פורסם 2006 במאי 919 שנים שיא טמפרטורה 78 מעלות של הפרסקוט!!! עוד כמה הוא יחייה עם טמפרטורה כזאת ???[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 919 שנים חחחחחח מצחיקים אתם ! כה בטח אני ילך לחפש באינטרנט שיאים לפרסקוט חח... אני יודע לא רק יודע אלה ראיתי מעבדי פרסקוט שמגיעים יותר ולא רק מעבדי פרסקוט... יש מקרים של 90+ ויותר.
פורסם 2006 במאי 919 שנים 215 מעלות ועדין הוא רץ לכמה שניות ובכל זאת לא נשרף(זה לא השיא,זה מה שהיה לי).
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר טוב עכשיו ברצינות מה אפשר לעשות כי המאוורר של הבית נמצא עליו והוא ירד רק ל65 מעלות :s05: והאם יש למישהו איזה תמונה לתנור בישול שלו
פורסם 2006 במאי 919 שנים חחח... רציני אחי 211 מעלות? בלי צחוקים??? שמע , תנקה את המחשב , קח פן שים אותו על קור ותעיף את כל האבק בעיקר מהגוף קירור של המעבד והמאוורר שלו , תנקה את כל המאווררים שיש לך במחשב . תבדוק סרקולציה : מקדימה מכניס , מאחורה מוציא , אם יש בחלון המארז מכניס אוויר , אם יש למעלה אז מוציא אוויר. תרענן גריז תרמי . אחרי כל זה אם לא עוזר תקנה קירור חדש כמו ביג טייפון
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר אמרתי עד שמישהו לא מביא הוכחות של המעבד שלו אני מחזיק בשיא בינתיים!!! שאני שואל שוב עם למישהו יש פיתרון טוב חוץ מוונטילטור שיושב עליו.
פורסם 2006 במאי 919 שנים שלי הגיע ל90 מעלות ויותר ועבד כמו גדול, קירור סטוק 478. אין לי תיעוד אבל עכשיו יושב עליו זלמן 7700CU גדול וחמוד שעושה לי גם שקט וגם נעים יחסית למעבד (ירד מ65 ל40 מעלות במנוחה בחורף ותוסיפו 10 מעלות בשני המקרים - זה בקיץ. במאמץ ממושך לא עולה יותר מ65 מעלות. לדעתכם הוא יחמם קירור גז? :smile1:
פורסם 2006 במאי 919 שנים אין פה מה להיות בהלם פרסקוט זה ליבה חמה מאוד ואין מה לעשות עם זה עם אתה רוצה הוכחות כנס לאתר של טום יש שם סירטון שעשו על מעבדים שהם היו בלי קירור.
פורסם 2006 במאי 919 שנים פרסקוט אם קירור גז זה מסוכן אתה תפוצץ את הבית : :smile1: חחחחחחחחחחחחחחחחח מי שלא הבין הוא יוציא אש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.