוספה לך אזהרהנכון שנורא נוראנוראננוראנוראנוראנורנאוראנוא לוחץ לכם לדבר על וארז, אבל בחיאת דברו רק על המשחק
פורסם 2006 במאי 1119 שנים המשחק אצלי, התקנתי, נכנסתי. הפתיח נחמד והמפלצת הזאת שבתפריט הראשי זה כמו שיש בWar Craft3 כזה "סרטון" שחוזר על עצמו ללא סוף ברקע. עוד לא שיחקתי אני אחזור מהבית ספר ואני אעדכן
פורסם 2006 במאי 1119 שנים המשחק יותר דומה למשחק ה 3 בסידרהמפלצות יותר לא יכולות להסתובב במפה ככה חופשי, רק עם גיבורזה לדעתי השינוי הכי מכריע בסדרה ולא הגרפיקה- המשחק הזה מעולם לא סבב על הגרפיקה אלא על המשחקיות שלו.....בסה"כ עשו עבודה טובה- נראה לי שאני הולך לחרוש עליו חזק - נראה לי שלא הוציאו עורך מפות איתו מה שהולך לפגוע בו קשות לדעתי אבל אני לא בטוח (אני ממש רק התקנתי ובדקתי שהכל עובד).זהו עוד פרטים יהיו מחר..
פורסם 2006 במאי 1119 שנים אחרי המשחקים האחרונים בסדרה באמת לא היה למה לצפות,אבל המשחק הזה נראה דווקא טובאני אישית מאוד אהבתי את הראשון, אחריו כל המשחקים דיי זבלה, שחקתי בשני ובשלישי לכמה דקותלפחות פה הגרפיקה גורמת לך להתעניין במשחק
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר אגב, מי מי שלא מצליח להפעיל את המשחק, או שמקבל הודעות שגיאה - תתקינו את הדיירקט X שמגיע עם המשחק. (גרסת אפריל 2006)
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מישו אמר פה שזה לא כמו משחק RTS רגיל אלא יותר תורות... מזתומרת - "תורי" - אני מייצר חייל - "תור המחשב" וככה? או מה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.