עבור לתוכן

X1800XT - יתרונות ? חסרונות ?

Featured Replies

פורסם

תקרא ביקורות של טום לא של אתרי הבררה האלה ;D

• תגובות 35
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

די, די, די, X_X מתי תבינו לעזאזל-

לא מביאים ביקורת של כרטיס עם OC מול כרטיס בסטוק!!! ובמיוחד לא ה Superclocked של EVGA שעברו OC עצבני ביותר!!!!!

אגב, ה 7900GT שם לוקח את ה X1800XT ב 2-4 פריימים. גם אם זה היה המצב הטבעי, הייתי לוקח X1800XT בשביל איכות התמונה. ההבדל בין 100 ל 102 פריימים ממש לא משנה לי.

פורסם
  • מחבר

אבל גם פה מדובר על 7900GT שעבר OC קטנטן :x

פורסם

אבל גם פה מדובר על 7900GT שעבר OC קטנטן :x

עם קרור כזה מעפן, איך אפשר לעשות אוברקלוק רציני?

פורסם

הקירור של ה 7900GT יעיל, רק חבל שהוא כזה רועש.

ואגב, שים לב איזה יופי OC עשו לו- 100 מה"ץ ליבה, ובסביבות 130 זכרונות (אפקטיבי- 260)

אני קורא לזה יופי של אוברקלוק.

פורסם

ה-x1800xt כרטיס מדהים ולא נראה לי שיש לו יותר מדי חסרונות.

פורסם

נראה ששכחו להזכיר פה שה-X1800 תומך ב-HDR+AA בעוד שה-7900GT לא תומך בו, וזה נתון חשוב אולי יותר מעוד כמה פריימים לשניה.

לגבי OC:

מבחינתי, ה-7900 הוא נוח מאוד ל-OC, בעוד שתוצאות שקראתי לגבי ה-X1800XT (עם STOCK COOLING) הרבה פחות מעודדות, ולכן אין לי בעיה להשוות כרטיס OC לכרטיס STOCK.

הנה ביקורת מאתר לא בררה:

http://hardwarezone.com/articles/view.php?id=1839&cid=3&pg=10

ה-OC הוא ללא hardware mod, לכרטיס רגיל עם קירור STOCK.

גם אתרים אחרים שבדקו את היכולות הגיעות לתוצאות דומות.

פורסם

אם כבר מדברים כאן על הנושא אולי מישהו יכול לעזור לחבר שלי .. הבחור גם התלבט בין 7900GT ל X1800XT כשלבסוף החליט ללכת על ה X1800XT.

עכשיו הבעיה שלו זה ספק שיחזיק אותו ואת המחשב יציב (כרגע יש לו סתם ג'נרי) השאלה כמה הספק הוא דורש הכרטיס הזה?? כי למשל באתר של CONNECT3D מומלץ על ספק של לפחות 450W ! השאלה אם זה קונקרטי או שספק 400W של FSP יחזיק ?? יש למישהו המלצה לספק נחמד אמין וכמה שיותר זול? עדיף מנעה כי שם הוא מזמין את הכרטיס. (כרגע הכיוון שלו זה ה FSP 400W ב 380 שקל..)

תודה

פורסם

400 וואט FSP יחזיק. כל עוד יש לו Dual rail של 12v

פורסם
  • מחבר

400 וואט FSP יחזיק. כל עוד יש לו Dual rail של 12v

Pika , הספק שנמצא למטה יספיק?

ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W

פורסם

אתה צוחק? :screwy: הוא אוכל ל FSP שהזכרתי את הצורה, הספק הזה מחזיק כל כרטיס בשוק אחרי UBER-clock וולטמודים ומה שלא תרצה

פורסם
  • מחבר

אתה צוחק? :screwy: הוא אוכל ל FSP שהזכרתי את הצורה, הספק הזה מחזיק כל כרטיס בשוק אחרי UBER-clock וולטמודים ומה שלא תרצה

ROFL , סבבה תודה רבה. (שאלתי כי מדובר גם במעבד כפול ליבה אם לא ראית)

פורסם

אתה יודע כמה תיקח מערכת כמו שלך בעומס?

לא יותר מ 300 וואט.

פורסם

אפילו יותר...

פורסם

לא, ממש לא. תבדוק אפילו ב Anadtech בסקירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים