פורסם 2006 במאי 919 שנים אתה גיימר גרוע זה מה שייש לי להגיד לך !! לא משנה בכמה משימות השתמשתה בצ'יטים את עכשיו גיימר גרוע אתה רמעי!! זה לא שווה :nono: אני עברתי את המשחק בלי צ'יטים!!!! [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 919 שנים אתה גיימר גרוע זה מה שייש לי להגיד לך !! לא משנה בכמה משימות השתמשתה בצ'יטים את עכשיו גיימר גרוע אתה רמעי!! זה לא שווה :nono: אני עברתי את המשחק בלי צ'יטים!!!! איזה גבר ~.~ מי שרוצה להשתמש בצ'יטים תשתמש, כמובן שיותר מהנה, ויותר זמן אתה תשחק ותהנה בלי צ'יטים אבל אם אתה רוצה וזה מה שיגרום לך להנות תשתמש כל הזמן בצ'יטים..
פורסם 2006 במאי 919 שנים לא יודע אם זה טוב, אבל זה שאתה פותח פוסטים של ספאם, מפגרים וחסרי תכלית בטוח לא טוב...
פורסם 2006 במאי 919 שנים תשחק איך שבא לך, באמת מעניין אותך מה הם חושבים עליך? אם אתה נהנה עם צ'יטים שחק עם צ'יטים מה הקטע?
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר זהו שאני כבר בשדה התעופ הישן וכן אני גיימר גרוע מודה. רואים? הנה שמחים עכשיו?! אני מודה שאני גיימר גרועאני דני גיימר גרוע.אבל זה לא יעצור אותי מלרצות לעשות משחק משלי אבל עדיין לי לא איכפת מה אתם אומרים בדיוק.חצי מהמשחק שעד עכשיו בשדה התעופה או אפילו יותר עברתי עם צ'יטים. לפחות אני לא מעליב ילדים אחרים. אני מתערב ששניכם בכיתה א ולא יודעים קרוא וכתוב.אגב ילדון לך תקרא את יש לי סוד אני קורא כי את זה אולי תעבור בלי צ'יטים.רמאי כותבים ככה ולא רמעי.מי לימד אותך אח שלך בן 5? טוב לפחות הוא מכיר את יש לי סוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.