עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר לצורב של LG

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם המערכת שלי היא פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ווינדוס אקס פי אז ככה יש לי כבר הרבה זמן צורב רגיל של LG 24X10X40 והיום שאני בא לפתוח אותו הוא לא נפתח נידלקת מנורה אבל הוא לא נפתח כיביתי את המחשב ניתקתי והוצאתי את הכבלים שלו ואחריי שהדלקתי את המחשב הוא נפתח ואחר כל ששמתי דיסק לצריבה הוא צורב ממש לאט בדרך כלל דיסק היה לוקח לו 3 דקות ועכשיו קרוב ל7 דקות ופעם שהוא היה צורב הוא היה עושה רעש עכשיו הוא שקט לגמריי וחלק מהצריבות הוא דופק לי אותם ושמתי לב שעשיתי CTRL ALT DELTE המעבד היה רק 3% גג הגיע ל7% ופעם בצריבות המעבד היה לפחות על 40 עד 50% מישהו יודע מה הבעיה האם הבעיה בצורב? או שהבעיה בספק כוח? או במשהו אחר? תודה רבה לעוזרים

פורסם

צורב ישן נושן, נשמע לי שהוא מגיע לסוף חייו, תכין לו קבר נחמד.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שחושב כמוהו שהצורב באמת נהרס או שזה ספק כוח כי באותו יום שזה קרה לי לפניי זה הוצאתי את החשמל וניקיתי את המאורר של הספק כוח כי הוא היה מלא באבק ואחריי שהפעלתי את המחשב אז התחילו הבעיות בצריבה האם זה בטוח בעיה בצורב או שיש אפשרות שזה גם ספק כוח?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

הכל יכול להיות , בשביל זה יש דבר שנקרא "לבדוק" , תחליף בין הכבל של החשמל שלו ושל הHD , ותראה אם יש בעיה .

פורסם

שמע, זה צורב עם פז"מ רציני, ככל הנראה הוא בסוף חייו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים