עבור לתוכן

דעתכם על המפרט הבא ASAP בכ6000 שח

Featured Replies

פורסם

Intel D930

Gigabyte GA-8I945P-G RH

512MBX2 DDR2 667Mhz (some unknown delepoper)

Gigabyte 3D Aurora + topower 400W

ATI Redaon X1800GTO

WD2500KS 16MB sata2

+ WD1200 ide (from old computer)

LG DVDRW 4167B

המחשב הוא לצורכי עבודה ומשחקים (יהיה דלוק 24 שעות ביממה) וכנראה שעוד שנתיים שלוש אעשה המההרה- אחרי שאוסיף עוד קירור

אתם חושבים שהמחשב ירעיש? (אני ישן לידו) והאור של הלדים של המארז הוא נוראי?

פורסם

syberpuppy

תוסיף בבקשה את התקציב לכותרת הטרד

עריכה:

לגבי המפרט

1) של מי הזכרונות?

2) קח ספק חזק יותר אם אתה מתכוון לעשות OC ל 930.

3) קנה קרור נורמלי ושקט למעבד.

פורסם

עוד שנתיים שלוש אתה לא תעשה המהרה אתה תקנה מעבד אחר , המהרה עושים שרוצים לסחוט

תמיץ לחומרה לאו דווקא שזה יעזור לך בשימוש יום יומי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מצטער תיקנתי את הכותרת (זה פשוט לא חשוב לי כי אני קונה מספק, זה פשוט כמה שחישבתי שזה יעלה בחנות)

הפכתי את הספק ל450W מספיק? אם לא אני ישנה ל480W או 500W

Intel D930

Gigabyte GA-8I945P-G RH

512MBX2 DDR2 667Mhz PC2-5400 DIMM של STAREX (זה מה יש, אם אני אצטרך להחליף אותם כדי לעשות OC אז אני יחליף אותם אז)

Gigabyte 3D Aurora + topower 450W

ATI Redaon X1800GTO

WD2500KS 16MB sata2

LG DVDRW 4167B

GIGABYTE 3D Rocket Cooler-Pro GH-PCU22-VG

בקשר לקירור אני יכול לקנות כל דבר שנמצא פה במקום:(מלבד המים שיקר מדי) http://www.morlevi.co.il/catalog/products.aspx?catid=103&subcatid=121&keySearch=

המחשב הוא לצורכי עבודה ומשחקים (יהיה דלוק 24 שעות ביממה) וכנראה שעוד שנתיים שלוש אעשה המההרה- אחרי שאוסיף עוד קירור

אתם חושבים שהמחשב ירעיש? (אני ישן לידו) והאור של הלדים של המארז הוא נוראי?

????? - אשמח לנסיונכם בעניין

(ואל תדאג, אני לא מתכוון לקנות שוב מחשב ב5 נים הקרובות- אז כנראה שאני יעשה OC בכל זאת (: )

פורסם

מצטער תיקנתי את הכותרת (זה פשוט לא חשוב לי כי אני קונה מספק, זה פשוט כמה שחישבתי שזה יעלה בחנות)

הפכתי את הספק ל450W מספיק? אם לא אני ישנה ל480W או 500W

המעבדים האלה באוברקלוק מושכים הרבה מאוד. תשקיע בספק חזק. אפילו אם במקום לקחת את המארז של גיגבייט תקנה 6A19 של קומפיוקייס או את זה שבטח זול משמעותית:

http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=92&subcatid=95&prodid=547&keySearch=

.

בקשר לקירור אני יכול לקנות כל דבר שנמצא פה במקום:(מלבד המים שיקר מדי) http://www.morlevi.co.il/catalog/products.aspx?catid=103&subcatid=121&keySearch=

עזוב את הקרורים של גיגבייט. אפשר לקנות בלוגיק את האיגלו 5700 שיהיה טוב יותר, או את ה BT

פורסם
  • מחבר

המעבדים האלה באוברקלוק מושכים הרבה מאוד. תשקיע בספק חזק. אפילו אם במקום לקחת את המארז של גיגבייט תקנה 6A19 של קומפיוקייס או את זה שבטח זול משמעותית:

כמה חזק? TOPOWER 500W לא מספיק? ואני גם לא מתכוון לעשות OC מטורף, מה גם שאני מתכוון לעשות OC רק בעתיד הרחוק

ללא OC איזה ספק אני צריך כדי להחזיק את המערכת כמו שצריך?

עזוב את הקרורים של גיגבייט. אפשר לקנות בלוגיק את האיגלו 5700 שיהיה טוב יותר, או את ה BT

שמעתי דווקא ביקורות לא רעות על המקרר הזה, אין לי בעיה לקנות משהו אחר כי גם ככה ההבדלים יהיו של כמה עשרות שקלים אבל הסיבה היחידה שאני קונה את זה עכשיו זה בשביל להפחית קצת את הרעש- לא מתכנן OC בקרוב, וכשאני יעשה אני גם ככה יחליף כמה חלקים- מה זה לוגיק ו-BT?

פורסם

אין קירור יותר משתלם בכסף כיום מ ה BT

הוא פשוט שקט בטרוף ועושה עבודה שחבל על הזמן .

וקח את ה 6A19 של קומפיקייס הוא מארז טוב יותר משל ג'יגבייט.

פורסם

ה 6A19 פחות טוב מהגיגבייט. אבל עדיין אחלה מארז ומספק. אני הייתי משקיע בספק על חשבון הגיגבייט.

לטעמי ה 5700 יותר משתלם מה BT. עולה פחות ונותן בערך אותם ביצועים.

קנה ספק חזק. ה 500 וואט אם אפשר.תסתכל פה איך עולה צריכת הוואטים עם האוברקלוק. תוודא גם שאתה מקבל 930 בסטפינג C1:

load.gif

פורסם
  • מחבר

ה 6A19 פחות טוב מהגיגבייט. אבל עדיין אחלה מארז ומספק. אני הייתי משקיע בספק על חשבון הגיגבייט.

לטעמי ה 5700 יותר משתלם מה BT. עולה פחות ונותן בערך אותם ביצועים.

קנה ספק חזק. ה 500 וואט אם אפשר.תסתכל פה איך עולה צריכת הוואטים עם האוברקלוק. תוודא גם שאתה מקבל 930 בסטפינג C1:

load.gif

מה זה סטפינג C1 ואיך אני בודק את זה?

מה זה BT (קשה למצוא מוצר רק ע"י השם BT)

והBT והאיגלו יותר משתלמים מה3D גם אם הוא עולה לי משהו כמו 150שח?

ויש לי שאלה נוספת (מתנצל אם היא תשמע לכם טיפשית)

אם אני קונה שני זכרונות זהים ( Kreton STAREX 512MB 677MHz DDR2 PC2-5400 DIMM ) הם יעבדו בדואל או שצריך לקנות בשביל זה KIT מיוחד?

פורסם

Intel D930

Gigabyte GA-8I945P-G RH

512MBX2 DDR2 667Mhz PC2-5400 DIMM של STAREX (זה מה יש, אם אני אצטרך להחליף אותם כדי לעשות OC אז אני יחליף אותם אז)

Gigabyte 3D Aurora + topower 450W

ATI Redaon X1800GTO

WD2500KS 16MB sata2

LG DVDRW 4167B

אתה קונה מחשב למשחקים עם מארז אוררה ו1800GTO. לא מסתדר לי.

אתה צריך לקנות קומפיוקייס ולקנות 7900GT.

בכל מקרה למחשב שדלוק 24/7 ה1800GTO יכול לעלות בחשמל הרבה יותר ממתחרו הישיר 7600GT.

פורסם

הוא בטח לא ישחק 24 שעות. אבל, בהחלט שווה לעלות ל 7900GT. מסכים.

פורסם

גם ההאד דיסק לא פורפוציוני למפרט הזה...

אפשר לקחת זכרונות לא ג'נריים ברק להוריד תבפאר ל8MB.

פורסם
  • מחבר

תוודא גם שאתה מקבל 930 בסטפינג C1:

אם אני לא יכול לקנות עם דטפינג C1 איך זה ישפיע על הביצועים? (אני לא יודע מה יש לספק ולא הולך להתחיל לבוא בדרישות- גם ככה זאת טובה)

אתה קונה מחשב למשחקים עם מארז אוררה ו1800GTO. לא מסתדר לי.

אתה צריך לקנות קומפיוקייס ולקנות 7900GT.

בכל מקרה למחשב שדלוק 24/7 ה1800GTO יכול לעלות בחשמל הרבה יותר ממתחרו הישיר 7600GT.

קיבלתי את ההמלצה ואני יקח את ה7600GT (או את ה6800GS, פשוט קנו לי אותו ליומולדת, המקסימום שאני אולי יצליח לעשות זה להוסיף כמה מאות שקלים ולהחליף לX1800GTO או ל7600GT

גם ההאד דיסק לא פורפוציוני למפרט הזה...

אפשר לקחת זכרונות לא ג'נריים ברק להוריד תבפאר ל8MB.

הזכרונות האלו הם היחידים שאני יכול לקנות ל 677MHZ, והם יהיו מאוד זולים,, ולהוריד את הבאפר לא ידריע את הביצועים? כי הבדל המחירים הוא לא זניח

פורסם

אם אני לא יכול לקנות עם דטפינג C1 איך זה ישפיע על הביצועים? (אני לא יודע מה יש לספק ולא הולך להתחיל לבוא בדרישות- גם ככה זאת טובה)

זה אומר שאין EIST ומעבד חם יותר. תקרא בלינק שננתי לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים