פורסם 2006 במאי 919 שנים יש איזה אתר ישראלי של עיצובים ולקחתי עיצוב (זה בחינם) והורדתי אחד מהעיצובים ויש שם הרבה קבצים הנה: ואני מתכנן להתחיל לבנות אתר ויש לי שרת ודומיין ואיך אני מתקין את העיצוב על השרת?? יש לי ידע בתכנות ואני יודע html ו-avascript אבל שחכתי איך עושים את זה אז אני מחכה לתשובה תודה
פורסם 2006 במאי 919 שנים : אתה פשוט מעלה את הקבצים לשרת שלך ואז עושה YourDomin.co.il/FileName.html במקרה הזה- אין לי מושג את הדומיין שלך אבל YourDomin.co.il/index.html הה ד"א אתה יכול לשלוח לי בבקשה פרטי את האתר שממנו הורדתה את העיצוב?
פורסם 2006 במאי 919 שנים אולי Get out of my files ? מוזר.... זה אמר"צא מהקבצים שלי" אתה בטוח 100% שזה השרת שלך?
פורסם 2006 במאי 919 שנים תחפש שם index.html, תמצא את ההודעה שם.ולתשובה:אני מניח שהורדת עיצוב לPHPNUKE, נכון(או לגירסתו העברית HEBNUKER)?אתה צריך להשתמש במערכת שלהם כדי לראות את העיצוב.יש לך את המערכת שלהם? יופי. עכשיו אתה יכול ללכת לאתר: www.hebnuker.org, ולחפש בפורומים שם איך להתקין(בגדול אתה צריך רק להעתיק לתיקייה themes). תעשה חיפוש, השאלה נטחנה שם רבות.אין לך את המערכת שלהם? עכשיו זה קצת יותר מסובך. קודם, אתה צריך לבקש רשות מזה שיצר את הערכה אם הוא מרשה לך להשתמש בזה באתר שלך.לא נתן לך אישור? באסה לך - אתה לא יכול להשתמש בזה.נתן אישור? יופי טופי, אתה צריך להעתיק את הקוד המתאים של העיצוב לתוך דפי האתר שלך.צריך להיות לך ידע בסיסי בPHP או שפת תכנות כלשהי כדי לעשות את זה.עוד שאלה?
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר כן זה שרת שלי יכול להיות שנדפק שם משהו כי אני שמתי שם קובץ index שבניתי והוא עבד וראו אותו ודרל אגב הורדתי מאתר גדול של עיצובים להורדה של אתרים והיה שם שתי תיקיות root ו- Happy4th והעלתי רק את השנייה כי נראה לי שהרוט לא חשובה!למי יש תשובה?ויש לי ידע ב-php,javascript,html וגם שפות תיכנות
פורסם 2006 במאי 919 שנים אתה בטוח שאתה לא הורדת עיצוב שמתאים לPHPNUKE?אתה זוכר את השם של העיצוב?אם הורדת עיצוב כללי, אתה צריך להתאים אותו לאתר שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.